‘Begint nu wel irritant te worden’

8
1843
Foto: Toin Damen

Willem II slaagde er gisteren opnieuw niet in om drie punten te pakken. In eigen huis werd het 0-0 tegen de Graafschap. Niet voor het eerst lukte het maar niet om een doelpunt te maken.  “We verdienden de zege, maar we vergeten de trekker over te halen”, zegt Streppel tegenover Omroep Brabant.

Erik Falkenburg, die duidelijk kampt met een vormdip, nam dat zichzelf kwalijk. “Ik ben echt aan het vechten tegen mezelf. Het zit even tegen, het is een lastige periode. Het begint nu wel irritant te worden.” De aanvallende middenvelder heeft ook grote moeite om de juiste afstemming met de nieuwe spits Ogbeche te vinden. Falkenburg: “Die afstemming moeten we echt nog vinden, je ziet dat het niet loopt.” Dat zag Jurgen Streppel ook. “Het zijn aardige spelers, maar ze begrijpen elkaar nog niet zo. Dat wordt hard werken deze week.”

Lichtpuntje was de terugkeer van Terell Ondaan in de eredivisie. De flankspeler scheurde in de laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen zijn kruisbanden en maakte tegen De Graafschap in de tweede helft zijn rentree. “Ik heb het ergste meegemaakt wat een voetballer kan overkomen”, zei Ondaan na afloop. “Het was een eenzame strijd, maar ik ben wel positief gebleven. Iedere dag over je knie wrijven en maar afvragen wanneer je weer kan lopen. Toen dat kon was ik alweer blij, ik dacht echt dat ik niet eens meer kon lopen met die knie.”

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments