Andrade dichtbij 2 jarig contractverlenging

15
1805
Bruno Andrade (foto: (c) Toin Damen)

Volgens de VI is Bruno Andrade dichtbij een nieuw overeenkomst met Willem II. Op een paar details na ligt er een contract voor 2 jaar op tafel. Andrade speelt al 2 seizoenen in Tilburg, eerder werkte Andrade bij Helmond Sport al samen met trainer Jurgen Streppel.

Met doelman Kostas Lamprou (23) is Willem II eveneens in de afrondende fase van de onderhandelingen. Het behouden van Samuel Armenteros is volgens Streppel ook nog steeds prioriteit. Maar vanwege het prijskaartje, verwacht hij dat het lastig is om de spits opnieuw voor een jaar van Anderlecht te huren.

(Bron: VI.nl)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
forza willemII
Lid
forza willemII

De fans van Willem II hebben mogelijk iets te vroeg gejuicht. Er is zeker nog geen sprake van een overeenkomst met Bruno Andrade, weet VoetbalPrimeur. Zondag kwam naar buiten dat Willem II en Andrade dicht bij een akkoord over een tweejarig contract zijn, maar dat bericht is voorbarig. Er blijkt helemaal nog geen zekerheid over een langer verblijf bij de huidige nummer tien van Nederland. De Braziliaan is bezig aan een sterk seizoen en heeft zich in elk geval in de kijker gespeeld van een club uit Engeland. Daarnaast is er ook uit Nederland en België belangstelling voor Andrade, die… Lees verder »

nelus1986
Lid
nelus1986

Van Weert proberen over te nemen van Excelsior. Zivkovic proberen te huren van Ajax zou ook een optie kunnen zijn.

Wiggel
Lid
Wiggel

Gewoon over Demouge beginnen……………….zucht

gelaarsde sjaak
Lid
gelaarsde sjaak

Sterker nog Demouge zou bij dit Willem II waarschijnlijk een invalspeler worden… Dus je moet echt opzoek gaan naar een goede spits, maar ja waar haal je die betaalbaar? Hopelijk kan Armenteros blijven.

gelaarsde sjaak
Lid
gelaarsde sjaak

Contract van Demouge loopt volgens mij ook eerdaags eens af. Maar die heeft nu een leuk topsalarisje daar, meer dan hij hier kan verdienen. Hoe dat kan, eredevisie loon van Roda zonder degradatie clausule. Maar ja, gezien zijn leeftijd denk ik niet dat dit de spits is die je wilt hebben, neem van mij aan Armenteros is beter.
Maar Streppel heeft wel gelijk, je zult scorend vermogen erbij moeten hebben!

MitchellDijks
Gast
MitchellDijks

Och man toch, heb je Demouge wel gezien dit seizoen? Misschien loopt Kerekes ook nog ergens rond.

Bud
Lid
Bud

Goede zaak. Bruno is de meest constante, de meest rendabele en waarschijnlijk de meest goedkope aanvaller die we hebben. Mag meer om zich heen kijken maar verzaakt nooit.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Goed nieuws, leuke voetballer die altijd vecht voor de bal en zich altijd volledig inzet.
Mocht Armenteros onhaalbaar zijn dan zou ik je pijlen richten op van Weert, ook een zeer goede spits met naar mijn mening meer mogelijkheden dan met Armenteros. De vraag is alleen of we uberhaupt geld kunnen uitgeven volgend seizoen, hopelijk worden er wat spelers verkocht waar Willem II recht heeft op een percentage ( van Dijk of Misidjan).

forza willemII
Lid
forza willemII

@ Robby
Boymans is nog steeds herstelde van zijn enkel blessure. En ik geloof er niks van dat Utrecht hem evt wil verhuren volgendseizoen iemand die zo belangrijk was toen hij mee dee gaan ze echt niet verhuren. En zeker niet aan een concurrent (afgaande op dit seizoen) nee zo achterlijk zullen ze niet zijn daar…..

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

ben het met Forza WII eens. Armenteros mis echt teveel kansen op dit moment maar hij is heel belangrijk voor het team. is een goed aanspeelpunt en houdt verdedigers bezig en laat anderen beter spelen.

Robby
Lid
Robby

Ik vraag me af he nu Boymans niet speelt bij Utrecht (hij zou deze maand weer fit moeten zijn) kunnen we die volgend jaar niet proberen te huren. Utrecht heeft vanwege zijn blessure een vervanger gehaald en ik denk dat ze Ruud wel zullen willen verhuren. Wij hebben zo minder risico voor het geval hij fysiek de eredivisie niet aan kan. Heb ik overigens geen twijfels aan hij heeft dit seizoen gewoon veel pech. Maar dit is wel een spits wiens rendement hoger is en die ook nog eens een belangrijke aanspeelpunt is. Armenteros is een leuke spits maar denk… Lees verder »

forza willemII
Lid
forza willemII

Toch moet je zijn waarde voor dit team niet onderschatten hij mag dan niet scoren om dit moment. Maar spelers van de tegenstander hebben er dr handen vol aan. En hij kan andere vrij voor de keeper zetten ook best belangrijk. Een spits die er standaard meer als 10 per seizoen inschiet die zijn voor ons niet haalbaar

@win
Gast
@win

Mee eens. Als er volgend jaar een spits komt die er meer inschiet maar voetballend minder bijdraagt aan de ploeg, dan gaan we er echt op achteruit. Want dan krijgen Andrade, Sahar, Messaoud en al die anderen ook minder scoringskansen.

Hoop nog steeds dat we Armenteros kunnen behouden maar snap dat het heel moeilijk zal zijn.

En het is natuurlijk uitstekend nieuws als Bruno nog langer blijft, die heeft zich zeker bewezen, ook op dit niveau.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Respect voor Armenteros…goede voetballer…maar volgend seizoen graag een killer in de punt!!

wil
Lid
wil

Armenteros leuke jongen maar te weinig rendement.