Back Giliano Wijnaldum onze eerste versterking?

46
3595

Volgens het BD is Giliano Wijnaldum, het broertje van, op weg naar Willem II. Hij zou daarmee de eerste winteraanwinst zijn.

Wijnaldum is back en dient daarmee dus ter versterking van onze zwak bezette verdediging. Wijnaldum brak als talent door bij AZ, speelde daarna voor Groningen en Eagles, om vervolgens via VFL Bochum zijn geluk in Amerika te zoeken. Hij kan transfervrij worden opgepikt. Wijnaldum is tevens jeugdinternational geweest voor Nederland onder 17, 19 en 21.

Gewenste versterking?

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
dn Baaierd
Lid

Welkom bij onze mooie club. Nu nog 2 centrale verdedigers erbij en een middenvelder en we kunnen er weer tegenaan. Mits de andere wel voor de basis worden gehaald.

Losnarf
Gast
Losnarf

Welkom bij onze club.

T1896
Lid
T1896

Gewoon 4-4-2 spelen en Tsimikas doorschuiven naar het middenveld.

Vind het meer een middenvelder dan een back en verdedigend toch kwetsbaar.

JTW
Lid
JTW

Dat is precies de reden waarom vdLooi 532 is gaan spelen, want voor Lewis geldt eigenlijk hetzelfde. Ook een back die aanvallend denkt in plaats van verdedigend, omdat hij in de jeugd rechtsbuiten was. Zo gek was dat helemaal niet, maar de spelers zelf konden er niet goed mee om gaan. Het zag er vaak angstig en onwennig uit daardoor.

Subjectief
Gast
Subjectief

Prima voor de breedte verder niks bijzonders. Hopelijk komt er nog een eredivisie waardige centrale verdediger. Sterker nog dat is een must.Ik kijk over het algemeen niet naar andere clubs maar hoe komt het ineens dat Sparta een Dos Santos (huur) en Maher (huur/koop?) kan binnen halen. Ja dickie is trainer maar neem toch aan dat die spelers ook gewoon centjes willen zien. Az zal ongetwijfeld zijn salaris blijven doorbetalen. Maar ik had Kramer er best wij gewild. Aangezien Ogbeche geblesseerd is en wellicht na de winterstop ook nog tegen een blessure aanloopt.  Voor mij mogen ze ook afscheid nemen van… Lees verder »

Bokkum013
Gast
Bokkum013

Gast, Kramer erbij gewild, ga je wel helemaal goed joh! Je bent net zo dom als die gast zelf als je zoiets zegt!

Subjectief
Gast
Subjectief

Bokkum013Zielig ventje bent jij! Maar ne taalgebruik zegt genoeg over je intelligentie. Kramer eet een broodje kroket en hij kan niet meer voetballen? Nee deze jongen is misschien niet zo proffeciosneel als onze mister B maar zie die er makkelijk 10 inschieten na de winterstop bij welke club hij ook gaat voetballen.

Bokkum013
Gast
Bokkum013

Misschien zelf wel even ‘normaal’ reageren dan. Je bent namelijk nogal snel op je teentjes getrapt meneertje @Subjectief. En er makkelijk 10 inschieten alleen na de winterstop…misschien ff wat cijfertjes checken hier en daar, dan snap je dat hem dat echt niet gaat lukken. En dan heb ik het echt niet over dat vette bek momentje van die koekwous. Maar heb het vooral over de intelligentie van iemand anders als je dus zelf onzin praat.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

 
Back Giliano Wijnaldum onze eerste versterking?
—————————————————–

Vraagteken kan vervangen worden door uitroepteken. Het is officieel hij heeft tot het einde van het seizoen getekend

wil
Lid
wil

Volgens Voetbalprimeur contract voor 1/2 jaar.

kevin
Lid
kevin

Ja hoor we hebben ons kennelijk al neergelegd bij degradatie en halen een verdediger van Juup niveau binnen

 

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Fijn dat we ook positieve supporters hebben. Wat een negativisme. Ben eens positief man🤛

kevin
Lid
kevin

Realisme bedoel je. Deze man is nog slechter dan Ard van Peppen en die staan onderaan

 

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Ikzelf, bij jou is iedereen die we binnen halen een zeer goede speler en mag er niks REALISTISCH over gezegd worden! Alleen positief blijven is het advies van de kenner. Wordt wakker man! Deze jongen kan er echt NIKS van. En dat mag zeker gezegd worden.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

 

@ Highway Patrolman

Zelfs als we u’n keeper  zouden halen zonder armen zou ikzelf nog zeggen dat het een goede speler is😉

Het feit  dat Willem ll hem een contract voor een halfjaar geeft zegt dat  men zelf  terecht ook niet 100% overtuigd is. Het is aan wijnnaldum om het tegendeel de bewijzen het komende halfjaar succes daarmee

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Highway, het gaat mij erom dat iemand afzeiken voordat hij een bal geraakt heeft niet kan en onbeschoft is. Geef iemand een kans om zich waar te maken. Ben eens positief ipv alles negatief te benaderen. 

Sprang
Lid
Sprang

@kevin

slechts een breedte aanwinst

kevin
Lid
kevin

Hebben we niet al Dani Koks en die Australiër Ryan

voor de breedte als linksback?

kukeltje
Lid
kukeltje

@Kevin Je bedoelt waarschijnlijk Thomas Kok die vorig jaar tegen Ajax linksback stond. Dani Koks is een middenvelder.

Ikzelf
Gast
Ikzelf

thomas Kok is verhuurd aan Dordrecht. 

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

goeie back up voor Tsimikas!

Farrington
Gast
Farrington

Lijkt al definitief te zijn. https://nos.nl/artikel/2210681-willem-ii-legt-broertje-wijnaldum-vast.html 

Snorro
Gast
Snorro

Klopt idd.

9jan
Lid
9jan

Dijks van Ajax huren, die hebben nu een Argentijn binnen gehaald. Was dé man op links bij W-II.

Voetbalfan
Gast
Voetbalfan

Akkoord. Dijks kom er maar in!!

Grenzen
Gast
Grenzen

inderdaad , Dijks is voor onze club een zeer welkome aanvulling. Heeft snelheid en ontlast de verdediging.

victoria
Gast
victoria

Dijks en snelheid  waar haal heb deze waanzin vandan ?

victoria
Gast
victoria

Met het systeem wat onze trainer speelt komt dijks helemaal niet in het plan voor 532 met opkomende backs dijks ze draaicirkel duurt ong. 5 min de goal uit tegen Ajax van sol was een fout van dijks aub begin niet weer aan dijks die komt alles te kort voor een back positie z’n kerel moet je op cv zetten met zijn postuur en lengte al heb ik daar ook me twijfels over 

wil
Lid
wil

Gaat hij ook mee op trainingskamp??

Chillburg
Gast
Chillburg

Ik weet het niet met deze jongen. In zijn carrière eigenlijk constant stapjes naar beneden gemaakt en steeds weer maakte hij geen indruk. Maarja, aan de andere kant hebben we wel echt een back-up nodig voor Tsimikas. Toen ik dat shirt van GAE zag schoot me wel gelijk een andere speler te binnen: Xandro Schenk. Linksbenige centrale verdediger, langer dan 1,85m en opbouwend prima. Go ahead bakt er helemaal niets van en als ik het goed heb loopt zijn contract over een half jaar af dus zal hij ook niet duur zijn. Ook kan hij nog als linksback uit de voeten.Maar… Lees verder »

Ravio
Gast
Ravio

Wijnaldum is helemaal niet per definitie een back. Zijn beste positie is links centraal in de verdediging en hij kan eventueel als linksback uit de voeten. Een voetballende verdediger die naast n mandekker t best rendeert. De vervanger van Peters dus die tevens backup kan zijn voor Tsimikas. vd Linden schuift zo weer een plekje op naar achter en dan moet je je afvragen of die niet gewoon terug kan naar Alkmaar…

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Lulkoek, is zijn hele carrière linksback geweest.

Ravio
Gast
Ravio

Lulkoek, sla er google maar op na… Hij heeft vaak genoeg centraal gestaan en daar was hij een veelbelovend talent… Als linksback is het daarna stap voor stap naar beneden gegaan.Let maar op, vervanger van Peters….

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Als je een speler zoekt voor op de bank (achter Tsimikas), kom je bij deze categorie uit. Ben benieuwd of we snel een stand-in voor Jordens mogen begroeten. Volgens mij is Rens van Eijden rechtsbenig. Dat zou dus niet erg logisch zijn om die positie in te vullen.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

En wat dacht jij Rens v Eijden op plaats van Lachman, en onze grote vriend op t bankje ?

Nee Lachman en vd Linden moeten geofferd worden, moge dat duidelijk zijn…

JTW
Lid
JTW

Lachman is een prima mandekker als er naast hem een leider staat die de volledige verdediging aanstuurt én kan opbouwen. Dat deed Peters, waardoor Lachman zich op het mandekken kon focussen. We hadden een van de minst gepasseerde verdedigingen. Nu wordt verwacht van Lachman dat hij zich naast de bescheiden Heerkens of van der Linden ontpopt als leider, opbouwer én mandekker. Dat is gewoon teveel gevraagd van hem. Mits er een leider met opbouwende kwaliteiten naast Lachman staat, is Lachman voor Willem II begrippen een prima mandekker.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Vanmorgen toevallig op YouTube nog de wedstrijd Willem II-Groningen van vorig seizoen gekeken. Toevallig of niet, dan zie ik Lachman een 100% penalty forceren, die dan gelukkig niet gegeven wordt, maar toch. Als ik 2 seizoenen terug bekijk dan komt er bijna elke wedstrijd wel een fout voor waar uit gescoord wordt, of bijna een tegendoelpunt valt mede door Lachman. Geef niet graag af op specifiek één speler, maar Lachman mag van mij de bank warm gaan houden. Als Lachman de volle 100% focus/concentratie zou hebben dan was hij een van de beste mandekkers van de eredivisie, maar dat kan… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Als ze slim zijn aan de Goirleseweg (mocht ie hier naar toe komen) geven ze eerst een contract voor een half jaar met een optie voor nog 1,2 jaar vanuit de club. Zodat mocht ie tégenvallen na het seizoen afscheid van hem kunnen nemen

Frank
Gast
Frank

Ik ben zeker geen azijnpisser, maar heb wel gemengde gevoelens. Weliswaar heeft hij zijn naam mee, maar heeft het daarentegen nergens écht waar kunnen maken. 6 clubs in 3 landen in 4 jaar tijd en Willem II zou de 7e worden. Diverse voortijdige vertrekken en uitleenbeurten. Dat klinkt in mijn oren niet erg overtuigend en stabiel. Maar laten we hopen voor elkaar en onze club dat ik ’t bij het verkeerde eind heb … .

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Heb een aantal wedstrijden gezien van hem toe hij bij gae speelde. Het is een fysiek sterke speler maar met te weinig inzicht/overzicht, en dat is wel zorgelijk als bv Tsimikas geschorst/geblesseerd is. Maar goed, we hebben nu wel een echte Linksback, en het is niet te hopen dat Tsimikas uitval krijgt.

Op naar het echte werk, 2 eredivisie waardige centrale verdedigers, te beginnen met Rens v Eijden…

El Cammacho
Gast
El Cammacho

Versterking? Nee. Gaan we een betere speler binnenhalen? Nee. Te licht bevonden bij Groningen en GAE. Maar als breedte investering als back-up zal het prima zijn. Hoop alleen dat er niet teveel geld verloren gaat aan deze jongen. Misschien verrast hij ons, wie weet… maar versterking, nee. Welkom, ja zeker! 

Jada
Lid
Jada

Centrale verdedigers zijn veel belangrijker, daar rammelt het aan alle kanten. Rens van Eijden halen, heeft ervaring, kent de club, lijkt mij een prima versterking.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Of ie zeer bruikbaar is weet ik niet ik hoop het. Het is in ieder geval een Nederlandse jongen en gin een of andere wazige Hongaar of Luxemburger. Mocht hij idd komen

wil
Lid
wil

Ik ken hem niet. Dus ik kan hem ook niet beoordelen

 

John Nr1
Lid

Zeer bruikbare speler. Kan Tsimikas goed scherp houden en nu heb je op linksback positie dubbele bezetting.