Home » Headlines » Belangrijke zaterdagavond tegen Sparta; vrije verkoop (uitvak 290
TILBURG - Willem II - Roda JC 0-0, koning Willem II stadion, 27-08-2016, voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Tifosi spandoek 120 jaar Willem II. Sfeer.

Belangrijke zaterdagavond tegen Sparta; vrije verkoop (uitvak 290

Zaterdagavond 18 november staat de eerste van 8 finales (incl. Beker) voor de winterstop op het programma. Willem II ontvangt in eigen Koning Willem II Stadion Sparta Rotterdam. Bij winst sluiten de Tricolores aan bij de onderkant van de middenmoot. Steun van de fanatieke achterban is noodzakelijk om de punten in Tilburg te houden. De supporters van Sparta zorgen voor een uiitvak met 290 uitsupporters.

Is Sol weer inzetbaar? Gaat het weer spoken op de KingSide? Gaan we de punten binnenhalen tegen de concurrent?

Voor deze wedstrijd geld een vrije verkoop.

Waar kan ik een kaartje kopen?
Er zijn drie verschillende opties om aan een kaartje te komen voor onze thuiswedstrijden.

1. Direct online bestellen via www.besteljekaartje.nl
Koop gemakkelijk online je kaartje voor de thuiswedstrijden van Willem II. Je betaalt veilig via iDeal je ticket. Na de bestelling word je e-ticket per mail naar je toegestuurd. Zorg er voor dat je dit e-ticket uitgeprint meeneemt naar de wedstrijd.

2. Willem II receptie
De Willem II receptie is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00-12.30 uur en 13.00-17.00 uur. Je kunt hier je kaartje contant of per pin betalen en direct meenemen.

3. Kassa’s Koning Willem II stadion
Op wedstrijddagen zijn de kassa’s van het Koning Willem II stadion vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd geopend. Bij de kassa’s is het mogelijk om zowel contant als met pin te betalen.

Vragen of problemen met bestellen?
Neem dan contact op met Willem II Ticketing. Dit is telefonisch mogelijk via 013-54 90 590 of per e-mail via ticketing@willem-ii.nl.

9 reacties

 1. Het uitvak is niet uitverkocht. Er zijn pas 268 kaarten verkocht heb ik vernomen van een vriend die voor Sparta is. 

  0

  1
 2. Gelukkig is Fran Sol er weer bij. Een hele belangrijke pot zaterdag maar ik heb er wel vertrouwen in. Denk dat we Sparta op het juiste moment treffen net zoals VVV draaien ook al niet meer zo best als in het begin van het seizoen.

  3

  0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   Daar schuilt het gevaar  het zal niet de 1e keer en ook niet de laatste keer zijn dat we juist dan verliezen die wedstrijden

   1

   1
 3. Nu al zin In een zaterdag avond wedstrijdje . Altijd sfeervol. Belangrijke pot waar we vol gas moeten geven en de drie punten moeten pakken.

  komende wedstrijden tegen sparta en vvv 6 punten en dan ga met veel vertrouwen de maand december in

  7

  4
 4. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Voor mijn zijn Sparta , vvv Heracles,nak etc ofwel de competitie wedstrijden veel belangrijker dan de bekerwedstrijd tegen Rkc. Het is leuk als we un ronde verder komen maar geen ramp als we geen ronde verder komen. dat is het wel als we die competitie wedstrijden geen of te weinig punten pakken.

   

  3

  4
  • Winnen van rkc moet gewoon;) en kortste weg naar europees voetbal! Ik wil wel een tripje naar sparta praag hoor;) 

   8

   1
   • Volgens mij ben je niet meer zeker van de EL door dat Nederland zo slecht presteert.

    0

    2
 5. Cards

  Sparta is echt niet slecht, gelukkig is pastoor dat wel en gaan we gewoon 3 punten pakken.

  2

  2