Barry Hulshoff overleden

1
1057

Eerder vandaag moeten we helaas al melden dat Jan Vullings overleden is, nu is ook het overlijden van Barry Hulshoff bekend gemaakt. Onderstaand de tekst van de officiële pagina van Willem II.

Voormalig technisch directeur Barry Hulshoff is zondag 16 februari overleden. Hulshoff, die vooral als speler van Ajax furore maakte, overleed na een kort ziekbed op 73-jarige leeftijd.

Hulshoff trad in de zomer van 2002 als technisch directeur in dienst bij Willem II. In dat seizoen eindigden de Tricolores onder leiding van trainer Mark Wotte op de elfde plek. Het seizoen erna eindigde voor Hulshoff vroeg in het voorjaar, omdat de club en Hulshoff besloten om na overleg voortijdig uit elkaar te gaan. Hulshoff ging datzelfde jaar als ‘td’ aan de slag bij Ajax America. 

Spelerscarrière
Als speler vierde Hulshoff vele successen met Ajax. Met de Amsterdamse club won hij in 1971, 1972 én 1973 de Europa Cup 1 en in 1972 de wereldbeker. In totaal kwam hij maar liefst 385 maal in actie voor Ajax. Voor het Nederlands elftal speelde hij veertien wedstrijden. Hulshoff sloot zijn spelerscarrière in 1979 af bij MVV Maastricht. 

Wij wensen familie, vrienden en bekenden van Barry veel sterkte met het verlies

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

RIP Barry