Besiktas wil Wellenreuther

60
8164
Timon Wellenreuther, penaltykiller & held van Tilburg (foto: (c) Toin Damen)

Het contract van Timon Wellenreuther bij Willem II loopt komende zomer af en dus kan hij transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Mogelijk vertrekt de 24-jarige doelman naar Turkije. Volgens het Turkse Hurriyet overweegt Besiktas om de Duitse doelman vast te leggen als opvolger van Loris Karius. De landgenoot van Wellenreuther is gehuurd en keert normaal gesproken terug naar Liverpool. Wellenreuther speelt sinds 2017 voor Willem II en heeft inmiddels 69 officiële wedstrijden voor de Tilburgers achter zijn naam. Eerder stond hij onder contract bij onder meer Schalke 04 en Mallorca.

60
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
15 Discussie draadjes
45 Discussie antwoorden
2 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
38 Gereageerd
RenéFrietmetErik90Vak MMark Farrington Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ravio
Lid
Ravio

Als hij besluit niet bij te tekenen en je verhuurd Woud (sowieso nog geen 1e keeper maken hier), zou ik onze Griekse vriend het seizoen af laten maken als 1e keeper. Is volgens mij al een tijd eerste keeper geweest op t hoogste niveau in Griekenland en zal inmiddels goed gewend zijn. Als hij dan bevalt heb je je eerste keeper voor komend seizoen ook al staan.

Frietmet
Lid

Gewoon de beste opstellen.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Lulkoek

Gewoon de beste opstellen. Ik vind spelers op de bank zetten alleen omdat ze niet willen verlengen zo kinderachtig

René
Gast
René

Dit team zoveel mogelijk bij elkaar houden. Ook Timon zal alles willen geven om met Willem II europees voetbal te halen. Weet ik 100% zeker. Dat hij volgend jaar goede kans weg is, doet daar niets aan af.
Het team van de eerste seizoenshelft heeft iets magisch. Haal er één radertje uit en je loopt het risico dat alles in elkaar stort. Dus laat Timon ons gewoon helpen om europees voetbal te halen en dan mag Strezos volgend jaar tegen Dinamo Kiev Sol van scoren afhouden.

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Hij lijkt zelfverzekerder dit seizoen. Hij keept ook gewoon prima nu. Het zou jammer zijn als hij voor niks weg gaat. Zou een prima keeper zijn voor ons om verder mee te groeien. Ik denk echter niet dat hij blijft , als hij maar niet denkt dat hij in de Bundesliga kan keepen, daar komt hij tekort voor

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

Zou Strezos goed genoeg zijn om Timon te vervangen ?

TILBURG
Gast
TILBURG

Strik er omheen en laten gaan die Duitser

Zit nu bietje in de flow maar voor de rest is niks werd

Kom maar op mee de minnekes

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Ga lekker de rat vervelen!met je priet praat!

Cards
Lid
Cards

Zal wel een Championship club worden, vangen we rond de 750k en regelt Joris efkes een degelijke vervanger tot in ieder geval de zomer.

Vak M
Gast
Vak M

Hij gaat gratis weg deze zomer. Sorry, maar zo is het wel. sad

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Ik ga er maar niet vanuit dat ie bijtekent bij ons, ik denk dat ie zelf een stap hogerop wil zetten na dit seizoen en dat hij zijn transfervrije status hiervoor gaat gebruiken.

pupetje
Lid
pupetje

Schermen met interesse van andere clubs is toch ook gewoon tactiek van zaakwaarnemers en speler zelf. Juist als ze ook met de huidige club in onderhandeling zijn over een nieuw contract? Ik verwacht echter niet dat Joris hier heel gevoelig voor is. Zou wel fijn zijn om te weten of hij wel of niet weggaat alvorens we mogelijk Michael Woud zouden verhuren.

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Woud is geen eredivisie keeper dus dat maakt niet uit.

Robby
Lid
Robby

Nu doet Wellenreuther het goed hoor maar begin dit seizoen was het echt drama met hem. En in de jaren daarvoor waren er ook momenten dat het minder ging. Bovendien af en toe is het bepalend voor de wedstrijd maar dat aantal is bijvoorbeeld minder dat Kostas hier vroeger heeft laten zien. Vind het jammer als ie gaat had graag gezien dat we z’n contract zouden verlengen maar geloof zeker dat we een waardige vervanger kunnen halen! Als ik zou moeten kiezen tussen hem of bijvoorbeeld Llonch dan heb ik liever dat Wellenreuther vertrekt. Al zou het fijn zijn als… Lees verder »

sooike1973
Lid
sooike1973

Hoezo begin vh seizoen? Kan me alleen dat fout uitkomen tegen Heracles voor de geest halen. Timon heeft uitstekend gekeept dit hele seizoen!

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Klopt, echte fouten wel maar het is ook verschillende keren goed afgelopen. Timo heeft veel potentie en dat laat hij momenteel zien. Het is wel eens anders gegaan. Soms ontgaat hem een deel van het spel als het niet voor hem plaatsvindt. Hierdoor ontstaan er gevaarlijke situatie. Gelukkig spelen we nu verder van zijn doel. Ik wens Joris veel wijsheid met de onderhandeling en heb het volste vertrouwen dat hij deze situatie goed oplost.

Robby
Lid
Robby

Goal Zwolle en 2e doelpunt Vitesse. Maar er waren in die periode meer mindere fases van Timon welke gelukkig niet tot een tegendoelpunt leiden.

sooike1973
Lid
sooike1973

Goal Zwolle?

Wat kan hij er aan doen dat die bal op de rug van heerkens komt?

Kom op man. Je lult gewoon degene na die constant hebben geroepen dat t maar een Duitse clown was..

Robby
Lid
Robby

Wat hij er aan kan doen? Kom op sooike1973 hij had nooit uit moeten komen met nog Peters in de directe omgeving en Holmen vlakbij. Dat kan jezelf ook zien.

Vak M
Gast
Vak M

Robby. Je lult over details. Ik vermoed dat je nog heel jong bent en het niveau van Willem II overschat. Wij mogen heeeeeel blij zijn met Wellenreuther.

sooike1973
Lid
sooike1973

Als die bal niet op de rug van heerkens komt is er ook niks aan de hand.

Overigens kon hij aan de goal tegen Heracles ook niks doen. Was fout Peters. Lomp uitkomen koste ‘ slechts’ een vrije trap

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Kans dat Besiktas nu zaken kan doen lijkt klein. De club mag blijkbaar deze winter niet meer dan 3 ton uitgeven van de Turkse bond.
Bron:
https://www.transfermarkt.at/vertrag-bei-willem-ii-laeuft-aus-wellenreuther-als-karius-nachfolger-zu-besiktas-/view/news/352090

Vak M
Gast
Vak M

Nee Koen. Dus ze halen hem transfervrij in de zomer.

Ravio
Lid
Ravio

Zou echt zonde zijn… Na een behoorlijke aanloop lost hij nu zijn belofte in. Er is dus behoorlijk geïnvesteerd in die jongen. Ik denk ook dat als hij er nog een seizoen aan vast plakt hij naar grotere clubs kan dan Besiktas. Dan komen de Duitse clubs ook.
Hopelijk houdt Joris hem binnenboord met een contract voor minimaal 2 jaar…

Gilzenaar
Lid
Gilzenaar

Hij wil zelf niet bijtekenen

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

bron?

Leon Meijs
Lid
Leon Meijs
Kater
Lid
Kater

De manier waarop Timon praat over onze club is prachtig om te lezen. Hij komt op mij vaak over als een rustige jongen die zich niet zoveel aantrekt van wat er op de tribune naar hem gezongen wordt. Ik zie in hem een echte broodvoetballer (wat heel normaal is hoor), de mooie woorden over de ontwikkeling en prestaties van onze club doen mij stiekem hopen op een langer verblijf. Hij heeft zich de afgelopen jaren echt ontwikkeld tot een van de beste keepers die de afgelopen 30 jaar voor ons gespeeld heeft!

UNITED
Gast
UNITED

hij staat zeker in de top 15 van de afgelopen 30 jaar inderdaad. Welke mooie woorden lees jij dan?

Kater
Lid
Kater

Hij zegt onder andere dat Willem II een mooie en goede stap voor hem was, dat het team elke wedstrijd speelt alsof het de laatste is, ze alles geven en voor elke bal rennen. Dat de club de zwakke punten/mutaties binnen de selectie geweldig heeft opgevangen met ‘super’ transfers. Vergeet niet dat Kicker een groot medium is in Duitsland, dit soort berichtgevingen geven het imago van Willem II alleen maar een boost. Er spelen daar in de lagere divisies tal van spelers die een absolute meerwaarde kunnen zijn voor ons team (Kohlert, Isak en Pavlidis zijn daar mooie voorbeelden van… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

Hij zegt dat het goed gaat met Willem II en dat het een mooie tussenstap is geweest in zijn carrière. Nou nou wat een mooie woorden. Die gaat volgend jaar gewoon ergens anders aan de bak.

Don d’n MacaRon
Gast
Don d’n MacaRon

Prima toch

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Ja en geef m eens ongelijk?

Heeft zich dit jaar tot nu toe flink onderscheiden en heeft zn talent echt lateb zien 2019

Terecht dat deze jongen dus evt een volgende stap wil zetten. Of denk je dat ie heel zn leven bij willem II blijft? En de scouting zal heus wel weer een nwe wellenreuther ergens opduiken

Vak M
Gast
Vak M

Ik ben 100% het met je eens.

Maar ik irriteer me aan jouw taal.
geef m eens ongelijk
echt lateb zien
een nwe wellenreuther

Erik90
Gast
Erik90

je ergert je aan de taal.. als je dan toch iemand gaat verbeteren doe het dan goed

Vak M
Gast
Vak M

Inderdaad. Zo simpel is het.

Darude
Gast
Darude

Nogal een suggestieve kop. Vind sowieso dat er de laatste paar transferperiodes om elke scheet een artikel wordt geplaatst. zou het persoonlijk fijn vinden als er pas bij concreet nieuws iets geplaatst zou worden.

TTB
Lid
TTB

Jij vind het persoonlijk fijn dat er alleen bij concreet nieuws iets geplaatst word, anderen vinden dat speculeren etc. juist wel leuk.

Je kunt ook gewoon simpelweg Tilbo en/of die artikelen niet/minder vaak openen tot 31 januari.

Poppels
Lid
Poppels

Dat mag je niet zeggen, krijg je veel minnetjes mee.

TTB
Lid
TTB

@Poppels Natuurlijk mag je dat wel zeggen. Dit “forum” is er juist om te kunnen zeggen wat je wil en denkt. Naar mijn bescheiden mening moeten we elkaar daar ook niet op willen afkraken. Dat er teveel mensen hier alleen maar minnen zonder ooit zelf hun (onderbouwde) mening te geven ben ik geheel met je eens. Tilbo.com is nou eenmaal een nieuwssite, dus als er “nieuws” is in de vorm van geruchten en speculaties kunnen de moderators ervoor kiezen dat te posten. Voornamelijk in de twee transferperiodes krijg je dan meer van dit soort artikelen (de welbekende komkommertijd). Zoals ik… Lees verder »

Darude
Gast
Darude

Speculeren kan zeker leuk zijn, maar maak dan één artikel waarin de reacties los kan gaan. Nu wordt er soms net gedaan alsof er concrete interesse is in spelers van ons of dat wij al een nieuwe speler getekend hebben, wat dan achteraf onzin blijkt te zijn.

UNITED
Lid
UNITED

Pietje velthuizen terughalen 😁

Krilles
Lid
Krilles

Waarom al die minnetjes? Piet kan best wel keepen en in het kerst-interview met onze aanvoerder zegt Jordens dat hij Velthuizen echt een prima kerel vindt.

UNITED
Gast
UNITED

Ok kostas dan

Krilles
Lid
Krilles

Waarom dat ene minnetje? Kostas is een Superkruik!

Grenzen
Gast
Grenzen

Ik word langzaam maar zeker toch een beetje nerveus over al die belangstelling.

LK1896
Lid
LK1896

Nergens voor nodig. Het was al langer bekend dat Wellenreuther graag een stap hogerop wil zetten en met een aflopend contract verwacht ik dat Joris hier al wel rekening mee heeft gehouden. Jammer voor ons, eventueel mooie stap voor hem. Ook weer positief voor toekomstige spelers dat Willem II de juiste stap voor spelers hun carrière is.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Grenzen

Ik niet… Ik wordt pas nerveus als er geen belangstelling voor onze spelers zou zijn. Ik hoop dat deze lijn zich jaren door trekt dan zijn we goed bezig

Grenzen
Gast
Grenzen

Je hebt gelijk en ik ben het met je eens,maar ik ben gezond ongerust.

kukeltje
Lid
kukeltje

Als hij niet nu wil bijtekenen dan transfereren. Besiktas zal best wel iets willen betalen al zal het ook geen miljoenen zijn om een contract van een half jaar af te kopen.

Kingo fan
Gast
Kingo fan

Kukeltje. Besiktas wacht gewoon een half jaar en dan is hij gratis.

Bomba
Lid
Bomba

Feitelijk wel, maar het is voor Besiktas natuurlijk geen garantie dat Timon bij een goede voortgang nog voor hen gaat kiezen.
Dus als Besiktas zekeheid wil doen ze er verstandig aan hem nu al te halen…

kukeltje
Lid
kukeltje

Zoals Bomba al zei: misschien vissen ze dan achter het net. Tevens kan Wellenreuter nu een half jaartje wennen aan het verschil in cultuur qua leven en voetbal, voordat hij echt aan de bak moet.

Kruikske
Gast
Kruikske

Ik zeg heel snel contract verlengen!

Aussie
Gast
Aussie

Denk dat da te laat is. Kan daar 4x zoveel verdienen

Kingo fan
Gast
Kingo fan

Inderdaad. Waarom zou hij bijtekenen? Over een half jaar kan hij in het buitenland meer verdienen dan in Tilburg.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Hij kan bijtekenen om de simpele reden dat ie niet weet of besiktas straks nog steeds interesse heeft. In die landen is het elke dag anders. Verlengen kan dan met een keurige clausule in zijn contract. Als ie geblesseerd raakt heeft ie niets

Frankwie
Gast
Frankwie

Als een Turkse club je na een half jaar beu is betalen ze helemaal niks…

Over Turkse clubs gesproken: zouden we Rienstra nog kunnen terughalen?

Poppels
Lid
Poppels

Waarom terug naar al die vergane glorie? Volgens mij zitten we nu hoger te vissen of jonge talenten!

Wally58
Lid
Wally58

Als hij niet tekent niet meer opstellen dan Woud erin !!