Andreas Calcan komt toch naar Willem II

62
11851

Bron: Brabants Dagblad Calcan komt toch!

TILBURG – De Roemense jeugdinternational Andreas Calcan komt toch naar Willem II. Dat is de uitkomst van nieuwe onderhandelingen tussen de speler en de club.

Calcan (22) doorliep een proefperiode van twee weken bij Willem II en dat beviel beide partijen uitstekend. In de onderhandelingen over een contract lukte het echter niet om tot overeenstemming te komen. Het verschill tussen vraag en aanbod was te groot. Calcan ging bij Jong Ajax trainen, waar zijn landgenoot George Ogararu trainer is.

Er ligt een contract van twee jaar klaar voor de vleugelspeler bij Willem II, dat een optie heeft voor een extra seizoen. Er is een mondeling akkoord, dat nu nog op papier moet worden bekrachtigd. Ook een medische keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien, maar dat is niet de verwachting.

Andreas Calcan speelde mee in een oefenwedstrijd van Jong Willem II tegen Jong PSV en in de met 8-1 gewonnen oefenwedstrijd van het eerste elftal van de Tricolores tegen De Graafschap. Daarin nam hij een treffer voor zijn rekening en lag hij aan de basis van enkele andere doelpunten.

62 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments