Ben Sahar zorgt voor nipte overwinning op Dordrecht

49
3031

Ben Sahar bleek vandaag bijzonder trefzeker en heeft de overwinning op Dordrecht binnen gesleept. Door een doelpunt in de 39e minuut en nog één in de 60e, zette hij ons Willem II op een voorsprong.

Later meer…

willem II - dordrecht

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
maxtrash
Lid
maxtrash

toch een nette overwinning, heb me geen moment druk gemaakt. Dat is een prestatie op zich.
Ik vind dan ook dat de kritiek hier af en toe wat overdreven wordt.

Ik hoop wel dat Armenteros er wat inschiet, ook goed voor zijn zelfvertrouwen

Tilburgoost
Lid
Tilburgoost

Je wint idd vrij eenvoudig, dat is misschien ook de oorzaak van de ‘mindere’ sfeer. Het ‘schijt aan of we winnen of verliezen’ wordt vervangen door amper blij zijn met een punt tegen FC Twente.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Resterend dit seizoen:
1. Genieten tot het einde van dit prachtige seizoen
2. Zwolle supporter zijn in de beker
3. Anti-Zwolle zijn in de competitie
4. 4 van de laatste 6 wedstrijden winnen.
5. Huldiging op de heuvel voor deze wereld prestatie.

Tilburg 4 Life
Lid
Tilburg 4 Life

En dan massaal naar de play-off wedstrijden gaan met een beetje geluk!

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Als je er 4 van de 6 wint zit die kans er wel dik in ja wink

Goirle Hallee
Lid
Goirle Hallee

Kun je wedstrijd in Zwolle bezoeken op plek 5 zetten want tot nu toe hebben veel mensen die niet in hun lijstje staan. En een huldiging voor het bereiken van de play-offs is net zo’n onzin als de spelers de armen omhoog te laten gooien bij een gelijkspel.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Waar schrijf ik een huldiging voor het bereiken van play-offs? Ik heb het over een huldiging voor de wereld prestatie die AL is geleverd, en alleen nog maar BETER kan worden, waarom geen huldiging daarvoor? Ten eerste is het altijd een feestje, ten tweede is het leuk om Willem II zo in Tilburg op de kaart te zetten. Volgend seizoen begin je gewoon weer op nul.

Goirle Hallee
Lid
Goirle Hallee

Dat is nog triester; een huldiging zonder een prijs. Kun je overal een huldiging voor gaan houden; langstzittende trainer sinds jaren, al paar maanden geen boete voor vuurwerk of dat Tilburg nog steeds de 6e stad van NL is.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Ok want we eindigen elk seizoen in het linker rijtje toch Goirle, en wat is er mis met een party op de heuvel?

013Bert
Lid
013Bert

Een klassering in de top 10 zou geweldig zijn, maar een huldiging? Bouw dan zelf een feestje in een kroeg in Tilburg. Een huldiging doe je voor gewonnen prijzen, niet voor een middenmootklassering.

Goirle Hallee
Lid
Goirle Hallee

Met een party op de Heuvel is niks mis; met een huldiging als je geen prijs wint wel. Nee, we staan niet elk jaar linkerrijtje (jij wil nu al sowieso een huldiging terwijl we ook gewoon 11e kunnen worden) maar om nou te zeggen dat dat zo uitzonderlijk is…. Is het speciale van een huldiging er ook wel af. Jij viert ook vermaanddagen? Zelfde als eerst er zelfs stille tochten werden gehouden voor een hondje wat was doodgereden; wat is zo’n stille toch nog waard dan? Je viert als je wat te vieren hebt en dat is een prijs. Die… Lees verder »

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Prima bij deze geen huldiging.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Zeer slechte wedstrijd met bijna alle spelers onder maat. Bij met de 3 punten. Armenteros moet wat meer gaan oefenen op afwerken, want wat krijgt die vent elke wedstrijd veel 100% kansen maar verzuimt ze in 90% van de keren niet af te maken, wel weer belangrijk bij de 2e goal. Positief verrast door Pluim, speelde naar mijn mening zeer goed en er werd met hem op het middenveld een goede connectie gevonden met de aanval met soms zeer goed combinatie voetbal, helaas werden de vele kansen niet afgemaakt. Messaoud toch over het algemeen beter, maar zat niet goed in… Lees verder »

Ere noord
Lid
Ere noord

Een slechte wedstrijd winnen hoort erbij als je erbij wilt horen. En daar is alles mee gezegd. Heb goed geslapen van zaterdag op zondag, had veel slaap gekregen van de wedstrijd. Op de doelpunten is weinig aan te merken. 1-0 door de eerste goede actie van Haemhouts, de eerste goede actie van Messaoud en de derde goede actie van Sahar, maar toen hadden “we” eigenlijk al tenminste op 1-0 moeten staan. 2-0 door een goede actie van Dijks, die positief opviel, en een mooi ingeschoten bal van Armenteros, die even zijn klasse liet zien, gevolg door attent reageren van Sahar.… Lees verder »

Poppels
Lid
Poppels

Het zijn er 5 op zwolle maar goed….

@win
Gast
@win

Hij schrijft toch “bij winst tegen PEC op twee punten van plek 7”. Volgens mij klopt dat als je nu 5 punten achter staat…

Ere noord
Lid
Ere noord

inderdaad, 5 eraf 3 is 2.

Goirle Hallee
Lid
Goirle Hallee

Ik ben het gewoon een keertje met je eens.

dn Baaierd
Lid

Ach ja de 3 punten zijn binnen en dat telt. En de wedstrijd was idd niet op het gewenste niveau, maarja dordt probeerde fysiek de wedstrijd kapot te maken. Maar met vlagen waren er goede momente zoals bij beide goals werd goed overzicht gehouden. En Zwolle gelijk gespeeld daar winnen en we staan nog maar 2 punten achter. Ik verheug me wel op de play offs.

willem2VCB
Lid
willem2VCB

We winnen deze wedstrijd gewoon op 60%! Werd er nog niet warm of koud van toen ze tegen scoorden! Wat is dordrecht slecht zeg, maar wel hulde voor dordt dat ze geen onverantwoorde risico’s hebben genomen in de winterstop zoals die vuile kutflikkers uit gayda wel hebben gedaan! Hoop dat die kutclub er gewoon keihard aangaat! Bah bah

noud
Lid
noud

Wat een trieste reactie

Vech
Lid
Vech

Idd, vond dordt juist goed spelen. Zijn echt veel beter dan Willem ii 2 en 4 jaar geleden

willem2VCB
Lid
willem2VCB

Slechter dan dat willem II kan ook bijna niet! Maar komop zeg! Als ze zo goed speelde hadden ze wel meer kansen gecreëerd, willem II speelde echt niet goed maar voor mij zegt het genoeg dat ze zelfs als ze slecht spelen gewoon echt eenvoudig winnen! Dordrecht degradeerd sowieso maar laat ze alsjeblieft dat kut nak meenemen!

Trico Sores
Lid
Trico Sores

Maak je nou eens niet zo druk om NAK man. Ben gewoon blij dat onze club het dit seizoen erg goed doet. Wat ze in Breda doen interesseert me niet.

Ere noord
Lid
Ere noord

NAC gaat het toch niet redden. Maaskantje denkt nu weer dat hij de nieuwe Van Gaal is en dat heeft hem al eerder opgebroken. En ja, het is onvoorstelbaar dat ze daar zonder geld toch weer zakken geld uitgeven. Maar verder niet echt interessant wat er daar gebeurd. Gaan ze dit jaar niet naar de kelder, dan volgend jaar wel.
En de inzet van Dordt verdient echt wel een compliment. NAC heeft nog niet gewonnen van hen.

Mariano Bombarda
Lid
Mariano Bombarda

Alleen ik hoop niet op de play offs. Tenminste niet de prijs die de winnaar daarvan krijgt. Eerste voorronde EL tegen een club uit Albanië in de eerste week van juli! Laat maar zitten wink

de rammelaer
Beheerder

Groningen speelde anders een leuke pot tegen Aberdeen, dat zou toch wel een wedstrijd zijn die ik wel wil mee pikken wink

Ere noord
Lid
Ere noord

Op de eerste plaats krijgen we, als we de play-offs halen tenminste één wedstrijd erbij, vol stadion en een gelukkige penningmeester.
En ik heb de wedstrijd tegen Tiblisi nog steeds in mijn geheugen zitten. Europees is toch leuk en bijzonder.

Mariano Bombarda
Lid
Mariano Bombarda

Slechte wedstrijden winnen hoort er bij. Kan me voorstellen dat het publiek mooi voetbal wil zien. Vlak voor en na rust verdient Dordt een doelpunt. Maar daarna hadden we makkelijk naar 3, 4 nul moeten uitlopen. De kracht van WII uit zich op de bank. Andrade en Pluim goede invalbeurten. Sahar en Haemhout waren gister de beste spelers! Vergis je niet, na de winterstop 18 uit 11 (tegen 20 uit 14 1e helft) en thuis ongeslagen. Bovendien onterechte nederlagen tegen Az en PSV. We staan er goed voor!

Ere noord
Lid
Ere noord

Mee eens, al moet je spelers niet beoordelen op een paar geslaagde acties, maar op de hele wedstrijd.

Korvelsekaant
Lid
Korvelsekaant

Weinig inspirerende wedstrijd tegen Dordrecht, op de tribune was het dit seizoen ook nog niet zo slap volgens mij… helaas. Slechte wedstrijden winnen is ook mooi natuurlijk, maar we hebben er andersom ook enkele verloren waarin wij de betere waren… Maar de punten zijn binnen en staan nu weer 8e, En de punten dragen we op aan Martijn Pijnenburg! You’ll never walk alone Martijn!!!

markie11
Lid
markie11

Je moet je slechte wedstrijden ook winnen, maar mag het met iets meer inspiratie? Tegen een tegenstander die er werkelijk geen pepernoot van kan wordt er afwachtend voetbal gespeeld. Weinig druk naar voren, geen diepte in het spel. Messaoud en Armenteros hebben samen misschien 3 kilometer gelopen. Ik weet dat we geen Barcelona zijn, maar een klein beetje het publiek proberen te vermaken zou ook wel mogen.

Ere noord
Lid
Ere noord

Slechte tegenstanders doen het peil nooit goed. Tegen Dordt heeft iedere ploeg het thuis niet makkelijk.
Maar de inzet en instelling kon beter ja.

forza willemII
Lid
forza willemII

Martijn deze overwinning is voor jou .. You’ll Never Walk Alone 

12augustus1896
Lid
12augustus1896

Geen geweldige wedstrijd. Maar wat een schitterend kippenvel moment voor Martijn Pijnenburg!

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Het was niet geweldig vanavond, maar we waren toch nog een klasse beter dan Dordrecht. Gewoon weer drie punten erbij en half maart al veilig. Wie had dat vorig jaar durven dromen?

Ere noord
Lid
Ere noord

Ik heb het een jaar geleden al gezegd, met dit team, zeker met de versterkingen, hebben we het niveau van een goede middenmoter. Kortom, ik droomde van plek 10-12 en de droom is mooier aan het worden.
Doet me denken aan 1986.

@win
Gast
@win

Mij niet, want in 1986 speelden we in de eerste divisie.

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Hautain: zowel op het veld als op de tribunes!

Bud
Lid
Bud

Ben in vorm vandaag. En Robbie ook trouwens. Hoezo zat die prachtige actie van hem niet in de samenvatting? Voor de rest waren er 8 spelers rijp voor een wissel. Peters tel ik niet mee omdat ie van Dordt niet aan de bal mocht komen. Dat de rest met D Wuytens voorop niet profiteert van die ruimte, is niet goed. Dankzij de scherpe wissels kantelde de wedstrijd weer. En bijna gaf Dries hem weer weg (de wedstrijd dood maken was toch de bedoeling?). Lamprou vlak voor rust ook al zo slordig… Maar goed: 3 punten!

Ere noord
Lid
Ere noord

Twee goede acties maken nog geen goede wedstrijd. Jouw bewondering voor Robbie is bekend, maar hij zat, net als 10 anderen, niet in de wedstrijd.

@win
Gast
@win

Jouw afkeer voor Robbie is bekend. En alhoewel ook hij inderdaad een mindere wedstrijd had was hij zeker weer een van de betere spelers op het veld.

Ere noord
Lid
Ere noord

Ik heb geen afkeer van Haemhouts, ik vind hem een goede voetballer, zeker in aanvallend opzicht. Een echte 10.
Maar ik beoordeel op een hele wedstrijd en dat was minder deze keer. Ja, hij pakte de bal af die tot de 1-0 leidde, maar liep daarvoor en daarna vaak achter de feiten en de tegenstanders aan.
Kortom, de samenvatting is een samenvatting (was je niet in het stadion dan?), ik beoordeel de hele wedstrijd.

@win
Gast
@win

Ja, ik was in het stadion. Zo zag ik dat de man die de bal afpakte waarop de aanval tot de 1-0 werd ingezet Dries Wuytens was en niet Robbie Haemhouts….

Ik beoordeel zeker ook de hele wedstrijd en daarin vond ik Haemhouts één van de beteren. En het was geen hoogstaande wedstrijd van Willem II (maar zijn we niet te snel verwend geraakt?) dus Robbie hoefde niet zo “top” te zijn om tot de beteren te behoren.

Bud
Lid
Bud

Als ik kan ontdekken dat een prachtige actie niet in de samenvatting zit, waar zou ik dan geweest zijn…? Ik bewonder Haemhouts niet meer dan andere spelers, al moet ik wel zeggen dat ie de laatste tijd ontzettend belangrijk is. Ik zeg er altijd wel wat van als mensen zoals jij hem weer afkraken, terwijl ie al heel lang bewijst van waarde te zijn. Niet op 10, want daar speelt ie niet en dat kan ie niet. Hij moet het spel voor zich hebben, zijn kracht is de interceptie, met daarna direct veel diepgang. Op 10 speel je met een… Lees verder »

Ere noord
Lid
Ere noord

Je weet echt veel van voetbal zie ik wel. De rol die je Robbie toedicht is de rol van de 10 dus.

Bud
Lid
Bud

Ik kan me onmogelijk met je meten Ere Noord. Ik begeef me niet in zulke voorname kringen als jij.

Maar ik beschrijf Robbie gewoon zoals ie nu speelt. Sterker dan ooit tevoren. Maar ik zie geen 10 op zijn rug.

Goirle Hallee
Lid
Goirle Hallee

Pfff, jarenlang een hetze tegen de beste trainer sinds Adriaanse en het uiteindelijk zo willen draaien dat jij al jaren gelijk hebt. Jij weet zoveel van voetbal dat je grootste bijdrage is dat mensen je niet serieus nemen en je de clown met de kaarten bent.

wil
Lid
wil

Wat was het slecht.