Adrie Koster positief over voorbereiding Willem II

4
1277

Willem II begon bijna een maand geleden met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat gebeurde onder leiding van Adrie Koster, die terugkeerde als hoofdtrainer van de Tricolores. De oefenmeester heeft inmiddels een aardig beeld van zijn selectie, al verwacht hij voor het sluiten van de transfermarkt nog wel wat veranderingen in de spelersgroep.

“Wij hopen nog wel dat er iets bij gaat komen, daar zijn we ook volop mee bezig”, zegt Koster. “Laatst hebben we Palacios er al bijgehaald, maar die jongen is nog niet gearriveerd. Hij zal wel heel snel aansluiten. Verder is het even afwachten wat er nog bij gaat komen. Maar we hebben nog wel iets nodig.”

Fran Sol
In Tilburg hield iedereen er eigenlijk al rekening mee dat er ook een nieuwe spits moest komen, maar voorlopig is Fran Sol nog altijd niet weg. Koster is echter wel realistisch. “We moeten op de achtergrond onze zaakjes voor elkaar hebben. We moeten er klaar voor zijn als zo’n speler vertrekt, we moeten een opvolger hebben. Je probeert je huiswerk zo goed mogelijk te doen en zoveel mogelijk zaken uit te sluiten.”

Dat Sol nog altijd bij Willem II zit geeft hoop in Tilburg. “Maar de transfermarkt is nog tot eind augustus open. Er kan ook iets op het laatste moment gebeuren. Er kunnen ploegen zich kwalificeren voor Europees voetbal en ineens op de deur kloppen. Maar voor ons hoeft hij niet weg, wij hebben hem er graag bij.”

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments