Update #2 | Kali 6 weken “out”; MRI-scan Andrade…

17
2068

Update #2 (BD.nl)
Net als Kali moest Bruno Andrade ook voortijdig naar de kant bij de woensdagtraining. HIj had last van bovenbeenklachten. Donderdag wordt een MRI-scan gemaakt in het ziekenhuis om de ernst van de kwetsuur vast te stellen. Er wordt net als bij Kali gevreesd voor spierletsel bij de Braziliaanse aanvaller. Andrade was net hersteld van een langdurige knieblessure en maakte onlangs zijn rentree. Tegen FC Utrecht ontbrak hij afgelopen weekend echter in de wedstrijdopstelling omdat hij ‘last van klachten’ had. Mogelijk was de bovenbeenblessure toen al een feit. Naast deze spelers is Guus Joppen ook nog niet inzetbaar. De verdediger kampt al enkele weken met een knieblessure. En Terell Ondaan heeft weliswaar zijn rentree gemaakt na een kruisbandblessure, maar hij kan nog geen hele wedstrijd spelen. Frank van der Struijk tenslotte ontbrak op de woensdagtraining vanwege griep.

Update: VI meldt dat Kali 4 tot 6 weken niet in actie kan komen.

The story continues…

TILBURG – Het zit Willem II niet mee dit seizoen. De langdurige blessures van Terell Ondaan en Bruno Andrade, afgelopen zondag de ernstige schouderblessure van Bartholomew Ogbeche. En dan stapte woensdagochtend Anouar Kali voortijdig uit bij de training. Hij lijkt een spierblessure in zijn been te hebben opgelopen.

Kali is woensdagmiddag naar het ziekenhuis in Tilburg gegaan om een scan te laten maken. De uitkomst is nog niet bekend. Net als Ogbeche is Kali een speler die pas onlangs is aangetrokken door Willem II in een poging weg te blijven van de onderste drie plaatsen. Kali maakte afgelopen zondag zijn debuut in de met 2-1 verloren uitwedstrijd bij FC Utrecht.

Overigens was de training voor Bruno Andrade nog eerder afgelopen dan voor Kali. Nadat de Braziliaan enkele weken geleden zijn rentree maakte na lang blessureleed, ontbrak hij afgelopen zondag in de wedstrijdselectie omdat hij weer last van klachten zou hebben. Zijn gezichtsuitdrukking bij het verlaten van het trainingsveld woensdagochtend beloofde weinig goeds.
Bron: Brabants Dagblad

17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments