AD: Willem II grondig verbouwd

89
4546

Willem II heeft zich de afgelopen weken in een nieuw jasje gestoken. Van de basis van vorig seizoen zijn alleen doelman Timon Wellenreuther – zijn concurrent Mattijs Branderhorst is nog niet helemaal fit – Fernando Lewis, Freek Heerkens, Elmo Lieftink en Fran Sol nog over. Voor de Spaanse topschutter kwam ondanks zijn zestien goals vorig seizoen nog niet de juiste club voorbij.

Het grote aantal vertrekkers stelde de club in de gelegenheid om de selectie opnieuw in te richten naar de wensen van de nieuwe technische staf. Trainer Adrie Koster en diens assistent Gery Vink zijn warme voorstanders van een herkenbaar 4-3-3 systeem. De komst van Aras Özbiliz wordt als uiterst belangrijk gezien voor het welslagen van die missie. In de voorbereiding kwam Willem II doelpunten en een goede eindpass tekort. Özbiliz zou wel eens de missing link kunnen zijn.

Aan de magere resultaten in de voorbereiding – Willem II speelde twee serieuze wedstrijden gelijk , verloor er drie en scoorde maar een keer – kan weinig waarde worden gehecht. Behalve Özbiliz is ook linksback Diego ‘Chiqui’ Palacios nog maar net bij de club gearriveerd, terwijl de beoogde linkerspits Dimitris Kolovos door een hamstringblessure nog geen wedstrijd speelde.

Özbiliz wordt gehuurd van Besiktas, Palacios van Aucas uit Ecuador. Alle andere spelers behoren nu toe aan Willem II of er is – zoals in het geval van Kolovos – een optie tot koop. Daarmee wil de Tilburgse club voorkomen dat er weer, zoals deze zomer het geval was, een leegloop is. Willem II beschikte vorig seizoen over zeven huurlingen, die allemaal terugkeerden naar hun club.

In het systeem dat Willem II gaat spelen is een cruciale rol weggelegd voor Daniel Crowley, die vorig seizoen nog verhuurd werd aan Cambuur. Hij is de spelverdeler, maar viel ook op door zijn opvliegende karakter. Als je graag veel met de bal loopt, krijg je tikken. Daar kan de voormalig speler van Arsenal minder goed tegen. Hij reageerde op een manier die in de competitie rood op kan leveren.

Voetballen met Crowley maakt het opstellen van twee controlerende middenvelders noodzakelijk. Pol Llonch, een Spanjaard die de overstap maakte van Wisla Krakow, onderscheidde zich in de voorbereiding met zijn vele onderscheppingen en goede voortzetting. Dat lijkt een hele goede investering. Voor de andere plek op het middenveld komen Elmo Lieftink en het Duitse talent Atakan Akkaynac in aanmerking.

De verdediging van Willem II oogt nog het meest vertrouwd. Met Freek Heerkens heeft Willem II opnieuw een Brabantse aanvoerder. Hij neemt de band over van Jordens Peters, die revalideert van een lastige kraakbeenblessure in de knie. het is nog onduidelijk wanneer hij weer fit is. Met Thomas Meissner, die vorig seizoen al gehuurd werd van ADO Den Haag, is er een vervanger gehaald. Fernando Lewis speelde ook wel eens in het centrum, maar wil zich graag verder ontwikkelen als rechtsback.

Verwachte opstelling VVV thuis:
Wellenreuther, Lewis, Meisner, Heerkens, Palacios/McGarry, Lonch, Lieftink, Crowley, Ozbilliz, Sol, Kolovos

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Oppertinie
Gast
Oppertinie

Ben heel erg benieuwd naar de reacties vandaag op Tilbo nav artikel in BD vanuit de RvC.

Volgens mij moest Berry weg en was er geen reden en nu wordt opgevoerd dat hij het plan van het stadion niet heeft.
Volgens mij gaat het over behaalde resultaten die Berry heeft en was er geen juridische grondslag voor ontslag. Later lekker dit verzinnen en dan volop in de krant ook het Stichtingsbestuur zwart maken.

Blij dat ik er geen onderdeel van uit maak. Bah!

Dirruk
Gast
Dirruk

@Oppertinie, Echt te gek hè deze reactie. En ontzettend schadelijk voor de club dat het wederom via de media wordt gespeeld. Je vroeg mij afgelopen week waarom ik zo negatief was over al deze personen. Misschien dat je hier het antwoord hebt. Deze figuren zijn niet capabel om bij onze club de dienst uit te maken. Met hun eigenbelang voorop gaan ze stuk voor stuk over lijken om hun gelijk te halen. Ze vergeten allemaal het clubbelang en wij als supporters, sponsoren en ieder ander die de club een warm hart toedragen zijn wederom de dupe van ’egootjes’ die zichzelf… Lees verder »

Oppertinie
Gast
Oppertinie

Dirruk: Ik ben te weinig op de hoogte van de feiten dat bijvoorbeeld Berry de sponsorinkomsten niet heeft laten toenemen. Ik dacht dat dit wel zo is (meer skyboxen verkocht e.d.), steeds meer zichtbaar in de stad en mooie reclame filmpjes op social media, toename budget. En ook nog eens kerngezond (financieel). Dan heb je het in mijn ogen niet slecht gedaan. Dat er een nieuwe directeur moet komen zou kunnen, maar dan had dit beter aangepakt moeten worden. Nu is alles shit en ligt het op straat. Daar mag je de RvC en mogelijk ook het Stichtingsbestuur, voor verantwoordelijk… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

Daar heb je je dan even goed op verkeken hè Oppertinie. Je kent mij en je weet wie ik ben dus je weet ook dat ik niet klaag om te klagen en negatief ben als het niet nodig is. Je verhaal over Berry klopt niet. Hij is niet goed voor meer sponsorinkomsten. Er zijn niet meer skyboxen verkocht want die zitten altijd al vol ( zelfs weer een extra box nu John Beerens er 1 bouwt maar het gaat erom wie erin zitten. Een bedrijf als Joore brengt geld op, die nemen klanten mee die ook weer belangrijke sponsoren kunnen… Lees verder »

Top
Gast
Top

Wat is jou functie of rol bij willem II, Dirruk?

Sprang
Lid
Sprang

Supporter!

Top
Gast
Top

Dat is geen functie of rol.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Misschien is het wel beter om geen functie of rol bij Willem II te hebben! Van buitenaf is de wanorde misschien beter te zien dan wanneer je zelf de shit veroorzaakt. En hoef je ook niet steeds aan het pluche te denken.

Frietmet
Lid
Frietmet

Dat is de belangrijkste rol van een voetbal club.

NOUD
Gast
NOUD

Oproerkraaier

Sprang
Lid
Sprang

@NOUD

Ik heb even de beekse bergen gebeld. Ze zijn daar een struisvogel kwijt. Of je alsjeblieft terug wilde komen en je hoofd weer in een holletje wil steken!

Dirruk
Gast
Dirruk

De klootzak uithangen omdat ik toch heel de dag niks beters te doen heb.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Als mensen hier in plaats van anti Dirruk berichten plaatsen investeren in zelf mensen bellen/contacten binnen en rondom de club dan zou je tijd een stuk zinvoller besteed zijn. En dan kan je tevens controleren of wat hij zegt waar of niet of deels waar is. Kennis is macht. Kennis doe je op door veel mensen te spreken, luisteten en je te informeren. Zo kan je op macht tegen macht organiseren. Les een voor iedereen. Of je nu lid bent van een raad van commissarissen (om de club te controleren) of hier op het forum (om je mede supporters aan… Lees verder »

tricolores1896
Gast
tricolores1896

Ben wel benieuwd of er deze week nog wat bij komt aan versterkingen… Nog nieuwtjes of wandelgangenproat?

stino1980
Gast
stino1980

1

Henkie013
Lid
Henkie013

Te laat Stino, nu weet iedereen al dat jij op 12 september 1980 geboren bent. grin grin

stino1980
Gast
stino1980

haha. dus ik verwacht de nodige felicitaties over ruim een maand, neem aan dat jij de eerste bent.

stino120980
Gast
stino120980

Lekker inhoudelijke discussie hieronder op de inhoud van dit artikel….
Ik vind de discussie zinvol en relevant maar misschien een ander topic van maken.

Verder positief over selectie van onze tricolores en ontzettend veel zin in de wedstrijd zaterdag. Ideaal voetbalweer, niet te warm. Daarnaast geen angst voor VVV wat volgens mij erg verzwakt is met name voorin, zonder van Crooij en Leemans.
Wat zal da pilske weer lekker smaken zaterdag smile

Antidirruk
Gast
Antidirruk

Dirruk, wanneer stop jij nou eens met die kwatspraat hier op tilbo en dat oprui gedrag. Jij bent gewoon op je piemeltje getrapt omdat ze jou bij Willem II monddood hebben gemaakt en terecht. Als het aan jiu had gelegen dat waren wapenaar en Robbemond er ook uitgegaan vorig seizoen. Iedereen moet weg en iedereen doet alles verkeerd. Als je echt in het belang van de club wilt handelen laat dan een keer wel het achterste van je tong zien.

Dank je wel

Hans
Gast

Antidirruk, wacht maar af, durf je hem ook excuus aan te bieden als hij gelijk heeft.

Dirruk
Gast
Dirruk

Niemand bij Willem ll heeft mij monddood gemaakt en dat gaat ook nooit gebeuren gast.

Ik heb vanmiddag het achterste van mijn tong laten zien aan personen die hier de club verder mee gaan helpen.

Wat jij vindt en denkt interesseert me echt geen ene reet, idioot dat je bent. Misschien moet jij mij maar eens monddood komen maken. Hoe zielig kun je zijn om zo’n nickname op Tilbo te nemen.

Henkie013
Lid
Henkie013

Waar het hart vol van is Dirruk. shutmouth Snap sowieso niet dat lieden met een dergelijke nickname niet gelijk een permaban krijgen op Tilbo. Welke afgezanten van de supporters in de clubraad zijn morgen aanwezig en zorgen die ook voor enige terugkoppeling naar de groep die zij daar vertegenwoordigen?

Dirruk
Gast
Dirruk

Wim en Sjors namens Kingzine en Barbara en Fons namens de supportersclub Henkie013.

Laten we hopen dat ze opstaan en kritisch zijn en zich niet laten ringeloren door de rest van de vertegenwoordigers in de clubraad die zich keer op keer als kleine kinderen laten wegsturen.

noud
Gast
noud

Als je nu eens zegt wat je tegen die personen vertelt hebt dan kunnen wij komende dagen controleren of het wat geholpen heeft ,zonder iets te zeggen heb je straks natuurlijk altijd gelijk,want wat er straks ook bekent word dan waren dat jou woorden.Onderbouwen heet dat

Dirruk
Gast
Dirruk

Beste Noud. Zodra jij hier met een goed onderbouwd antwoord komt op de vraag die ik je een aantal dagen geleden stelde, krijg jij van mij exact te horen wat ik vanmiddag hebt vertelt aan bepaalde mensen die dit morgen in het clubbelang gaan gebruiken. Tot die tijd vertel ik jou helemaal niks want dat heeft geen enkele zin. Jij weet toch niet wat er morgen met ewie of wat besproken gaat worden, en het meeste ( zo niet alles ) komt toch niet naar buiten. En wat kan het mij nou schelen of ik wel of geen gelijk heb… Lees verder »

noud
Gast
noud

Ja alweer alleen A en geen B je bent alleen bezig met de zaak te verzieken, ik ben alleen supporter om van het voetballen te genieten voor jou is dat blijkbaar niet genoeg.

Dirruk
Gast
Dirruk

Kom met je onderbouwde betoog noud en je krijgt antwoord op welke vraag dan ook. Tot die tijd moet je gewoon je zielige reacties voor je houden want die maken 0,0 indruk!

noud
Gast
noud

Google eens naar narcist dan word je veel duidelijk,ik ben er toen ook maar mee gestopt

Dirruk
Gast
Dirruk

Ik heb het gegoogled en het enige wat ik las was, Idioot die keer op keer nikszeggende reacties blijft geven terwijl hij aangeeft dat hij ermee gestopt is. Ander woord is noud, idioot, flapdrol. Wanneer kom je nou eindelijk eens met je inhoudelijke reactie waar ik je nu al een dag of 6 om heb gevraagd? Die komt er niet hè? Dat durft onze NOUD, noud, Kruik013 en welke namen je hier allemaal nog meer gebruikt niet hè? Dan moet ie kleur bekennen want onze grote vriend noud komt nooit verder dan onzin berichten! Je bent gewoon een heel zielig… Lees verder »

NOUD
Gast
NOUD

HEERLIJK JOU REACTIE,PRECIES WAT IK BEDOEL

NOUD
Gast
NOUD

BEN JE BOOS

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ antidirruk
Hoezo kwatspraat? Waarom is dat gesprek morgen dan? leg uit je kunt alles.,zeggen maar toch niet ontkennen dat er niks speelt. het is (grote) bende aan de Goirleseweg.. of denk jij dat het morgen.een feestavond wordt met paaldanseressen enzo?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Als er morgen maar actie wordt ondernomen. Want als bij het oude blijven kan niet.. niet dat we straks te horen krijgen na een stevig gesprek waar de gemoederen af en toe hoogopliepen zijn de rijen gesloten.. Want dan is het wachten op de volgende uitbarsting. Er moeten nu spijkers met koppen geslagen worden

ikzelf
Gast
ikzelf

Dirruk, het kan me eigenlijk helemaal niet schelen wat je er van vindt of wat je weet. Ik erger me mateloos hoe onbeschoft en hufterig er wordt gesproken over ons bestuur. Er wordt geïnsinueerd dat het oplichters zijn en ik vindt dat echt alle perken te buiten gaan. Ik ben geen spreekbuis van wie dan ook. Ik ben een gewone supporter die vindt dat dergelijke uitspraken NIET kunnen. De hufterigheid om mensen zo aan te spreken vindt ik zo onbeschoft dat eigenlijk de beheerder van Tilbo dergelijke reacties moet verwijderen. Je moet zo eens tegen je werkgever te keer gaan:… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@ikzelf, Wil je dan dat ik ga liegen over deze personen. Ik ga niet rechtpraten wat krom is om maar beleefd over te komen op Tilbo. Als je niet capabel bent om leiding te geven mag dat toch gezegd worden. Ik kan je zoveel voorbeelden geven van het gepruts dat jij er als je een Willem ll supporter bent vraagtekens bij zal zetten. Ik ga mensen die moedwillig de kluit belazeren en valse informatie naar buiten brengen toch geen goede bestuurders noemen. Als je de voorbeelden kent zou je er als Willem ll supporter vraagtekens bijzetten. Ik ga mensen die… Lees verder »

ikzelf
Gast
ikzelf

Ik geef het op!
Het heeft niks met recht praten te maken.
Het heeft te maken met stemmingmakerij, insinuaties, verdachtmakingen en platvloerse beschadiging van mensen.
En DAT kan ECHT niet!!

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

@ Ikzelf

Gelukkig geef jij het op! Eindelijk. Dat scheelt weer veel ongefundeerd leesvoer. Altijd ageren zonder ook maar 1 voldongen feit zelf aan te leveren.

Dirruk
Gast
Dirruk

Ben blij dat je het opgeeft. Nu dan ook niet meer reageren dan hè. Ik weet niet in welke wereld jij heel de dag uithangt maar als je dit platvloerse beschadiging van mensen vindt ga ik je niet eens vertellen wat deze personen met mij hebben gedaan. En voor de laatste keer het zijn geen insinuaties en verdachtmakingen. Het zijn gewoon feiten benoemen en een oordeel daarover geven. Fraude, intimidatie, diefstal, wanbeleid, vriendjespolitiek, leugens de wereld in helpen zijn allemaal trefwoorden die betrekking hebben op de bestuurders in de laatste 10 jaar Willem ll. En dat kun je leuk vinden… Lees verder »

david loggie
Lid
david loggie

Dirruk, waar heeft Jack Buckens zich volgens jou schuldig aan gemaakt kijkend naar jouw opsomming?

Dirruk
Gast
Dirruk

David Loggie,

Jack Buckens heeft zich niet schuldig gemaakt aan 1 van de door mij opgesomde feiten. Sterker nog, hij heeft zich helemaal nergens schuldig aan gemaakt want je hoort en ziet hem nergens. Hij is als voorzitter van de RVC wel schuldig aan de huidige situatie en daardoor mede verantwoordelijk voor deze crisis.

Hans
Gast

Ter aanvulling Dirruk, Heel de Jeugd opleiding is een farce, ik ben nauw betrokken bij de Jeugd, vanwege mijn kleizoon, is een talent, maar daar wordt overal mee geschoven, hij is nog geen 17, maar speelt straks in 19.
dan weer terug in de lagere divisie enz. er zijn kapers op de kust, dus misschien, hup weg is weer een talent weg.
Er zit geen enkele contactuele communicatie schijnbaar met de hoge heren in het bestuur.

Hans
Gast

Dirruk, kan ik buiten deze alle reacties, met jou in contact komen, geheel privé,
Ik denk dat wij overal op 1 lijn liggen.

IBO
Gast
IBO

Respect voor je klokkenluidersrol Dirruk. Dat t een klerebende is, is wel duidelijk. Maar is er ook een oplossing?? DE Rvc wegsturen is 1, maar staan er ook capabele vervangers klaar, of blijft t een klere zooi?

Saskia
Gast
Saskia

Ik vind het juist onbeschoft en hufterig dat die RvC mannetjes denken de dienst uit te kunnen maken terwijl ze alleen maar bezig zijn met hun eigen voordeeltje i.p.v. in clubbelang te handelen.

En ik ben blij dat er iemand is (Dirruk) die wel het lef heeft om e.e.a. naar buiten te brengen zodat ze er niet in de achterkamertjes mee door kunnen gaan en er mee wegkomen.
Ga zo door Dirruk!

ikzelf
Gast
ikzelf

Ik snap echt niet dat er nog mensen zijn die de ongefundeerde verhalen van jullie geloven!
Kwatsers.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ ikzelf
Ik heb Dirruk nog nooit op kwatsverhalen kunnen betrappen… toen jij maar aan dat Dirruk onzin uitkraamt dan. Zal je niet lukken denk ik

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

@ Ikzelf

Jij houdt je ook nooit aan je woord hé. Je zou het toch opgeven. Maar je probeert weer de scoren met een inhoudloze opmerking!

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Het grootste kwatsverhaal kwam vanuit jou kant knul. Komen de 2 Spaanse spelers van je met de skelter?

Splinter F
Lid
Splinter F

Inderdaad. Als iemand openlijk en inhoudelijk en met feiten weerlegd over misstanden binnen de club durft te praten is het Dirruk wel.
Mijn steun heeft hij!. Het wordt de hoogste tijd dat er koppen gaan rollen; vriendjespolitiek ( t “erbij willen horen” zonder know-how), eigenbelang en macht, en andere genoemde zaken horen niet binnen onze club. Op deze plaatsen horen mensen met liefde voor onze club en voetbal (technische) know-how te zitten.

Hans
Gast

Soms is de waarheid hard, jij wil het gewoon niet weten dat het op de achtergrond bij mijn club niet goed gaat!!

TheObserver
Lid
TheObserver

@ ikzelf . Volgens mij is dit een forum waar iedereen vrij is om te reageren, en volgens mij is Dirruk kritisch (terecht of onterecht) maar zeker binnen de lijntjes en netjes. Wat jij doet…aan Tilbo verzoeken zijn reacties te verwijderen… vind ik matennaaierij in de vorm van zeuren om een gele of rode kaart van een tegenstander die ik op voetbalveld totaal verafschuw. Daar heb ik zelfs geen VAR voor nodig

koen verhoeff
Gast
koen verhoeff

Waarom geen item over onderstaand artikel in BD van gisteren? Het lijkt onmogelijk dat Roland Hermans, de commissaris met de portefeuille technische zaken, en algemeen directeur Berry van Gool langer samen kunnen werken bij Willem II. De clubraad van Willem II buigt zich woensdag in een speciale vergadering, zonder Raad van Commissarissen en algemeen directeur Berry van Gool, over de crisissituatie die is ontstaan. Zoals eerder bekend werd, is er sprake van een ernstige vertrouwensbreuk tussen de Raad van Commissarissen en het stichtingsbestuur van Willem II. Begin juni kreeg algemeen directeur Berry van Gool van de Raad van Commissarissen de… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

Mark Verstraeten is een grote minkukel die als lid van de RVC 6 jaar lang de boel heeft belazerd. Met zijn vertekende jaarrekeningen dacht hij iedereen voor de gek te kunnen houden en het wanbeleid van de externe financiers te kunnen verdoezelen. Gelukkig zaterdag er 4 supporters in de clubraad die hem keer op keer met de juiste cijfers om z’n oren sloegen. Ik heb de mail nog liggen dat hij zich verwonderd over zoveel kundigheid onder de supporters die hem die keer haarfijn uitlegde hoe de RVC iedereen voor de gek wilde houden met door accountant getekende goedkeuring van… Lees verder »

Sprang
Lid
Sprang

Tussen kunnen eigenlijk niet anders en doen zit vaak nog een groot verschil. Hopelijk wordt er iets gedaan. Maar het zou me bij Willem II niet verbazen als er gewoon niks gedaan wordt en we over 1 maand over 3 maanden over 6 maanden weer met ditzelfde zitten

SargentD
Lid
SargentD

Ik ken de ins and outs verder niet, dus daar kan ik vooralsnog weinig stelling over nemen. Duidelijk is wel dat er iets aan de hand is, en ik ben erg benieuwd naar de bijeenkomst van morgenavond. Maar als ik hier lees dat Dirruk het in deze opneemt voor Berry van Gool (en het is geen geheim dat die twee elkaar niet zo heel erg liggen als het om de manier van leiding geven aan ons clubke gaat) dan moet er toch wel serieus stront aan de knikker zijn? Hoe het ook in elkaar zit allemaal, hopelijk word er in… Lees verder »

Ftricolores1
Gast
Ftricolores1

Velikonja per direct weg… Zal wel een ander in beeld en dicht bij overeenkomst zijn denk ik!

wallie
Lid
wallie

Mss zijn ze stiekem nog met Veerman bezig!

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Die is veel te duur. Zou een optie kunnen zijn als Sol weg gaat. Vandaag of morgen zal wel het bericht komen dat Jack Harper hier getekend heeft.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Om ons ook nog een beetje met voetbal bezig te houden; Ik kan wel leven met de bovengenoemde opstelling, het is wel alleen zo dat ze nog geen wedstrijd in voorbereiding in deze opstelling gespeeld hebben. Het is dus de vraag of het wel een geheel is. Het is te hopen dat ze ons aangenaam verrassen!

