Adrie Koster verlengt contract

61
3874
Foto: Toin Damen ©

Adrie Koster en Willem II hebben het contract van de hoofdtrainer met een seizoen verlengd. Daardoor staat Koster minstens tot medio 2022 voor de spelersgroep.

Inclusief zijn periode in de jaren ’90 coachte Koster Willem II in totaal bijna 120 officiële wedstrijden. De afgelopen jaren haalde Willem II onder leiding van de 66-jarige Zeeuw de bekerfinale en voor het eerst sinds 2005 Europees voetbal. 

Veel perspectief
‘Ik teken bij omdat ik het bij Willem II uitstekend naar mijn zin heb, ik nog veel ambitie heb en de club veel doorgroeimogelijkheden heeft. Bovendien ben ik te spreken over het beleid dat de club voert. De club spreekt uit zich continu op allerlei gebieden te willen verbeteren en voegt de daad bij het woord. Zo hebben de faciliteiten de laatste jaren een flinke upgrade gehad die noodzakelijk was om een topsportklimaat neer te zetten. De sportieve vooruitgang is uiteraard het belangrijkst en daarin zie ik veel perspectief’, geeft Koster als redenen om bij te tekenen. 

61 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments