Aftellen naar de DERBY: Nog 10 dagen

9
914

Tien dagen voor de DERBY lijkt deze nog heel ver weg. De spelersgroep is ruim 2.000 km verder zich aan het voorbereiden op deze kraker, Berry van Gool verlaat Willem II en het beste nieuws van de winter is dat het lijkt dat Fran Sol nog tenminste tot einde seizoen voor Willem II speelt.

Dimitris Kolovos vertrok naar Cyprus, maar verder veranderde weinig binnen de spelersgroep. De grote winst is dat een aantal spelers met blessures of die net terug waren van blessures weer een paar weken verder zijn. Ozbiliz liet net voor de winterstop zien dat een fitte Ozbiliz voor Willem II van enorme waarde kan zijn. Jordens Peters speelde tegen Emmen en is inmiddels ook weer paar weken verder. Lieftink en Lewis zijn weer bij de groep aangesloten en lijken op tijd fit te zijn. Met de Duitse kaarters zijn pittige gesprekken gevoerd en zoals gezegd is het blijven Sol en ook van Crowley en Avdijaj de grooste winst van de winterstop.

Vrijdag spelen de Tricolores een oefenwedstrijd tegen Dortmund en daarna gaan het vizier op nac thuis. Zaterdag 19 januari zullen de supporters de spelersgroep bii de laatste training in het Koning Willem II stadion op scherp zetten om vervolgens op zondag 20 januari in een uitverkocht Koning Willem II stadion de tricolores naar de overwinning te schreeuwen.

Vanaf vandaag tellen we dagelijks af op Tilbo… nog 10 dagen!!

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments