Laatste week om je eigen SeizoenClubCard plaats te verlengen!

6
1634

Na een succesvolle terugkeer in de Eredivisie, hopen we volgend seizoen wederom op een succesvol seizoen. Met de campagne ‘Tricolores gaan voor 10’  gaan we komend seizoen voor een vol Koning Willem II stadion. Ben jij er ook bij?

Verlengen
Iedere SeizoenClubCard-houder waarvan het e-mailadres bekend is, heeft een mail ontvangen met een unieke code. De SeizoenClubCard-houders waar geen mailadres van bekend is ontvangen per post de unieke code. Deze zullen dinsdag of woensdag bezorgd worden. Tot 1 juni hebben SeizoenClubCard-houders recht om hun eigen plaats te verlengen.

Wilt u uw SeizoenClubCard verlengen? Klik dan hier.

Nieuw
Had je afgelopen seizoen geen SeizoenClubCard? Dan kunt je ook nu al bestellen. Kies je voor een ongenummerd vak dat afgelopen seizoen niet was uitverkocht, dan kunnen we jouw reservering meteen in behandeling nemen. Kies je voor een genummerde vak dan hoor je na 15 juni of de reservering is goedgekeurd.

Wilt u een nieuwe SeizoenClubCard aanvragen. Klik dan hier.

Tricolores gaan voor 10
In samenwerking met de supporters is er een actie ontwikkeld waarin je 100 dagen kans maakt op unieke prijzen. Iedere 10 dagen gaat er een nieuwe prijs uit. Hoe eerder jij je SeizoenClubCard bestelt hoe vaker je kans maakt op een prijs. Bestel jij jouw SeizoenClubCard in de eerste 10 dagen. Dan maak je kans op alle 10 de prijzen. Bestel jij jouw SeizoenClubCard in de laatste 10 dagen. Dan maak je kans op alleen de laatste prijs. Na iedere 10 dagen wordt er een winnaar bekend gemaakt, houd onze website in de gaten voor de prijzen.

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments