Andersen kiest voor Willem II *Update

38
3880

Streppel gaf gisteren in een interview al aan dat hij Andersen graag bij het elftal heeft, maar dat de Deen nog niet overtuigd is. Streppels woorden waren ‘graag of niet’, en daar zijn we het uiteraard volledig mee eens!

Telegraaf meldt vandaag dat Andersen de keuze zal maken tussen een huurperiode bij Willem II of bij NEC.

 

*Update:

Frenkie de Jong maakt de overstap van Willem II naar Ajax. De middenvelder tekent voor vier jaar. Lucas Andersen verruilt Amsterdam voor Tilburg. Hij gaat voor een seizoen op huurbasis spelen voor de Tricolores. Dit bevestigen bronnen aan Voetbal International.

De Jong (18, foto) blijft hoogst waarschijnlijk (hangt af van een onderhoud van het talent met coach Jurgen Streppel dinsdag).  dit seizoen nog wel op huurbasis actief voor de Tricolores. Dit wordt voor zijn ontwikkeling het beste geacht. De Brabander staat te boek als een van de grootste talenten van Willem II. Ajax heeft in de strijd om de middenvelder PSV afgetroefd.

Willem II blijft ook na het huren van Andersen op zoek naar aanvallende versterking. De Tilburgers zitten krap in de manschappen. Verwacht wordt dat de Tricolores op korte termijn nog tenminste een aanvaller presenteren. De technische leiding van de Brabantse club richt zich met name op buitenspelers.

Bron: VI/BD

38 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments