Ben jij de 1.200e vriend van Stichting KingZine geworden?

3
775

Stichting KingZine trakteert!
We hebben namelijk iets te vieren.

Ruim 17 jaar geleden zijn we opgericht en werden we – om met de woorden van onze vriend Wilber Hack te spreken – een splintergroepering genoemd. En misschien waren we dat ook wel.
Nu zijn we uitgegroeid tot een officieel supportersorgaan van Willem II en zijn we een volwaardige gesprekspartner van de club. Dit vertaalt zich onder meer in 2 zetels die wij hebben binnen de clubraad. Wij hebben deze zetels, omdat wij vinden dat ook binnen de club het supportersgeluid moet worden gehoord. Deze taak van ons is echter niet onze grootste hobby. Liever ouwehoeren van met jullie op Tilbo over onze cluppie, reizen we naar uitwedstrijden of vieren wij een feestje met jullie langs de snelweg, in de stad of op de KingSide.

Deze activiteiten kosten geld. We zijn dan ook enorm blij dat er veel supporters zijn die met € 18,96 per jaar ons ondersteunen door Vriend van KingZine te worden. Met onze Vrienden is het mogelijk om alle activiteiten te blijven verrichten. Je krijgt er ook veel voor terug. Zo delen wij elk seizoen een Vriendencadeau uit. Dit seizoen is dat een mooie sjaal. Bovendien krijg je € 10,- korting op elke busreis naar een uitwedstrijd.

Ben je nog geen vriend?
Aanmelden kan hier!

Vele supporters gingen je al voor. Tijdens de Koningsdag in 2017 mochten wij de 1.000 Vriend van KingZine begroeten. Een jaar later zijn we al toe aan Vriend numero 1.200.
Reden om te trakteren. De 1.200e Vriend van KingZine is een jaar lang gratis Vriend en mag bovendien een uitwedstrijd naar keuze (behalve NAC-uit) gratis meereizen (inclusief wedstrijd kaartje uiteraard).
Bovendien hebben wij de overige Vrienden in de hoge hoed gedaan en hebben wij er een uitgetrokken die ook een gratis uitwedstrijd mag bezoeken.

P. Kipping uit Tilburg is de 1.200e Vriend van KingZine.
De gratis uitwedstrijd is gewonnen door Teun Teunissen

Zij kunnen zich bij ons melden door een mail te sturen naar info@tilbo.com

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments