Bestuurswisselingen Stichting KingZine

11
600

Stichting KingZine, dat zich inzet voor de supporters via onder andere Tilbo en het organiseren van busreizen naar uitwedstrijden (als dat ooit weer mag…..), heeft een bestuur dat zoals jullie weten bestaat uit vrijwilligers. In dat bestuur hebben wat wisselingen plaatsgevonden, waarvan we jullie op de hoogte willen brengen.

Nieuwe voorzitter

Na 6 jaar voorzitterschap, neemt Wim Vos afscheid als voorzitter van KingZine. Wel blijft hij actief in het bestuur. De taken van Wim als voorzitter worden overgenomen door Frank Kriellaars. Frank is een betrokken persoon die altijd overal een mening over heeft en die ook graag laat horen. Dat is een van de redenen dat hij een paar jaar geleden in het bestuur van stichting KingZine terecht gekomen is. Wat Frank stoort is dat voetbalsupporters op veel plekken op voorhand al als crimineel gezien en behandeld worden, dat supporters die nog nooit iets fout hebben gedaan zich in allerlei bochten moeten wringen om hun club te kunnen zien spelen. De club Willem II laat in veel gevallen zien hoe het moet en ziet supporters als een volwaardige gesprekspartner. Op het politiebureau, het stadhuis en bij andere clubs kunnen ze daar nog veel van leren. Met die mening en de wil om die te laten horen zal Frank de belangen van Willem II supporters overal gaan verdedigen.

Uitbreidingen bestuur

Naast een nieuwe voorzitter hebben we, vanwege het vertrek van enkele reeds lang zittende bestuursleden, ook het algemene bestuur uitgebreid. We verwelkomen Gijs van de Gevel en Dennis van de Sande. Dennis zal zicht voornamelijk bezighouden met Tilbo.com. Hij heeft een achtergrond in (sport)marketing & communicatie en Willem II is met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Gijs zet zich al langer in voor KingZine, met name de hulp van de evenementen en busreizen die we organiseren. Hij gaat zich hier nog meer voor inzetten om dit alleen nog maar leuker te maken voor iedereen.

Vetrekkende bestuursleden 

Tot slot aandacht voor de trouwe KingZine bestuursleden die na jaren afscheid gaan nemen. Pim Dirckx en Sjors Jonkers gaan ons bestuur verlaten. Thanks voor jullie inspanningen guys. En uiteraard gaat onze dank ook uit naar Wim, voor zijn jaren voorzitterschap. 

11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments