UPDATE: Laatste 20 kaarten voor Willem II – RKC

193
13447
Fotoburo Toin Damen ©

Van de website van Willem II

Update:
Zaterdagochtend is de kaartverkoop voor Willem II – RKC Waalwijk van start gegaan. Er zijn nog 20 kaarten beschikbaar.

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf zaterdag 17 april (10.00 uur) een toegangsbewijs aanvragen voor Willem II – RKC Waalwijk. Het betaald voetbal heeft van de overheid toestemming om in speelronde 30 een pilot met bezoekers bij voetbalwedstrijden uit te voeren. Voor deze Midden-Brabantse derby geldt dat 2000 supporters en sponsoren welkom zijn. Vanwege de avondklok is het tijdstip van de wedstrijd op vrijdag 23 april vervroegd naar 18.45 uur. 

Om in het Koning Willem II stadion aanwezig te kunnen zijn moet iedere bezoeker binnen 40 uur voor aanvang van de wedstrijd negatief getest zijn op het coronavirus. Dat geldt ook voor reeds gevaccineerde personen. Kinderen t/m 11 jaar mogen ongetest naar binnen. Op de wedstrijddag wordt iedere bezoeker bij de entree naar een toegangsbewijs, geldig legitimatiebewijs en een negatieve test via de CoronaCheck-app gevraagd. Het stappenplan voor supporters (ticket, test, toegang) vind je hier

Gelijke kansen
Omdat seizoenkaarthouders dit seizoen nagenoeg geen thuiswedstrijden hebben kunnen bezoeken, komen alle seizoenkaarthouders vanaf zaterdagochtend (10.00 uur) in aanmerking voor een toegangsbewijs. Aangezien een beperkt aantal supporters toegang krijgt, zijn niet alle vakken in het stadion geopend. Je kunt een zelf een vooraf beschikbaar gestelde plek kiezen. 
Het wel of niet bezoeken van Willem II – RKC Waalwijk staat geheel los van de tegemoetkomingsregeling voor seizoenkaarthouders en eventuele andere los te bezoeken wedstrijden.

Online wachtrij
Seizoenkaarthouders die een toegangsbewijs willen bemachtigen moeten er rekening mee houden in een digitale wachtrij te komen. Hierin krijgt iedere supporter zaterdag vanaf 10.00 uur een willekeurige plek toegewezen. Het is mogelijk om ook voor andere seizoenkaarthouders een toegangsbewijs te bestellen. In het tabblad ‘Familie en vrienden’ in je ticketaccount kun je meerdere seizoenkaarten aan één account koppelen. Zorg ervoor dat je bij het bestellen elk ticket op de juiste eigenaar zet. Ook personen uit eenzelfde huishouden zitten op minstens anderhalve meter van elkaar. 

We raden iedere seizoenkaarthouder aan de inloggegevens van het account voor zaterdagochtend 10.00 uur gecontroleerd te hebben en na te gaan of er een actieve seizoenkaart staat in het tabblad ‘seizoenkaart’. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan voor zaterdag contact op via ticketing@willem-ii.nl.

Gratis testen voor toegang
Het maken van een afspraak voor een gratis sneltest voor deze wedstrijd kan enkel via www.testenvoortoegang.nl. De dichtstbijzijnde testlocaties zijn in Haaren en Breda. Indien jouw testuitslag positief is neemt de GGD telefonisch contact met je op. Is jouw test negatief, dan ontvang je per e-mail een code die je in de CoronaCheck-app kunt omzetten in een QR-code. Deze code toon je samen met jouw toegangsbewijs en legitimatiebewijs bij het stadion. Bewaar deze e-mail dus goed. 

Een Q&A voor het antwoord op al jouw vragen en praktische informatie over jouw stadionbezoek vind je op de website van Willem II.

Abonneren
Abonneren op
guest
193 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments