Belangrijke informatie busreis naar Sittard: Ben op tijd en eet van te voren

3
1503

Morgen reizen 800 Willem II-ers af naar Sittard. De bussen vertrekken om 16.00 en 16.15 uur bij het Koning Willem II-stadion.
Meer informatie over de vertrektijden lees je hier

Om de busreis goed te laten verlopen, hieronder wat meer informatie:

Ben op tijd
De bussen vertrekken in twee clusters. Het tweede cluster vertrekt om 16.15 uur. Het is van belang dat de bussen echt om 16.15 uur kunnen vertrekken, mede vanwege de verwachte drukte in verband met wegwerktzaamheden op de A2. Zorg er dus voor dat je uiterlijk om 15.30 uur bij het stadion bent.

ID-controle bij het instappen
Bij het instappen in de bussen zal naast de namen op de buslijsten ook een ID-controle plaatsvinden. Dit zal extra tijd kosten. Dit is een extra reden om op tijd te zijn. Houd je ID bij de hand en zorg ervoor dat jij daadwerkelijk op de buslijsten staat om vervelende verrassingen te voorkomen.

Busindeling
Door wijzingen in de grootte van de beschikbare bussen kan het zijn dat er geschoven is met de busindeling en dat jij uiteindelijk in een andere bus zit dan waarvoor je een kaartje hebt besteld. Controleer dus altijd je naam op de buslijsten die worden opgehangen.

Stop op de heenweg
Op de heenweg zal een keer gestopt worden. Dit is een korte stop van 5 minuten. Er is dus geen gelegenheid om op de heenreis te eten. Eet dus van tevoren of in Sittard.

Op naar de 3 punten!

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments