Andersen voelt zich goed bij Willem II

5
2464
Foto: Toin Damen

Andersen laat de afgelopen weken bij Willem II redelijk zien waarom hij als een toptalent gezien wordt. De middenvelder/aanvaller beschikt over een mooie techniek. Het is maar een klein ventje, maar voetballen kan hij!

In een Deens interview voor BT liet Andersen weten het goed naar zijn zin te hebben bij Willem II. De woorden van Andersen:

‘Op dit moment focus ik me op Willem II. Ik heb hier meer zelfvertrouwen gekregen, ik speel veel wedstrijden en het voelt goed om een belangrijke speler te zijn, wat voor mij mogelijk is bij deze club.’

Andersen is tevens positief over onze club en haar supporters:

‘Het was een makkelijke overgang voor mij. Ze verwelkomden me van harte en de supporters zijn geweldig. De club heeft geweldige faciliteiten en een goede trainer. Bovendien past de speelstijl van het team bij mijn eigen speelstijl. Al met al ben ik erg blij met mijn start bij Willem II’

Ook wij zijn blij met de start van Lucas natuurlijk, al mogen er wel wat meer puntjes worden gepakt. Maar goed, dat moeten ze allemaal samen maar doen! Denk jij dat Andersen een goudhaantje gaat zijn voor ons dit seizoen, of is dit het beste wat we van hem gaan zien?

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments