Als SCC-houder naar Real Madrid?

3
1334

Met de Tricolores gaan voor 10 campagne hebben wij een speciale actie ontwikkeld waarbij supporters 100 dagen kans maken op unieke prijzen. Hieronder presenteren we de 5e en de 6e prijs die in juli worden aangeboden.

The Awayday
Op zaterdag 15 augustus zal de winnaar van deze prijs de wedstrijd Ajax – Willem II bekijken in de Amsterdam Arena. De winnaar zal de wedstrijd met zijn vrienden bekijken vanuit business-seats in de Arena en kan Willem II ook buiten Tilburg aanmoedigen. Wil jij de beleving meemaken van een uitwedstrijd en de Tricolores in Amsterdam aanmoedigen, bestel dan nu je SeizoenClubCard. Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Jupiler.

tricoloresgaanvoor1

“ Een Koninklijk weekend “
Wie wil deze prijs nou niet? De winnaar van deze prijs gaat naar Madrid voor een koninklijk weekend. Samen met een vriend mag de winnaar gaan genieten van een wedstrijd van Real Madrid en een heerlijk weekend in de hoofdstad van Spanje. Deze prijs is inclusief hotelovernachting en de vliegtickets. Wil jij het andere koninklijk team in Europa gaan bekijken, koop dan nu je SeizoenClubCard voor het nieuwe seizoen. Deze prijs wordt aangeboden vanuit Royal Club.

Wacht niet langer en bestel je SCC via:
http://www.willem-ii.nl/Teams/Nieuws/2015/05/11/SeizoenClubCard-2015-2016-bestellen.aspx

 

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments