Avdijaj naar Willem II

90
7286
Donis Avdijaj (foto (c) Toin Damen)

Update: Willem II versterkt zich met Donis Avdijaj.

De vorige jaar nog voor Roda JC spelende linksbuiten staat momenteel onder contract bij Schalke 04 tot 30 juli 2019. Avdijaj speelde vorig seizoen 11 wedstrijden en wist daarin tot 3 doelpunten en leverden 2 assist af.

Avdijaj zal in Tilburg tekenen voor 1 jaar (+ een optie voor nog 1 jaar) en lijkt naar alle waarschijnlijkheid morgen mee te kunnen spelen tegen FC Groningen.

Update: Willem II meldt nu officieel de transfer!
Donis Avdijaj keert bij Willem II terug in de Eredivisie. De 21-jarige Duitse aanvaller werd afgelopen seizoen door Roda JC gehuurd van Schalke ’04, waarvan de Tricolores hem definitief overnemen. Avdijaj tekent voor een seizoen, waarna de club de optie heeft om het contract met een jaar te verlengen.

Bron: Reviersport

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
voetbalfan
Lid
voetbalfan

Topversterking! Alleen waarom maar contract van 1 jaar met optie op nog een jaar? Hij een goed seizoen draait moeten we hem volgende zomer terug verkopen als optie gelicht word. Anders gaat hij transfervrij de deur uit over 2 jaar.

Sprang
Lid
Sprang

Waarschijnlijk omdat ie anders niet haalbaar zou zijn geweest he

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Het is niet gauw goed hè ??

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Dit soort spelers gaat zich niet voor 4 jaar vast laten leggen bij een club als Willem II. Die komt hier om zich in de kijker te spelen en vervolgens een stap omhoog te maken. Zou toch mooi zijn als hij hier een jaar vlamt en dat wij er vervolgens goed aan verdienen. Is gewoon een win win situatie.

Robby
Lid
Robby

Zou het ook niet te maken kunnen hebben met zn reputatie? hij heeft wel een bepaalde reputatie m.b.t. zn gedrag.

tricoscore
Lid
tricoscore

Als Sol vertrekt zou je ook met Avdijai en Ozbiliz voorin kunnen spelen en 4 middenvelders waarbij Crowley en Kolovos afwisselend de ruimte op links benutten

@win
Lid
@win

Nee, we spelen 4-3-3!

tricoscore
Lid
tricoscore

We willen aanvallend spelen. De beste opstelling is afhankelijk van het spelersmateriaal. Hoe zorg je ervoor dat je zo veel mogelijk kansen creeert? Ik ben heel blij met Avdijai, Kolovos en Ozbiliz. Maar het zijn geen echte buitenspelers die veel voorzetten vanaf de flanken geven maar graag zwerven, naar binnen trekken, …

@win
Lid
@win

Dat naar binnen trekken is prima, want we hebben aan beide kanten offensieve backs en die moeten wel de ruimte krijgen om er overheen te komen. En daarom wil je 4-3-3 spelen en niet met 4 middenvelders. natuurlijk kun je zonder Sol en met Özbiliz, Kolovos, Crowley en Avdijaj 4-3-3 spelen. De uitvoering zal dan dynamischer zijn dan mét Sol maar de basis moet 4-3-3 zijn.

dn Baaierd
Lid

Dan moeten we Lewandoski halen die weet als geen ander hoe je als spits je eigen moet op stellen met 2 naar binnen komende buitenspelers. razz

Frietmet
Lid

Altijd maar dat 4 3 3, het is tijd voor een moderne trainer die ook eens andere opties probeert. 5-3-2 bijvoorbeeld.

SargentD
Lid
SargentD

lol lol lol

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

BAM!! Geweldig nieuws!
nu nog een centrale verdediger en een stand in voor Sol.
ik neem aan dat door deze transfer Kolovos het met Crowley mag uitvechten wie op 10 gaat spelen (gezien de invalbeurt tegen VVV op 10). dus dan is die positie ook dubbel bezet.
nog twee te gaan…

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Aantrekkelijke speler erbij, al schijnt het er wel één met een gebruiksaanwijzing te zijn. De selectie ziet er nu heel aardig uit, ook in de breedte. Het is nu zaak om een elftal neer te zetten dat punten gaat pakken. Dat wordt nog een hele klus en kost tijd. Schone taak voor Adrie en zijn staf.

PS hopelijk ook snel duidelijkheid over Sol en zijn eventuele vervanger. Dan weten we pas echt waar we aan toe zijn.

Robby
Lid
Robby

Is inderdaad een lastig manneke. Kijken of het Vink lukt deze in toom te houden.

SargentD
Lid
SargentD

Van die gebruiksaanwijzing zal ongetwijfeld waar zijn, en die gele kaarten afgelopen jaar zullen ook niet voor niets zijn geweest. Maar in het video item op de Willem II website komt ie in ieder geval goed over. Zeker van zichzelf, maar tegelijkertijd af en toe wat verlegen lachend. Ben benieuwd!

Mourinho
Lid
Mourinho

We hebben nu een trainer en staf die met dit soort gasten om durft en kan gaan. Een verademing na v.d. Looij en vooral Streppel die het liefst alleen koorknaapjes en ja-knikkers om zich heen verzamelden.

RA_ke
Lid
RA_ke

Goed nieuws.
Welkom bij de club.

TTB
Lid
TTB

Dat is er een uit onverwachte hoek. Ben er wel blij mee, deze jongen kan zeker wel ballen.
Onze voorhoede begint er steeds meer op te lijken. We zouden nu toch wel doelpunten kunnen verwachten met Avdijaj en Ozbiliz op de flanken. Joris is lekker bezig geweest.

Welkom Donis, veel succes in ons mooie shirt.

Henkie013
Lid
Henkie013

Atakan en Donis zullen beiden wel een abonnementje nemen op de kartbaan in de Voltage.
grin

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Hoezo,?

Robby
Lid
Robby

Beide gasten zijn hun rijbewijs kwijt geraakt vanwege hun “max” momentjes op de openbare weg.

Henkie013
Lid
Henkie013

Precies Robby, maar aan de minduimpjes van die snotneuzen te zien mogen er op Tilbo ook al geen grapjes meer gemaakt worden.

Robby
Lid
Robby

Joh dat jij je druk maakt op die rode duimpjes laat lekker.

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Komen om te voetballen al rijden ze met 130 over de heuvel met 3 mokkels erbij en 1 hand op het stuur

Dirruk
Lid
Dirruk

@Etahrwb013,

Dan hoop ik dat jij net het regenboog zebrapad oversteekt als ie met 1 hand aan het stuur met 130 over de Heuvel rijdt. Kijken of je er dan nog steeds zo over denkt.😎

Robby
Lid
Robby

Wat is het probleem jongens die gasten zijn hun rijbewijs kwijt dus hoeven ook helemaal geen auto van Willem II te hebben. Geef ze een racefiets kunnen ze zo hard rijden als ze willen.

TheObserver
Lid
TheObserver

Die zag ik ff niet aankomen…BAM !!

John Nr1
Lid

Ook vorig seizoen bleken we na het vertrek van de dominee een prima selectie hebben. Heb bij de huidige selectie nog mijn twijfels over centraal duo (snelheid) maar inmiddels staat er jonge talentvolle groep die voor plaats 11-15 moet spelen. Slechts 3 huurlingen waarvan we op mog optie op koop hebben. Nog veel belangrijker; nu door investeren in organisatie, faciliteiten, trainers en jeugdopleiding. We hebben de afgelopen jaren fors eigen vermogen opgebouwd. Met alle respect voor alle nieuwe clubs in de eredivisie … je moet nu investeren om ‘makkelijk ‘ seizoen te draaien, door te investeren en stap voor stap… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ JohnN1

Spelers met optie tot koop zegt me niet zoveel. Want als betreffende club bv de 3 miljoen vraagt weet je toch dat ie niet haalbaar is.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Domme reactie. Bij een optie tot koop is allang afgesproken wat de voorwaarden van een eventuele koop zijn.

Eros
Lid
Eros

Reacties die beginnen met ‘Domme reactie’ zijn bij voorbaat niet bijster intelligent. Dan is toch helemaal niet nodig, de ene dag roepen we dat WIJ de club zijn en de andere dag zit je je medesupporter voor dom uit te maken. Had die twee woorden weggelaten en je had iemand in zijn waarde gelaten en exact dezelfde boodschap overgebracht.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Eros,

Dat maakt geen flikker uit. De reactie hierboven van Tricolres1896 krijgt in ieder geval nog 10 plusduimpjes.

De reactie van LRR, die exact hetzelfde zegt maar dan zonder domme reactie krijgt alleen maar 3 downieduimpjes.

Raar volk hier op Tilbo!😎

LK1896
Lid
LK1896

Het bedrag waarvoor de speler overgenomen mag worden is al van tevoren afgesproken :).

Mourinho
Lid
Mourinho

Topaanwinst! Joris heeft (wederom) goed werk geleverd deze transferperiode!

Zekur
Lid
Zekur

Zo dat is nog eens effe een heeeerrrrlijk bericht zeg. Deze week ineens een subtop voorhoede gekregen! Vorig jaar al genoten van deze gast, die 3 klasses beter was dan elke andere koempel.. knap inderdaad om deze jongen los te weken van Schalke!!

Sooike
Gast
Sooike

Goh, onze highwaypatrol zal hier heel slecht van slapen. Joris en consorten hebben gewoon weer een prima selectie neergezet. Ben benieuwd wie hij nu weer als zondebok gaat zoeken.

Nu nog een CV en 2e spits en er staat een selectie waarmee je nooit naar beneden hoeft te kijken

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Ja Snorro en Spooike ben blij dat jullie wachten op mijn reactie. Het is goed dat Joris en Ome Gerard ook op Tilbo mijn reacties lezen. Ze worden nu eindelijk wakker en hebben nu dus een speler gecontracteerd waarbij de tips die ik heb gegeven wat NIET te doen door hen zijn overgenomen. Maar ik vraag me nog wel af wie deze tip heeft gegeven. Sol kwam ook niet uit de scouting van Ome Gerard en Joris. Dus zoals Dirruk al aangaf zit hier een deskundig iemand achter! Ben het eens dat die een seizoenkaart verdient.

Trico Sores
Lid
Trico Sores

@Highway Patrolman. Ik schrok even. Ik dacht echt even dat je iets positiefs ging zeggen. Maar nee hoor, je moet toch weer een sneer uitdelen aan Gerard en Joris. Triest en vooral onnodig.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

@Highway Patrolman: nog bedankt voor het wakker schudden van Joris en Ome Gerard! Dat mag ook wel eens gezegd worden, met al die positivoos hier.

#sarcasme off

Sooike
Gast
Sooike

Het zal me een ruk zijn van wie de tip afkomstig is. Belangrijker is dat ze iets met een tip doen en hun uiterste best doen om een speler binnen te halen.
En dat lukt wederom prima!

Snorro
Lid
Snorro

Is Highwaypatrolman al uit zn nest? Ik zal alvast wat potentieel negatieve handreikingen doen:
-opvliegend karakter
-apart kapsel
-weer geen Nederlander
-gedegradeerd vorig jaar
-schuld Joris/ ome Gerard

On topic:
Goeie speler met een goed schot en een echte aanjager. Fantastisch, blij mee

Dirruk
Lid
Dirruk

Het beste nieuws van de hele maand juli en augustus in 1 bericht.

Degene die de heren aan de Goirleseweg deze tip heeft gegeven mag een scc voor het leven krijgen op de VIP. En mocht die gast toevallig een SV hebben, gelijk opheffen!

Snorro
Lid
Snorro

Er is dus mogelijk een meesterscout bij Willem II actief, met SV. Uniek!!

Ben
Lid
Ben

Was jij het?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk

Jou Tip Toevallig😉

tricoscore
Lid
tricoscore

Hoezo tip gegeven? Iedereen heeft hem in de beker tegen ons zien spelen en zijn opvalkende doelpunten op het eind van het seizoen gezien

FranSol1896
Lid
FranSol1896

De tip ging er ook meer om dat hij transfervrij was, want hij had eigenlijk nog een contract tot 1-7-2019 bij Schalke. Alleen zij hebben dit ontbonden. Anders was hij voor Willem II waarschijnlijk niet haalbaar.

Dirruk
Lid
Dirruk

Juist Kruikenzeiker.

Maar als je heel de dag met je harses in het zand zit mis je dit soort details.

kutTILBO
Lid
kutTILBO

Tilbo is altijd later met delen dan Willem II News wink

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Fuck Willem ll Willem ll News man.. Forza Tilbo😋🤫

kutTILBO
Lid
kutTILBO

Fuck Willem II News & Tilbo.. Forza Willem II olé olé!

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Lekker dit!. Is wat men noemt een versterking én geen huurling. Kapitaal op het veld. Nu rap een team van smeden en aan de breedte werken. Dan moeten die punten gaan komen.

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Opstelling morgen:

Wellenreuter
Lewis – Meissner – Heerkens – Palacios
Lieftink – Sadiki – Crowley
Avdijaj – Sol – Ozbiliz

Lonch (even laten wennen, maar wel brengen)
Kolovos (lang geblesseerd geweest maar kun je brengen)
Akkaynak (even laten wennen en langzaam brengen)

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Llonch ipv Sadiki zou mijn sterke voorkeur hebben. Zijn oversportieve actie 3 minuten voor tijd kost hem mijn crediet. Ik wil spelers die kost wat kost punten willen pakken.

remco77
Lid
remco77

Eindelijk een speler die ook durft van buiten de 16 op goal te schieten (en dan ook nog tussen de palen kan mikken).

Een-tweetje
Lid
Een-tweetje

Blij dat we dit soort spelers niet meer hoeven te huren maar vast kunnen leggen.

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

Topaankoop voor Willem II ! Snelle, behendige creatieve speler waar veel dreiging vanuit gaat, we hebben een mooi elftal, nu nog een goed team er
van smeden. Welkom bij onze mooie club Donis ! Ik heb zin in morgen !

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Tilbo
Hij schijnt te hebben getekend vóór 1 jaar +optie voor 2e jaar.

EL POSITIVO
Gast
EL POSITIVO

Gefeliciteerd

wil
Lid
wil

Klopt Willem II bevestigd dat op hun eigen website.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Pittig kereltje……

en

Welkom Donis!

balliefleur
Lid
balliefleur

Morgen de volgende opstelling?
Wellenreuther
Lewis-Meissner-Heerkens-Palacio
Llonch-Lieftink-kolovos
Avdijaj-Sol-Ozbiliz
Toch geen verkeerd elftal dacht ik zo

Snorro
Lid
Snorro

Ik denk het niet aangezien je Crowley bent vergeten.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Sow, die zag ik niet aankomen. Deze jongen kan echt goed ballen. Welkom bij ons mooie rood wit en blauw.

pupetje
Lid
pupetje

Dat is nog eens onverwacht. Goede speler met goede capaciteiten. Nu nog een backup voor Fran en dan komt het vast goed. Ogbeche is ook nog niet onder de pannen. Bij ons veel last gehad van blessures maar we kunnen niet ontkennen dat hij erg productief was. Je weet nooit hoe het loopt maar misschien kan hij nog wat voor ons betekenen dit seizoen.

kukeltje
Lid
kukeltje

Dit is wel een baasje hoor!

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Mooie aanwinst! Een vreemdelingenlegioen is het nu toch zeker aan het worden… Gelukkig wel veel spelers met een contract, waardoor er meer waarde op het veld staat!

SargentD
Lid
SargentD

En veel jonge (maar tegelijk ook weer niet TE jonge) talenten in plaats van de gearriveerde ‘vedetten’ die we vroeger nog weleens pleegden te halen. Staat toch een aardige selectie nu.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Zeker mooie aanwinst. Viel mij vorig jaar bij Roda al in positieve zin op. Vreemdelingenlegioen is maar betrekkelijk. Liever een goede eigen speler met buitenlands paspoort maar ook met passie voor de club (zie als meest sprekend voorbeeld onze Fran) dan Nederlandse “vedetten” die voor hun brood komen ballen. Staan ook relatief weinig huurlingen op het veld, da’s ook een positieve ontwikkeling!

Hoewel we 1 september pas echt de balans op kunnen maken hebben we best een lekkere selectie staan vind ik. Ben benieuwd morgen met onze nieuwe buitenspelers.

Alex
Gast
Alex

Dat vreemdelingenlegioen zal wel meevallen, want de tweede taal in het team is nu gewoon Duits geworden met de huidige nieuwelingen razz

JangaGoalemoake
Lid
JangaGoalemoake

Topspeler! Dit is de buitenspeler waar we naar op zoek zijn. Klasse Joris en Adrie! Met onze twee nieuwe buitenspelers zie ik het ineens weer een stuk zonniger in. We hebben nu met Donis, Aras, Kolovos drie (denk ik) kwalitatief goede buitenspelers, waar Crowley afgelopen zaterdag liet zien ook prima op links uit de voeten te kunnen. Maar toch zal in de loop van komende wedstrijden één van de vier spelers op de bank belanden, maar dat al de concurrentiestrijd alleen maar aanwakkeren. Benieuwd hoe Adrie dit nu gaat neerzetten. Verwacht ze morgen nog niet beide in de basis, maar… Lees verder »

Sporting Gool
Lid
Sporting Gool

Prima aanwinst, 21-jaar, eredivisie waardig met groeipotentie.
Dan is een twee-jarig contract een prima investering.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Mooie aanwinst!! Stak er vorig seizoen met kop en schouders bovenuit bij Roda. Neem aan als Sol weg gaat dat er nog een spits bij komt. Zou die Parker wel eens kunnen worden. Dat is nog even afwachten, voorlopig hebben we al meer mogelijkheden voor de voorhoede.

De Schonste Van Ut Land
Lid
De Schonste Van Ut Land

Zal dus een transfersom voor betaald zijn?
Dat geeft ook wel aan dat het verhaal “Joris heeft het complete budget er doorheen gebrast” complete onzin is toch?

TommyV
Lid
TommyV

Zijn contract bij Schalke is ontbonden, dus nee er is geen transfersom betaald.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Thomas,

Zo is het menneke. En nu je harses weer in het zand voordat je weer van die ontzettend domme opmerkingen maakt.

Als je niet weer waar je over praat moet je het vooral niet hier op Tilbo vermelden want voor je het weet zijn er weer allemaal van die downieduimpjes die deze onzinopmerking geloven en krijg je alleen maar onrust hier op Tilbo!

Begaaierbob013
Lid
Begaaierbob013

@dirruk wat kun jij af en toe een partij kutopmerkingen maken. Het zijn je medesupporters hè pik. Nu weer je harses in t zand, man man man…

Begaaierbob013
Lid
Begaaierbob013

S