UPDATE; KingSide in Rood Wit Blauw(20.00 uur aanwezig)

26
3389
Derbywinst door passie, strijd en leeuwenmoed

UPDATE; in verband met laatste wedstrijd op de Kingside in seizoen 2017-2018 roepen we alle KingSiders op woensdag het mooie Tricolores shirt aan te doen en om 20.00 uur aanwezig te zijn. Maximale support voor het team dat de afgelopen weken als leeuwen heeft gevochten. Ook een moment om spelers als Tsimikas, Rienstra, Chirivella, Haye nog te laten horen dat ze moeten blijven!

De afgelopen weken leven wij als Willem II supporters in een roes. Na de waardeloze wedstrijden tegen Heerenveen en Feyenoord (beker) gebeurde het onvermijdelijke; Erwin van de Looi nam onder druk van een ontevreden achterban afscheid van Willem II. De periode die volgt zal nog jarenlang in het geheugen van de Willem II supporter gegrift staan.

De historische 5-0 zege op landskampioen PSV, de comeback tegen FC Utrecht en de passie, strijd en winst in de Derby tegen Nak hebben het seizoen gered. Een seizoen dat wordt gekenmerkt door enkele pieken en diepe dalen. Thuiswedstrijden tegen concurrenten Excelsior (1-2), Den Haag (1-2), Sparta (2-2) en Nak (1-1) waren niet om aan te zien. De angst om te verliezen onder van de Looi was groter dan de wil om te winnen. De laatste weken laat het team onder Robbemond zien vol passie en strijd te kunnen spelen. Zonder de domme (onterechte) rode kaart van Lachman tegen Excelsior zouden we nu al vijf wedstrijden ongeslagen zijn.

Ook op de KingSide is het jaar verlopen met pieken en dalen. Door de manier van spelen viel de sfeer op de KingSide na enthousiast begin snel terug. De interactie tussen het team en het publiek was er door de manier van spelen simpelweg niet. Dat resulteerde in uitvakken die steeds slechter gevuld werden. Toch waren er ook een aantal historische momenten; het memorabel eerbetoon aan de zieke Fran Sol tegen Ajax, de bekeroverwinningen tegen Heerenveen, RKC en Roda waren qua sfeer fantastisch, en dan natuurlijk de explosie van geluk tegen zowel PSV als Utrecht. Ook de sfeer tegen NAK was geweldig, maar werd helaas ontsierd door het gooien van vuurwerk op het veld. Door deze actie zal de KingSide in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Vitesse leeg zijn. Tip aan supporters met een SCC-houders voor de KingSide; regel via een SCC-houder op een ander vak kaarten voor Vitesse thuis via www.besteljekaartje.nl

De KingSide zal tegen Vitesse dus leeg zijn, en dat betekent dat aanstaande woensdag de wedstrijd tegen Feyenoord de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018 zal zijn. We hebben dit seizoen laten zien dat Willem II van de supporters is, en dat Willem II supporters fanatieker zijn dan ooit. Laten we samen het voetbaljaar goed afsluiten!

OPROEP:
Trek woensdag een Willem II shirt aan, en laten we vanaf 20.00 uur de KingSide vullen, het Willem II clubdlied zingen en het team nogmaals zien dat we passie, strijd en inzet belonen met maximaal support!

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tilbo rv
Gast
Tilbo rv

Idd tricoo. Er word te moeilijk gedacht hier. Ik heb ook een ssc van abc en heb gewoon vier kaartjes voor vak E. Je moet ff je gegevens doorgeven en dan zet je het niet op je eigen naam maar in mijn geval op naam van me vriendin..

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Toch apart dat Dirruk zoveel minnetjes naar beneden krijgt en dat omdat ie alleen mede supporters wil helpen om aan kaartje te komen voor Vitesse..

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Tsja, zitten veel halve analfabeten die verstandelijk schijnbaar niet verder kunnen dan een knopje indrukken i.p.v een inhoudelijke tegenreactie geven,  afschaffen dat hele duimpjes systeem, of mee praten of niet reageren…..

 

Koen!
Gast

De 👎duimpjes maken deel uit van een onderzoek uitgevoerd door de Katholieke Universiteit Brabant😀

Tricooooo
Gast
Tricooooo

Ligt het aan mij of wordt er echt veel te moeilijk gedacht? Er is helemaal geen SCC/Clubcard verplichting voor de aanschaf van kaarten tegen Vitesse, dat is door Willem II zelf bevestigd. Dus die hele “ik heb een SCC voor een ander vak om kaarten te bestellen” begrijp ik niet.. Jan en alleman kan kaarten bestellen, ook zonder SCC.

Robby
Gast
Robby

Probeer als ABC-er maar een kaartje te kopen lukt niet. Bovenin komt er een rode balk met de tekst dat je een geldige clubcard en of SCC moet hebben voor een kaartje.

Tricooooo
Gast
Tricooooo

Dan probeer je dus enkel vanuit je eigen – bestaande – account te bestellen, het account waar je SCC aan gekoppeld is. Er leiden meer wegen naar Rome. Hint, hint. wink

Dirruk
Lid
Dirruk

De club laat wederom een kans schieten om voor hun supporters op te komen en ze aan kaarten te helpen voor de wedstrijd tegen Vitesse. Ze gaan zich weer verschuilen achter niet bestaande regeltjes en uitspraken, en laten de fans, die ze zogenaamd wilden steunen door de straf niet te accepteren gewoon weer keihard vallen. Is het misschien mogelijk dat er een supportersactie wordt opgezet om de supporters met een scc van de vakken ABC te helpen om kaartjes te regelen voor een ander vak? Er zijn verschillende winkels in Tilburg waar men tickets kan kopen voor de wedstrijd tegen… Lees verder »

Koen!
Gast

Ik heb er nog 3…… roept u maar !

Patrick Van Den Akker
Gast
Patrick Van Den Akker

Ik heb een duimpje omlaag gegeven omdat ik vind dat het Willem II de regels moet volgen om evt verdere sancties te voorkomen Er wordt duidelijk gezegd dat de supporters niet op andere vakken mogen plaats nemen Dus Willem II wil wel maar mag niet de supporters helpen Om dan te zeggen dat Willem II de supporters weer laat stikken vind ik te kort door de bocht

Frietmet
Lid
Frietmet

Volgens mij staat in officiele knvb bericht dat ssc houders van abc niet in stadion mogen zitten.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Patrick Van Den Akker, Frietmet, en al die andere supporters die zich wederom laten misleiden door de clubleiding.   Je mag met je scc niet op vak ABC zitten tijdens de wedstrijd tegen Vitesse. Je mag met je scc van vak ABC geen kaartje kopen voor een ander vak voor de wedstrijd tegen Vitesse. Dat is wat de KNVB als straf heeft gegeven aan Willem II.   De KNVB heeft helemaal niet gezegd dat scc houders van vak ABC niet in het stadion mogen zitten tijdens de wedstrijd tegen Vitesse, maar het is maar hoe je de regeltjes interpreteert en daar hebben… Lees verder »

Eula
Gast
Eula

Dirruk je moet wat creatiever zijn.   W2 heeft wel degelijk de straf gekregen om scc houders van de kingside te weren. Ook op andere vakken. Ze kunnen dus niet openlijk kaarten aan ABC gaan weggeven voor andere vakken. Nu komt Willem II ‘toevallig’ met de actie om, als je scc je verlengt, je een extra kaartje voor W2 – Vitesse krijgt. Behalve voor ABC, die krijgen dat kaartje voor de eerste wedstrijd volgend jaar.   We kunnen nu alles en iedereen de schuld geven van hoe Willem II een heel vak straft, maar je kunt ook gewoon gebruik maken… Lees verder »

H013E
Lid
H013E

Ik heb een SCC van een vak E. Met deze SCC mag ik 4 kaarten kopen om vrienden/kennissen van mij te laten genieten van de wedstrijd Willem II – Vitesse. Nergens staat dat ik geen kaart mag kopen voor een bezoeker die normaliter op de Kingside zit. Ik begrijp dus werkelijk die duimpjes omlaag dan ook niet bij Dirruk. Hij heeft toch ook het goede voor met de supporters die normaal gesproken op de Kingside zitten. Misschien waren deze 17 afgelopen zaterdag ook niet op een feest waar je kon laten zien SAMEN ergens voor te staan! In ieder geval… Lees verder »

Mickets
Gast
Mickets

Ik begrijp het probleem niet zo goed.
Heb normaliter een SCC van KingSide, maar heb 4 kaarten kunnen kopen door alleen adresgegevens in te voeren. Kunt gewoon een nieuw account registreren en de kaarten bestellen, easy as 1,2,3.

Roemir
Gast
Roemir

Off-topic nagenietend nog effe dit; Het oorverdovende tandengeknars in Breda klinkt mij alsof er een engeltje over mijn trommelvlies piest.

HOS
Gast
HOS

Ik hoorde dat ze een fanzone gingen inrichten voor deze wedstrijd voor de supporters die er nu niet bij kunnen zijn. Is het misschien mogelijk om deze bij het stadion te houden en na afloop van de wedstrijd de KingSide wel te openen, zodat er wel na de wedstrijd afscheid genomen kan worden van de selectie. Ik neem aan dat de KNVB na de wedstrijd hier geen moeite meer mee heeft?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ HOS

Idd groot scherm neer zetten op de parkeerplaats achter de KingSide kunnen we onze club van daar steunen. en dan na de wedstrijd de Kingside opengooien

Koen!
Gast

Ik heb evt nog 4 clubcards die men mag gebruiken.

Misidjan
Gast
Misidjan

Off-topic: Moeten we Haye niet gewoon een nieuw contract aanbieden? Uit betrouwbare bronnen weet ik dat die jongen sinds zijn eerste weken bij Willem II al direct een slechte band had met VDL. Sinds die weg is speelt hij echt prima! Werkt harder, strooit met mooie passes en ook nog dreigend met zijn schot. Daarnaast is hij nog jong en gewoon een Nederlandse jongen… Zeg het maar!

Grenzen
Gast
Grenzen

Geheel mee eens!

Frietmet
Lid
Frietmet

Feyenoord speelt in competitie nergens meer voor, en komend weekend de beker. Zou mooi zijn als we de 3 punten hier kunnen houden, dan speel je de laatste 2 wedstrijden voor niets en kun je tegen Zwolle en Vitesse alvast de jeugd en spelers van volgend jaar opstellen.

Lkk
Gast
Lkk

Vroeg officieel veilig zijn is een voordeel en winst tegen Feyenoord zou dan ook mooi zijn.

Wat betreft je laatste zin; dit is respectloos naar de huidige selectie (wat te denken van een Sol, Rienstra of Tsimikas?) en elke plek hoger neem je de komende 10 jaar mee in de berekening voor de TV-gelden en dat kan enkele tonnen schelen op jaarbasis. Volle bak strijden voor die tiende plek dus en niet inkakken!

Frietmet
Lid
Frietmet

Je hoeft natuurlijk niet meteen 11 man te vervangen, maar bijv. Croux ipv Hankouri. Van den Bogert voor Lachman of Job.

En dan kun je tijdens de wedstrijd eventueel nog een Urbansky ( als die tegen het 1e aanzit ) erin gooien. Abubakar en Kristinsson die wat minuten kunnen maken.