Bestuurscrisis loopt verder op!

64
3606

Vanmorgen opende het Brabants Dagblad al heel vroeg met een artikel op de voorpagina over de bestuurcrisis bij Willem II. Die loopt volgens het artikel verder op naar het kookpunt! ‘Commissarissen doen boekje open over directeur Van Gool’. Strekking van dit artikel is een uiteenzetting door de RVC waarom zij afscheid wilde nemen van algemeen directeur Berry van Gool. Dat er na twee jaar met tal van gesprekken nog steeds geen gefaseerd plan lag voor de verbouwing van het stadion van Willem II was een doorn in het oog.

Dat het rommelt is al langer bekend, partijen staan lijnrecht tegenover elkaar. Vanavond is er een extra clubvergadering. Gisterenavond is een groep supporters en vrijwilligers, waaronder de huidige clubraadleden van de supporters en vrijwilligers en oud-clubraadleden bijeen gekomen ter voorbereiding op de vergadering van vanavond. De ontstane crisis is een situatie waar je als supporters eigenlijk verre van moet blijven. De huidige situatie is enorm schadelijk voor de club, zeker nu veel op straat ligt en de ruzie deels in de media wordt uitgevochten. De crisis moet dan ook zo snel mogelijk worden beeindigd. Hiermee kan niet worden gewacht tot september! Na de vergadering van vanavond komen de supportersgeledingen met een reactie.

Klik hier voor het artikel “Bestuurscrisis Willem II naar kookpunt: commissarissen doen boekje open over directeur Van Gool”

64 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments