‘Belooft veel goeds voor de toekomst’

19
1783

Willem II boekte vrijdagavond een overtuigende zege bij FC Dordrecht (0-4). Trainer Jurgen Streppel ziet dat het beleid van de Tilburgse club vruchten afwerpt.

Willem II staat na de zege op FC Dordrecht voorlopig achtste in de Eredivisie. Streppel is meer dan tevreden over de ontwikkeling van zijn elftal. De Brabanders staan na veertien wedstrijden op twintig punten. “Ons voetbal is prima, en daar op moeten we voortborduren”, zei de coach tegen FOX Sports.

“We zijn er al weken, maanden en jaren mee bezig. Het belooft veel goeds voor de toekomst. We kunnen nog best veel bereiken”, aldus Streppel. Promotus Willem II wacht een lastige serie voor de winterstop met wedstrijden tegen Ajax, PEC Zwolle en FC Twente.

“We hebben al twintig punten, dus waar praten we over, het is geweldig. En dan mogen we naar Ajax. We gaan daar onze huid zo duur mogelijk verkopen en ook laten zien dat we goed kunnen voetballen”, vertelt StreppeI, vanaf juli 2011 aan het roer bij Willem II.

Aanvoerder Jordens Peters geniet van de goede prestaties. “We kijken aan het eind van de rit wel waar we staan. Er zijn ploegen die op papier beter zijn, maar daar zijn we niet bang voor. Je krijgt altijd ruimte om te voetballen. Laat ze maar komen. Ploegen spelen niet met een gerust hart tegen ons.”

Bron: www.goal.com

19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments