Arno Arts komt met eigen autobiografie

8
1204

Oud Willem II speler Arno Arts brengt binnenkort zijn eigen autobiografie uit. Arts speelde tussen 1997 en 2001 voor Willem II. Hij was een belangrijke schakel in het team dat Champions League voetbal naar Tilburg wist te halen. Onderstaand het persbericht en de link naar de website waar je het boek kan bestellen.

‘LINKSPOOT, Van ’t Vilje tot Championsleague’

Arno Arts en voetbal. Het leest als een twee-eenheid. Hij groeide op in de volksbuurt ’t Vilje in Groesbeek en debuteerde in het shirt van NEC in het betaald voetbal. Het begin van een rijke carrière die verliep via het Zwitserse FC Luzern, FC Twente, Cambuur, Willem II, opnieuw NEC, FC Utrecht en VVV-Venlo terug naar Achilles’29.

Hij maakte van nabij vele hoogtepunten mee. De promotie van NEC in 1989, het spelen in jong Oranje, het winnen van de beker met FC Luzern en FC Utrecht, de Europese avonturen met FC Twente , Willem II en FC Utrecht. Het Champions League-avontuur met Willem II. Dit alles gepaard met de nodige voetbalhumor. Maar hij leerde ook de keerzijde van de medaille kennen. Achterdocht, niet nagekomen beloften en het belang van geld.

Ook na zijn carrière merkt hij dat de voetbalwereld kei- en keihard kan zijn. Vriendjespolitiek, ego’s en machtslust winnen het daarin van eerlijkheid, onafhankelijkheid en clubliefde. Desondanks staat Arno Arts telkens weer op en drijft de voetballiefde hem terug het wereldje in,

Ook privé incasseert hij de nodige klappen en vloeien er vele tranen. In deze autobiografie ‘LINKSPOOT, Van ‘t Vilje tot Champions League’ komen ook deze zwarte gebeurtenissen aan bod. Arno: “Het is mijn verhaal en gevoel wat ik beschreven heb.”

Linkspoot is te bestellen op de website: www.ArnoArtsLinkspoot.nl

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments