Aftellen naar de DERBY: Nog 10 dagen

10
874

Tien dagen voor de DERBY lijkt deze nog heel ver weg. De spelersgroep is ruim 2.000 km verder zich aan het voorbereiden op deze kraker, Berry van Gool verlaat Willem II en het beste nieuws van de winter is dat het lijkt dat Fran Sol nog tenminste tot einde seizoen voor Willem II speelt.

Dimitris Kolovos vertrok naar Cyprus, maar verder veranderde weinig binnen de spelersgroep. De grote winst is dat een aantal spelers met blessures of die net terug waren van blessures weer een paar weken verder zijn. Ozbiliz liet net voor de winterstop zien dat een fitte Ozbiliz voor Willem II van enorme waarde kan zijn. Jordens Peters speelde tegen Emmen en is inmiddels ook weer paar weken verder. Lieftink en Lewis zijn weer bij de groep aangesloten en lijken op tijd fit te zijn. Met de Duitse kaarters zijn pittige gesprekken gevoerd en zoals gezegd is het blijven Sol en ook van Crowley en Avdijaj de grooste winst van de winterstop.

Vrijdag spelen de Tricolores een oefenwedstrijd tegen Dortmund en daarna gaan het vizier op nac thuis. Zaterdag 19 januari zullen de supporters de spelersgroep bii de laatste training in het Koning Willem II stadion op scherp zetten om vervolgens op zondag 20 januari in een uitverkocht Koning Willem II stadion de tricolores naar de overwinning te schreeuwen.

Vanaf vandaag tellen we dagelijks af op Tilbo… nog 10 dagen!!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ik wil niet de moraalridder uithangen. En vind vuurwerk ook gaaf etc. Maar laten we het niet doen. Club krijgt een boete zelf loop je het risico een sv op te lopen en een boete te krijgen. 🔴⚪🔵Wij zijn Willem II🔴⚪🔵 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ‘Hooliganmanager’ Willem II waarschuwt voor vuurwerk richting NAC Met het oog op de wedstrijd tegen NAC op zondag 20 januari waarschuwt Willem II-‘hooliganmanager’ Peter Galle de supporters van de Tilburgse club voor het afsteken van vuurwerk. De aanpak van vuurwerk in en rond voetbalstadions is aangescherpt. De wedstrijd is de eerste die onder het strengere regime van de… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Vanaf vandaag tellen we dagelijks af op Tilbo… nog 10 dagen!!
—————————–

Heb ik iets gemist ? De 10e begonnen mis dag 9 😉

wil
Lid
wil

Benieuwd of er nog versterkingen komen.
Dekker van AZ in ieder geval niet. Die gaat naar Go Ahead Eagles .

TheObserver
Lid
TheObserver

Is maar beter ook,niet de speler voor WillemII zoekt en sterker maakt.
Viel al niet echt op bij jong AZ en daarnaast ook een zware blessure in het verleden waardoor hij kennelijk niet meer zijn niveau haalt, die soap hebben we met Coulibaly en Kolovos al gehad en nog in huis.

Hans
Gast

Die komen niet, en dat hoeft niet, tel wat je hebt en niet mist!!
Blijkt uit de trainingen, geen enkele nieuwe aanwinst, dus gewoon wat wij hebben doorgaan, iedereen weer beter, alle krachten verzamelen en
winnen van onze westelijke buurmannen en winnen van Twente.

Robby
Gast
Robby

Er is op zich ook geen grote noodzaak voor versterkingen alleen zou het fijn zijn als je een backup hebt voor Sol en Peters. En nu Kolovos weg is een vervanger daarvoor. Maar niet tegen elke prijs! in de winterstop is het altijd lastiger en dus duurder om versterkingen te halen.

Tricooooo
Gast
Tricooooo

Wedstrijdspanning.. tis wa..

Snorro
Gast
Snorro

Geen last van…

Snorro
Gast
Snorro

Voor die ene joker die het er niet mee eens is dat ik geen spanning ervaar: sorry!

Robby
Gast
Robby

Spanning waarvoor? nog 10dgn wachten tot we weer kunnen genieten. Daar hoeven we niet zenuwachtig voor te zijn.