Bestuurscrisis loopt verder op!

64
3303

Vanmorgen opende het Brabants Dagblad al heel vroeg met een artikel op de voorpagina over de bestuurcrisis bij Willem II. Die loopt volgens het artikel verder op naar het kookpunt! ‘Commissarissen doen boekje open over directeur Van Gool’. Strekking van dit artikel is een uiteenzetting door de RVC waarom zij afscheid wilde nemen van algemeen directeur Berry van Gool. Dat er na twee jaar met tal van gesprekken nog steeds geen gefaseerd plan lag voor de verbouwing van het stadion van Willem II was een doorn in het oog.

Dat het rommelt is al langer bekend, partijen staan lijnrecht tegenover elkaar. Vanavond is er een extra clubvergadering. Gisterenavond is een groep supporters en vrijwilligers, waaronder de huidige clubraadleden van de supporters en vrijwilligers en oud-clubraadleden bijeen gekomen ter voorbereiding op de vergadering van vanavond. De ontstane crisis is een situatie waar je als supporters eigenlijk verre van moet blijven. De huidige situatie is enorm schadelijk voor de club, zeker nu veel op straat ligt en de ruzie deels in de media wordt uitgevochten. De crisis moet dan ook zo snel mogelijk worden beeindigd. Hiermee kan niet worden gewacht tot september! Na de vergadering van vanavond komen de supportersgeledingen met een reactie.

Klik hier voor het artikel “Bestuurscrisis Willem II naar kookpunt: commissarissen doen boekje open over directeur Van Gool”

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Wilco
Gast
Wilco

Eigenlijk, als ik de RVC lees, is de verbouwing, en exploitatie en terugkoop van het stadion door Willem II. Dat ze daar geen vertrouwen in hebben dat hij dat snel voor elkaar krijgt. Kan ik makkelijk in zijn, dat heb ik ook niet. Maar ik zeg er wel gelijk bij, ik heb ook heel weinig vertrouwen erin dat iemand anders het wel voor elkaar krijgt, want er zijn deals nodig, met de gemeente met sponsoren, een financieel plan. En dan vooral waar haalt Willem II het geld vandaan? Dat laatste is dus gewoon waar het omdraait. Een plan is niet… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk

Jij gaf elders aan dat Joris meer geld uitgeeft dan er binnenkomt. Maar Joris krijgt toch un bepaald spelers budget..waarmee hij het mee moet doen. ..Hij kan wel miskopen halen. Of zie ik dat verkeerd

Grenzen
Gast
Grenzen

Kan het niet wat minder in de pers etc. Dit is beslist niet leuk voor de voetballers,noch voor de supporters!Dus wat minder haantjes gedrag s.v.p.

RA_ke
Lid
RA_ke

Overigens, een zeer slechte zaak dat RvC en stichtingsbestuur een dergelijk verschil van inzicht via de media spelen.

RA_ke
Lid
RA_ke

He blijft verbazend dat mensen een zeer uitgesproken mening (positief dan wel negatief) hebben over anderen, zoals in dit geval Berry van Gool, waarbij ze hun info alleen uit tweede hand hebben (BD, Tilbo, viaviaviavia) en niet zelf met die persoon gewerkt hebben.

Dirruk
Gast
Dirruk

@RA_ke,

Je hoeft toch niet met iemand gewerkt te hebben om een uitgesproken mening te hebben over deze persoon.

Ik heb nooit met Job v.d. Linden gewerkt maar ik kan je 1 ding met zekerheid zeggen en dat is dat die gast wel heel beroerd was in het uitvoeren van zijn werkzaamheden.

Spjreijr
Gast
Spjreijr

Mocht Van Gool inderdaad vertrekken, zijn er dan geen bestuurders te vinden met een bewezen staat van dienst bij een andere BVO in het verleden?

013Robbert
Gast
013Robbert

Normaal gezien houd ik het op Tilbo enkel bij lezen maar voel in deze discussie sterk de drang eens te reageren. Ik lees veel reacties van supporters die vinden dat Berry moet vertrekken. Ben ik het ook mee eens. Heeft prima werk geleverd maar is te licht bevonden voor de toekomst. Dat is precies wat de RVC over een langere periode ook geconcludeerd heeft. Dat is zover ik weet ook aantoonbaar dmv evaluaties en rapportages zoals dat in elke fatsoenlijke onderneming gaat. In mijn ogen is Paul Gerritse de grote onruststoker in deze ontstane situatie. Hij is zich met zaken… Lees verder »

Pum
Gast
Pum

Heb jij die rapportages en verslaglegging van die evaluaties dan ingezien?

Dirruk
Gast
Dirruk

Je zit er toch behoorlijk naast hoor 013 Robbert, Dat Berry van Gool niet de man is om als directeur van Willem ll verder te gaan klopt. Daar is iedereen het wel over eens en daar gaat heel deze crisis helemaal niet over. Het gaat over de manier waarop de RVC heeft gehandeld en de manier waarop ze Berry van Gool wilden buitenzetten. Dat was niet op een nette manier en zou de club heel veel geld gaan kosten aan rechtszaken en afkoopsommen. Paul Gerritse heeft namens het Stg. bestuur aangegeven dat dit niet de juiste manier is en heeft… Lees verder »

Nol1896
Gast
Nol1896

Ik vraag me af waarom de voorzitter van de RVC zich zo uitlaat in een krant als het BD. wat is daar de reden van, mocht Jack Buckens dit inderdaad hebben gedaan? Inmiddels is de discussie in mijn ogen anders geworden en zijn we of veel fronten weer terug bij af. Het gaat nu niet meer over het wel of niet functioneren van van Gool. Daar mag iedereen een mening over hebben. Persoonlijk denk ik dat hij heel veel goede dingen voor de club heeft gedaan, maar dat het nu of sinds vorig jaar, tijd is voor een nieuwe, zwaardere… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

Dit is nou eens een reactie die hout snijd. Goed bezig Nol1896.

david loggie
Lid
david loggie

“Daarnaast nog een Financieel Directeur/Manager; wat er niet binnen komt, kan en mag er nl niet uit. Dat gaat in een normaal bedrijf over het algemeen ook niet, of het moeten bewuste investeringen in de toekomst zijn”. Dat heeft juist Berry al die jaren gedaan (daarom ruzie met oa streppel). Maar dat was hier op de site geen verdienste, want dat is toch zo simpel…….Je haalt berry eraf, en hoppa joris geeft (blijkbaar) geld uit wat er niet is. Verder helder betoog maar in de praktijk mi niet haalbaar qua kosten. Zeker commercieel kan er veel meer worden uitgehaald, maar… Lees verder »

arjan Zwinkelz
Gast
arjan Zwinkelz

Iemand uit het rvc heeft waarschijnlijk zelf al een vriend klaar staan als ‘geschikte’ opvolger

Opa Henk
Lid
Opa Henk

In de rvc zitten zelf geen “ geschikte” personen die een bvo kunnen besturen. Het controleren is ze ook al niet gelukt! Er zitten mensen in de rvc die maatschappelijk misschien veel voor elkaar krijgen, maar van het leiding geven aan een bvo hebben ze 0 % verstand!

Maximaal
Gast
Maximaal

Gelukkig gaat de RvC niet over haar eigen opvolging.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

We hebben hier al veel kunnen lezen wat er de laatste jaren allemaal fout is gegaan, en ik ben er van overtuigd dat er veel van klopt. Maar wat nu? De oplossing om iedereen die fouten gemaakt heeft zomaar buiten te gooien is misschien wel het beste, maar is dit ( zeker op korte termijn) wel te realiseren? En welke mensen staan er op dit moment klaar om de zaak weer op de rails te zetten? Nogmaals ik ben er van overtuigd dat er ingegrepen moet worden, maar dat het probleem zomaar snel opgelost kan worden, daar heb ik mijn… Lees verder »

david loggie
Lid
david loggie

Zomaar wat in mij opkomt: zijn de mensen die al jaren lekken naar supporters ook niet gewoon bezig om hun eigen plekkie te behouden? Conclusie van Dirruk is dat werkelijk iedereen moet vertrekken die iets te zeggen heeft. De info wordt dus blijkbaar verschaft door mensen die op dit moment niets te zeggen hebben. Zij lekken informatie, maar is deze informatie 100% waarheidsgetrouw. Dat kan maar hoeft niet. Jarenlang moet ik op tilbo lezen dat berry er niets van kan en hij weg moet. Nu heeft RVC aangegeven dat hij weg moet en vallen we over de RVC ipv van… Lees verder »

Snorro
Gast
Snorro

Goed verhaal. Lekker kort ook!

Mickets
Gast
Mickets

Ik denk dat je hiermee het gedachtengoed van velen verwoord.
In ieder geval die van mij, chapeau!

Dirruk
Gast
Dirruk

@David Loggie, Ik ga proberen om je op je vragen antwoord te geven. Nee, de info die ik krijg, die krijg ik van mensen die het goed voor hebben met Willem ll en altijd in het clubbelang denken. Ik heb deze personen in de ruim 10 jaar dat ze mij informeren nog nooit kunnen betrappen op een leugen, dat ze in het eigenbelang handelen om “hun” plekkie veilig te stellen of wat dan ook. Het zijn ook zeker niet personen uit 1 van de 2 kampen zoals iemand hier denkt, maar als je ‘iedereen’ spreekt is het makkelijk om de… Lees verder »

Pum
Gast
Pum

Kan je ook aantonen dat hij (lees: van Gool) de boel verprutst dan… Ik wil het best geloven, maar zie het als leek zo 123 niet… Maak het eens concreet of gaat dat niet?

Dirruk
Gast
Dirruk

Dat gaat zeker wel maar niet hier op Tilbo en daarbij ben ik niet de persoon die dit naar buiten moet brengen Pum.

Om je toch een beetje op weg te helpen moet je bij de verantwoordelijke personen maar eens navragen over de kwesties

* Accommodatie jeugdopleiding.
* Terugkoop en verbouwing stadion.
* Opstappen aantal grote sponsoren.
* Het niet marktconform kunnen verkopen van het hoofdsponsorschap.

En wat de rol van Berry van Gool daarin is en was.

WIIhart
Lid
WIIhart

@Dirruk

Ik zeg per direct mijn vertrouwen in jou op. In mijn ogen ben je niet de juiste persoon om informatie van de club doorgespeeld te krijgen. Ik vind je negatief, denkt niet in oplossingen en eigent jezelf een status toe die ik tot op de dag van vandaag niet begrijp. Daarom vind ik je niet capabel en een prutser. Als je denkt in het clubbelang zou ik vanavond ook opstappen!

Dirruk
Gast
Dirruk

@Wllhart,

Ik eigen mezelf helemaal niks toe, weet ook niet waar je dat op baseert. Wat jij er verder van vindt moet je zelf weten maar val mij daar aub niet mee lastig.

WIIhart
Gast
WIIhart

@Dirruk Vervelend he, als iemand je lastig valt met zijn mening waar je helemaal niet op zit te wachten? Volgens mij doe jij niet anders…..je zal nu wel gaan roepen dat je je alleen op feiten baseert. Echter uitspraken als; die kan er niks van zus, die is niet capabel zo, prutsers enz, zijn toch echt meningen. Je hebt overigens nog steeds geen antwoord gegeven op mijn vraag bij een vorig topic. Hier gaf je aan dat je niet zit met je stadionverbod omdat je toch niet van voetbal houdt….(!?) Vertel eens, wat zijn dan je drijfveren om je zo… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Wllhart, Ik vind het helemaal niet vervelend hoor. Ik heb je vraag in een vorig topic waarschijnlijk gemist vandaar dat ik je geen antwoord heb gegeven. Als ik echt van voetbal zou houden dan zou ik in Manchester of Barcelona gaan kijken. Mijn drijfveren zijn dat ik in Tilburg ben geboren en met Willem ll ben opgevoed. Willem ll is mijn club en is op mijn 3 vrouwen na, het belangrijkste in mijn leven. Status? Wat heb je aan status? Ik zit daar niet op te wachten. Als ik status wil zou ik wel zanger worden want iedereen die mij… Lees verder »

Henkie013
Lid
Henkie013

Je lijkt Van de Looij wel Dirruk. Die hield ook niet van voetbal razz
Zijn ze inmiddels al klaar aan de goirleseweg, of moet het clublied nog gezamelijk gezongen worden?

Ftricolores1
Gast
Ftricolores1

Gaat er overigens iets WEL goed bij de club? Enkele voorbeelden van dingen die NIET goed gaan: – van Fessem komt maar is niet welkom – van Gool functioneert niet – Mathijssen functioneert niet – Er staat een vreemdelingenlegioen op het veld – Wedstrijdshirts die voor het 10e jaar op rij al snel uitverkocht zijn.. – De rest van de 1000 dingen vullen jullie zelf wel in! Ik ken al die inside-information bij lange na niet en begrijp dat ik me daar ook maar niet in moet verdiepen.. Maar moet ik mijzelf zorgen maken over de club Willem II? Dat… Lees verder »

William
Gast
William

Waar ze van Gool op afrekenen, is ook ontzettend moeilijk (maar dus niet onmogelijk) om te realiseren voor een club als Willem II in korte tijd. De nieuwe man, welke voorgedragen wordt, is wellicht wel beter, al vraag ik me wel af wat zijn affiniteit is met voetbal. Overigens, hij kan wel beter zijn, als ik zou moeten werken onder van Gool, of onder Marc Verstraeten dan zou ik het wel weten… Dan zou ik 100x liever onder van Gool werken. Waarom? Omdat ik eigenlijk bijna wel zeker weet, dat die Verstraeten een hele, hele harde is. Dat kan dus… Lees verder »

koen verhoeff
Gast
koen verhoeff

Verschillen van inzicht over de te volgen koers binnen een organisatie of over het functioneren van personen binnen een organisatie zijn niet zo bijzonder. Wel bijzonder is dat alles via de pers op straat komt te liggen en zo via internet en social media nog eens extra wordt opgeblazen en aangedikt. Hoogste tijd dat er een sterke en vooral wijze man of vrouw opstaat om de crisis te bezweren. Dan kunnen we ons als supporters weer concentreren op de prestaties van de Tricolores op het voetbalveld. Dat er koppen gaan rollen lijkt me duidelijk, maar een stuurloos schip levert nog… Lees verder »

Robby
Gast
Robby

En daarna moeten ze maar eens heel kritisch kijken naar hun eigen handelen de afgelopen periode de eer aan zichzelf houden en aftreden, want hoe je het ook went of keert zijn ze zelf natuurlijk net zo schuldig aan deze crisis en hanteren ze dezelfde tactieken ( media betrekken om hun standpunt duidelijk te maken ). En eigenbelang mag nooit boven het clubbelang staan. De Clubraad kan ze hier bij helpen die gaan volgens mij over wie er in het ST bestuur mag zitten! Dus succes clubraad. Maar iets anders…..is er niemand die Joris kan tegenhouden? hoe is het mogelijk… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

Er is nu nog maar een oplossing. Vanavond moet het Stichting bestuur eindelijk ballen tonen en optreden tegen alles en iedereen die het clubbelang niet dient. De RVC moet een halt toe worden geroepen want die zijn de club kapot aan het maken en gaan daarbij over lijken, blijkt nu wederom. Leuk als je alle vuile was buiten hangt maar zorg er dan wel voor dat de feiten kloppen. Dat is nu wederom niet het geval en natuurlijk ben je dan bij Wilber Hack aan het juiste adres want dat is een journalist van niks. Er staat gvd in het… Lees verder »

Frankwie
Gast
Frankwie

Dus: iedereen moet eruit.
Lijkt me vrij onpraktisch. Dan is alle kennis weg en moet je helemaal opnieuw beginnen. Lijkt mij onverstandig.
Verder: Let eens op je taalgebruik: je maakt erg veel taalfouten.

Patriekolorus
Gast
Patriekolorus

Onze club staat in brand en jij gaat Dirruk aanspreken op taalfouten?!

Frietmet
Lid
Frietmet

Zeuren over taalfouten.. Dat zegt al genoeg over jou als persoon.

Robby
Gast
Robby
Frankwie
Gast
Frankwie

Dit is een zeer misplaatste verwijzing. In dit artikel is het oorspronkelijke onderzoek volledig uit zijn verband getrokken.

Verder: ik vind het inderdaad prettiger als de discussies hier verlopen met fatsoenlijk taalgebruik en in correct Nederlands. Ik neem mensen met fatsoenlijk en correct taalgebruik doorgaans serieuzer. Komt verstandiger over.

Frietmet
Lid
Frietmet

Volgens mij is het hele betoog van Dirruk prima te volgen en moet je je niet zo aanstellen. Hij komt in ieder geval verstandiger over dan jij, betweter.

Robby
Gast
Robby

Maar goed dat we dat in de tijd van Einstein, Bell, Wubbo Ockels en noem ze maar op niet zo gedacht hebben als jij Frankwie.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Frankwie

Zeur niet zo over Taalfouten man. Het is een Willem II forum waar het wel en w van onze club besproken wordt. Het is hier geen site voor 10 voor taal..

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk

Ook Joris weg? Ik heb nooit begrepen waarom zijn contract is verlengt tot de zomer van 2022. Want heeft nog geen status opgebouwd waar uitblijkt een goede TD te zijn. Hoe mooi het ook zou zijn als het wel een goede TD is/wordt

Patriekolorus
Gast
Patriekolorus

Blijkbaar geeft hij meer uit dan dat er budget beschikbaar is!

VakkieC
Gast
VakkieC

Ik weet niet waar aan dan… 😂

Patriekolorus
Gast
Patriekolorus

Ik kan dat zelf ook niet plaatsen. Kan iemand uitleggen waar JM dan te veel geld heeft aan uit heeft gegeven? Dat kan m toch niet in deze selectie zitten zou je zeggen.

UNITED
Gast
UNITED

Ik vind het opzich niet zo heel gek dat Willem II alvast inspeelt op de verkoop van Sol of Frenkie de Jong. Met de vele nieuwkomers in de eredivisie is het dit jaar dat we afstand kunnen nemen van de onderste plekken. Alleen het mag natuurlijk niet zo zijn dat je in de problemen komt.

Robby
Gast
Robby

United ben je ff het tijdperk onder Verbunt vergeten en nu recent FC Twente???

Patriekolorus
Gast
Patriekolorus

Ergens van uit gaan is speculeren en hopen op. Je kunt je geld pas uitgeven als het daadwerkelijk binnen is. De Jong wordt dus niet verkocht, dat moge inmiddels wel duidelijk zijn en voor Sol zijn geen concrete aanbiedingen gedaan. Er is hiervoor dus ook geen geld binnen gekomen. Dan zou je het wat mij betreft ook nog niet uit mogen geven.
Wat ik me wel af vraag is of Joris dat dan wel gedaan heeft en vooral waar aan?
Ik kan me niet voorstellen dat deze selectie zo enorm duur is. Wie weet daar wat meer over te vertellen?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Patriekolorus
Dat me denken aan het tijdperk Hans Verbunt.

tarbozan
Gast
tarbozan

het is a) een utopie om te verwachten dat zowel berry, joris als ook de rvc vertrekt. en B het lijkt me ook totaal niet wenselijk zo aan de start van een nieuw seizoen. Wat mij het meeste stoort aan heel deze soap is de manier hoe de media hierbij is gehaald en dat de teneur van het verhaal heel erg van 1 kant komt. De jorunalist Wilber Hack is al jaren een doorn in mn oog met nimmer aflatend enthusiasme om iets negatiefs op te schrijven over de club. Als hij dan de olie krijgt aangereikt om het vuur… Lees verder »

Hammer
Gast
Hammer

@dirruk Ik wil niet de slimmerik gaan lopen uithangen vanwege t feit dat ik er de laatste jaren door omstandigheden iets minder bij de club betrokken ben dan vantevoren Vandaar dat ik jou ook deze vraag nu stel : Is het niet zo dat Het bestuur groen licht moet geven voor uitgaven boven een bepaald bedrag? Ik bedoel Joris Mathijsen zal toch niet zoveel macht hebben dat hij zonder toestemming van t bestuur zomaar over het vastgestelde budget kan gaan? Ik lees nu dat de club weer aan de rand van de afgrond staat , dat kan toch toch niet… Lees verder »

kukeltje
Lid
kukeltje

Als ik het goed begrijp dan (volgens het artikel en Dirruk) dan functioneert Van Gool inderdaad niet zoals zal moeten, maar wil de RVC een vriendje naar voren schuiven die Willem II mede in een financiële crisis heeft gestort.

Wat is dan de oplossing?
Van Gool en de RVC beide weg?
Speelt er nog veeeeel meer waar wij geen weet van hebben!

Dirruk
Gast
Dirruk

@kukeltje, Er speelt nog veel meer waar de meesten hier op Tilbo inderdaad geen weet van hebben. Dat moeten we voorlopig maar zo houden want als die informatie op straat komt te liggen is dat heel schadelijk voor de club. Er wordt hier op Tilbo door Robby al over gesproken en hij verwoord het eigenlijk heel goed. En dit is nog maar het topje van de ijsberg en de lijken staan weer te popelen de kast uit te flikkeren aan de Goirleseweg. Berry van Gool functioneert inderdaad niet, daar is eigenlijk iedereen ( op ikzelf en noud en nog wat… Lees verder »

Ibo
Gast
Ibo

Blijft voor mij de vraag rijzen of er een zogenoemd zwaargewicht met een rood-wit-blauw hart beschikbaar is, of dat we in een soort machtsvaccuum terechtkomen met alle gevolgen van dien. Ik krijg hier helaas geen antwoord op maar is wel cruciaal in deze.

Snorro
Gast
Snorro

Hij hoeft geen ‘rood wit blauw hart’ te hebben. Hij moet een club goed kunnen besturen. Bij voorkeur iemand zonder hart dus.

Ten aanzien van de problematiek: die zal er altijd blijven zolang voetbalclubs gerund worden door vriendengroepjes. Ik wacht daarom rustig af tot ze elkaar de tent uit hebben gevochten en zie dan wel wat ervan over is.

Frankwie
Gast
Frankwie

Geaccepteerd Dirruk.

Frank1896
Gast
Frank1896

Heb het stuk eens gelezen. Het is typisch voor de journalistiek van deze tijd. Vanwege snelheid wordt alles wat 1 bron beweert als waarheid gepresenteerd, zonder eerst te vragen om wederhoor. Een goede journalist had altijd ook de kant van het stichtingsbestuur belicht in het artikel maat goede journalisten zitten niet bij het bd. Ik zeg niet dat ik niets geloof wat in het artikel staat maar het is wel een heel erg gekleurd verhaal. Ik ben heel benieuwd naar wat het stichtingsbestuur hier over te melden heeft. Waarschijnlijk geeft dat weer een heel ander beeld. Treurig genoeg is vooral… Lees verder »

013
Gast
013

Het stichtingbestuur heeft ook meerdere malen naar het BD ‘gelekt’. Zie het stuk van afgelopen maandag. Ook daar is geen wederhoor toegepast. Vandaar dat de RVC waarschijnlijk heeft besloten zelf te reageren. Dat het BD niet kan nuanceren is al langer duidelijk en een dergelijke kwestie zou altijd intern opgelost moeten worden. Het is veel kwalijker dat organen binnen de club zichzelf blijkbaar bevoegdheden toeeigenenen en dat de media blijkbaar nodig is om problemen hierdoor te voorkomen.

Dirruk
Gast
Dirruk

013,

Kun je dat stuk eens laten zien want ik kan me geen enkel stuk in het bd herinneren waarin het Stg. Bestuur heeft gelekt.

013
Gast
013

De clubraad van Willem II buigt zich woensdag in een speciale vergadering, zonder Raad van Commissarissen en algemeen directeur Berry van Gool, over de crisissituatie die is ontstaan. Zoals eerder bekend werd, is er sprake van een ernstige vertrouwensbreuk tussen de Raad van Commissarissen en het stichtingsbestuur van Willem II. Begin juni kreeg algemeen directeur Berry van Gool van de Raad van Commissarissen de boodschap dat ze in hem niet de man zagen die Willem II verder kon brengen. Het stichtingsbestuur, dat wel vertrouwen heeft in de algemeen directeur, kwam daartegen in het geweer. Een bemiddelingspoging van oud-bestuurders en ereleden… Lees verder »

013
Gast
013

Dit lijkt interne informatie en gezien de inhoud van het stuk en de reactie van de RVC van vandaag, zal dit niet van de RVC komen.

Ftricolores1
Gast
Ftricolores1

Diverse posities lijken me niet langer houdbaar… Maar hoe nu verder?!?!

Bobby
Gast
Bobby

Vervelende kerel die Wilber Hack. Vindt dat hij alles maar moet kunnen schrijven, ook al benadeelt het de club.
Vind hem persoonlijk ook geen sterk journalist. Heeft minder feitenkennis dan gewenst en spreekt namen van spelers en clubs regelmatig verkeerd uit.
Wilber Hack en BD, weg ermee…!

Sprang
Lid
Sprang

Wilber hack is een hele slechte journalist. Maar als hij dit soort berichten niet zou publiceren zou het hem een nog slechtere journalist maken!