Afscheid Pavlidis tijdens Willem II – Vitesse

36
3842
Foto: (c) Toin Damen

Vangelis Pavlidis neemt zondag 24 april officieel afscheid van de club en de supporters. In de rust van Willem II – Vitesse zal ‘Pavli’ nog eenmaal het veld van het Koning Willem II stadion betreden om de supporters te bedanken. 

Met zijn doorzettingsvermogen, goals en voorbeeldige teamgeest dwong Pavlidis afgelopen zomer een transfer naar AZ af. In Alkmaar heeft de Griekse spits zijn draai behoorlijk gevonden. In 42 wedstrijden scoorde hij 19 goals en leverde hij zeven assists. 

Speler van het seizoen
In Tilburgse dienst was Pavlidis in tweeëneenhalf jaar goed voor 33 goals in 82 wedstrijden. Naar aanleiding daarvan mocht hij in de periode ook zijn debuut voor de Griekse nationale ploeg maken. Onder andere door zijn wereldgoal in zijn laatste wedstrijd tegen Fortuna Sittard werd lijfsbehoud veiliggesteld. Na afloop van het vorige seizoen werd Pavlidis door supporters uitgeroepen tot speler van het seizoen 2020 – 2021. 

Bedanken
Wij vragen onze supporters om na afloop van de eerste helft van Willem II – Vitesse op de tribune aanwezig te blijven om Vangelis te bedanken voor zijn inzet en verdiensten voor de club. Voor deze wedstrijd zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. 

36 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments