Alleen Ogenia ontbreekt bij Willem II

26
4796
Jeugdspelers Dani Koks (links), Thomas Kok (midden) en Justin Ogenia (rechts) tekenden vanmiddag hun contract

De selectie van Willem II werkt momenteel een trainingskamp in Oisterwijk af. Op de velden van de nieuwe Oisterwijkse fusieclub Trinitas wordt dagelijks twee keer intensief getraind.

Afgelopen week sloten Woud, Pavlidis en Vrousai aan bij de selectie die erg fit  oogt. Conditietrainer Oniyeike neemt de ploeg in blokken waarin veel loopwerk en stabiliteitsoefeningen zitten onder handen.

Bij Willem II ontbreekt alleen nog Ogenia die momenteel hersteld van een schouderblessure. Hij traint apart van de groep en verwacht eind juli weer fit te zijn.

Achter de schermen werken TD Joris Mathijsen en AD Martin van Geel aan transfers om de selectie verder te versterken. Duidelijk is dat daarbij de focus ligt op het aantrekken van kwaliteit. In eerste instantie richt Willem II zich op spelers die eigendom kunnen worden van de club. Eventuele huurspelers van topploegen komen later in beeld of moeten een extra kwaliteitsimpuls brengen. (Zoals Tapia en Isak in de winterstop brachten)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Gast
wil

Ik zie Wood nog wel vertrekken. Die loopt tijdens de training met een gezicht dat op onweer staat.

Ravio
Gast
Ravio

Zo zit zn gezicht blijkbaar lekker, want ik heb m nog nooit anders zien kijken… En in de wedstrijden komt hij ook al zo lekker “gemotiveerd” over…. Hopelijk leveren die paar potjes op dat veredelde jeugdtoernooitje een mooie YouTube video op waarmee een grote club met wat centjes over de brug komt….

Tykki
Gast
Tykki

Siem de jong erbij halen?

JK1989
Lid
JK1989

Ik geloof niet dat een Siem de Jong zou komen, daarnaast is hij toch 3/4 van het seizoen geblesseerd! wink

Frankwie
Gast
Frankwie

NB Bazoer schijnt onderweg naar de eredivisie. In principe een maatje te groot voor ons maar precies de categorie waar Mathijsen op mikt. Kent ook Vink denk ik.

Robby
Gast
Robby

Ow laat maar dit staat al ergens anders hier op tilbo.

wil
Gast
wil

Die gaat naar Vitesse.

Barry
Gast
Barry

Gisteren een heftige ruzie tussen Crowley en Lewis. En dat allemaal over de afgekeurde (prachtige) goal van Sadiki.

LRR
Gast
LRR

Mooi toch, slappe hap op trainingen heeft niemand aan.

Barry
Gast
Barry

Helemaal mee eens; ze gaan echt tot het gaatje allemaal. Mooi om te zien!

Keiebaant
Gast
Keiebaant

het is niet zo dat er maar 1 of 2 versterkingen bij moeten komen.
om in het linkerrijtje te spelen wat is uitgesproken door het bestuur, dan zullen er toch echt 6 of 7 spelers moeten komen.

dit is een hele opgave voor de TD als je ook nog kapitaal op het veld wil hebben staan.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Keiebaant

Dat structureel in het linkerrijtje eindigen daar willen we de komende jaren naar toe werken is een meer jaren plan. Dat is niet komend seizoen al. Al ga je er als club natuurlijk wel voor je wil als club zo hoog mogelijk eindigen.
Maar in prencipe zijn we nog un club voor het rechterrijtje waar we un keer un seizoen hebben als alles mee zit we misschien in het linkerrijtje eindigen.

Keiebaant
Gast
Keiebaant

Dus stellen we de doelstellingen omlaag als we geen fatsoenlijke selectie op de been kunnen krijgen, ondanks begroting 2,5 miljoen omhoog is gegaan mogen we best eindigen tussen plek 15 en 10 ?

TTB
Lid
TTB

Vorig seizoen was de begroting 11 miljoen euro. Dus we zijn er 1,4 miljoen op vooruitgegaan, scheelt toch wel een slok op een borrel met de 2,5 die jij noemt. Daarnaast hebben clubs als ADO, PEC, Groningen, Heerenveen en Heracles een grotere begroting dan wij. De doelstelling voor komend(e) seizoen(en) is het linker rijtje halen. Zo vanzelfsprekend is het echt niet dat wij daarin zomaar even mee gaan draaien. Ben het met je eens dat zonder versterkingen het helemaal moeilijk wordt, maar ook met de gewenste versterkingen is het geen gelopen race. Snap ook niet helemaal waarom sommigen supporters dat… Lees verder »

Keiebaant
Gast
Keiebaant

TTB, jij zegt “, maar ook met de gewenste versterkingen is het geen gelopen race. Snap ook niet helemaal waarom sommigen supporters dat hier wel ineens denken en/of verwachten ” maar het is toch niet meer dan normaal dat een commerciele organisatie als Willem ll toch altijd moet verbeteren en naar het hoogt haalbare moet gaan ? ik persoonlijk vind zelfs dat er afscheid genomen moet worden van personen die verantwoordelijk zijn met uitzondering van de TD want die is er voor de langere termijn als de prestaties minder zijn dat het seizoen ervoor . en dan kan je zeggen… Lees verder »

TILBURG
Gast
TILBURG

Leuk.
Joris waar blijven de versterkingen ?

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Wat wil je nou bereiken, je leest toch in meerdere nieuwsitems op Tilbo dat er gevraagd word om versterkingen. Ga voor het stadion lopen klagen of verzin is wat nieuws ipv iedereen na te gaan doen.

Versterkingen komen er echt wel ben maar niet bang.

Invictus
Gast
Invictus

@vanderGijp: hij geeft zijn mening en dat is wat hij wil bereiken. Laat gewoon iedereen zijn mening hebben. Daar mag jij het mee eens of oneens zijn. Als iedereen dezelfde visie zou ventileren dan bloed dit forum zo dood.

vanderGijp
Lid
vanderGijp

@Invictus, dus wat hij zegt: Joris waar blijven de versterkingen.

Is een mening?

Invictus
Gast
Invictus

@vanderGijp: het staat hem toch vrij om te vragen of te uiten wat hij wil. Jouw favoriete tv persoonlijkheid doet dat toch ook bij Veronica Inside. Waarom zou TILBURG dat hier dan niet mogen.

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Om bij elk nieuwsbericht dit opnieuw te doen is in mijn ogen grote onzin, zeker om het feit dat het niet eens inhoudelijk op het nieuwsbericht is. Ga dan naar het stadion je beklag doen. Ik geef hem juist een tip mee, en wat ik zeg is toch een mening en een raad die ik geef richting hem. Je praat jezelf een beetje tegen in dat ik daar dan geen reactie op mag geven als iets wat mijn mening is op zijn bericht die hij plaatst. @Invictus.

Invictus
Gast
Invictus

@vanderGijp: het is de toon die de muziek maakt. Ook jij mag een mening hebben. Maar het gaat meer om het afzeiken van iemand die een andere mening heeft.

Robby
Gast
Robby
dn Baaierd
Gast
dn Baaierd

En hoe zit het met de Ecuadorianen ? Daar zouden er toch ook nog van gaan komen.

UNITED
Gast
UNITED

Zijn allemaal aan barca verkocht