Adrie Koster: ‘We gaan in Rotterdam gewoon voor de winst’

6
1015
Bron: FOX Sport

Willem II neemt het zaterdagavond in De Kuip op tegen Feyenoord. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst is in eigen huis moeilijk te kloppen. Elf van de twaalf thuiswedstrijden werden door de Rotterdammers gewonnen. Vrijdagmiddag blikte Adrie Koster vooruit op het duel. 

Naast de geschorste Thomas Meißner kan Koster ook geen beroep doen op Pol Llonch (licht geblesseerd) Kristófer Kristinsson en de zieken: James McGarry en Elmo Lieftink. Freek Heerkens heeft zijn schorsing uitgezeten en is weer speelgerechtigd.

Maximale resultaat
Koster noemde het spel van Feyenoord in eigen huis ‘dominant’. ‘Het thuispubliek daar eist dat ook van de ploeg.’ Ondanks de ademruimte die Willem II zichzelf vorige week op de ranglijst verschafte, vindt Koster dat Willem II zich elke wedstrijd weer dezelfde druk moet opleggen om punten te blijven pakken. ‘We zijn geen enkele wedstrijd kansloos, dus gaan we ook in Rotterdam gewoon voor de winst. We willen uit iedere wedstrijd het maximale halen’, aldus Koster.

Van Persie?
Op de vraag of hij verwacht dat Robin van Persie aan de aftrap verschijnt, antwoordde Koster: ‘Dat denk ik wel, ja. Met Van Persie heeft Feyenoord een speler van de absolute top in huis, die telkens weer het verschil kan maken.’

Verlenging Woud
Kort voor het persmoment ondertekende doelman Michael Woud zijn opengebroken contract. De keeper uit Nieuw-Zeeland verlengde tot de zomer van 2022. Koster: ‘Daar zijn we uiteraard blij mee. Michael heeft veel talent’.

Mee naar Rotterdam?
Voor deze wedstrijd zijn nog buskaarten verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments