Adrie Koster: ‘We gaan in Rotterdam gewoon voor de winst’

6
871
Bron: FOX Sport

Willem II neemt het zaterdagavond in De Kuip op tegen Feyenoord. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst is in eigen huis moeilijk te kloppen. Elf van de twaalf thuiswedstrijden werden door de Rotterdammers gewonnen. Vrijdagmiddag blikte Adrie Koster vooruit op het duel. 

Naast de geschorste Thomas Meißner kan Koster ook geen beroep doen op Pol Llonch (licht geblesseerd) Kristófer Kristinsson en de zieken: James McGarry en Elmo Lieftink. Freek Heerkens heeft zijn schorsing uitgezeten en is weer speelgerechtigd.

Maximale resultaat
Koster noemde het spel van Feyenoord in eigen huis ‘dominant’. ‘Het thuispubliek daar eist dat ook van de ploeg.’ Ondanks de ademruimte die Willem II zichzelf vorige week op de ranglijst verschafte, vindt Koster dat Willem II zich elke wedstrijd weer dezelfde druk moet opleggen om punten te blijven pakken. ‘We zijn geen enkele wedstrijd kansloos, dus gaan we ook in Rotterdam gewoon voor de winst. We willen uit iedere wedstrijd het maximale halen’, aldus Koster.

Van Persie?
Op de vraag of hij verwacht dat Robin van Persie aan de aftrap verschijnt, antwoordde Koster: ‘Dat denk ik wel, ja. Met Van Persie heeft Feyenoord een speler van de absolute top in huis, die telkens weer het verschil kan maken.’

Verlenging Woud
Kort voor het persmoment ondertekende doelman Michael Woud zijn opengebroken contract. De keeper uit Nieuw-Zeeland verlengde tot de zomer van 2022. Koster: ‘Daar zijn we uiteraard blij mee. Michael heeft veel talent’.

Mee naar Rotterdam?
Voor deze wedstrijd zijn nog buskaarten verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Off topic…het veld van nak is gekozen tot een van de beste velden van de eredivisie.Logisch omdat er elke wedstrijd 1 deel onaangeroerd blijft…nl waar de tegenstander op staat.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Zelfs met het veld staan ze nog onder de tricolores

De Koninklijke II
Gast
De Koninklijke II

Voor de volledigheid hier het gehele lijstje:

https://www.vvcs.nl/tussenstand-vvcs-veldencompetitie-eredivisie-2/

Complimenten aan degenen die hier hard voor werken!

Stekou
Gast
Stekou

Weet al iemand iets over het contract van de trainer????

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Van de traditionele top3 zeker uit heb ik toch tegen Feyenoord toch altijd waar ik het gevoel heb daar valt een resultaat te halen. Dat vaker niet is dan wel tja dat is een ander verhaal. Maar gaat daar over het algemeen niet zo kansloos onder uit als in Amsterdam en Eindhoven

UNITED
Gast
UNITED

Feyenoord is echt niet beter dan az dus zijn zeker kansen. Kunnen ze alvast oefenen in de kuip met een ereronde