Top
Gast
Top

’t Leven is geen appelflap.

Dirruk
Gast
Dirruk

Willem ll grondig verbouwd? De echte verbouwing moet nog beginnen en woensdag komen de bouwvakkers bij elkaar om te bespreken hoe ze deze verbouwing aan gaan pakken. Ik wens deze bouwvakkers alle wijsheid toe maar heb 0,0 vertrouwen in deze hobby klussers. Die weten niet eens dat er een verbouwing moet komen omdat heel de fundering op instorten staat, laat staan dat ze weten hoe deze verbouwing aan te pakken en uit te voeren. Gelukkig zijn er vakmensen die staan te wachten totdat de verbouwing begint en dan zal er gehakt worden en dan zullen er spaanders vallen. En ik… Lees verder »

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Dirruk pas op met deze woorden. Je bericht wordt tegenwoordig zomaar verwijderd als het niet bevalt.
We willen alleen maar positief nieuws over ONZE club lezen!

Dirruk
Gast
Dirruk

Dat risico neem ik graag voor lief. Het gaat komende week klappen aan de Goirleseweg en dan zullen alle downieduimpjes d’r kop wel weer even uit het zand halen en roepen dat ze het allemaal niet zagen aankomen en het de schuld is van de negatievelingen op Tilbo die alleen maar onrust stoken. Ik ben inmiddels heel wat gewend bij en van onze club, heb wel eens wat vertelt en nog veel meer intern gehouden om de club niet te beschadigen maar wat er nu allemaal gebeurd aan de Goirleseweg heb ik nog nooit meegemaakt en ik weet 100% zeker… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk
Nog nooit eerder meegemaakt dan moet het wel heel erg zijn.. Want we zijn inmiddels wel wat gewend met dingen die gebeuren aan de Goirleseweg

Henkie013
Lid
Henkie013

Hahahahaha. Ik ben van de ene kant blij dat ik er niet meer zo kort opzit, want het gezeik wat je meekrijgt beïnvloedt je privéleven wanneer er rood-wit-blauw bloed door je aderen stroomt. Van de andere kant denk ik: Is het weer zover, wat nu weer? Heeft de technisch directeur weer met zijn klauwen aan een spelersvrouw gezeten (waar gebeurd) of is er weer een 5e colonne die zich gemeld heeft? Troost je met de gedachte Dirruk dat het in elk geval niet zo erg kan zijn als tijdens het Verbunt/ Wassing tijdperk. De club staat niet op de rand… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

Beste Henkie013, Ik weet natuurlijk niet hoe dicht jij op het vuur hebt gezeten maar ik ben het niet met je eens. Wat er nu gaande is gaat de club meer schade opleveren dan wat die prutsers in het tijdperk Verbunt hebben gedaan. Die hebben ons inderdaad naar de rand van de afgrond gestuurd en omdat er uiteindelijk ingegrepen is, is destijds erger voorkomen. De periode Bottelier is hier een vervolg op want op papier was Verbunt dan wel weg, zijn vriendjes ( externe financiers en aanhang ) waren daarna gewoon nog de baas bij Willem ll en hebben er… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk
Dacht dat ze pas in September bij elkaar zouden komen is het zo erg dat het in een stroomversnelling is gekomen? Maar hoe eerder de rust terugkeert hoe beter..

Dirruk
Gast
Dirruk

Het is inderdaad zo erg dat ze woensdag bij elkaar komen. Het leuke ( nou ja, eigenlijk is het te triest voor woorden ) is dat de leden van de clubraad niet eens weten dat woensdag wederom een dag gaat worden die de boeken in zal gaan als een historische dag in negatieve zin want de club is wederom de grote verliezer.

Mante_lo_Simples
Lid
Mante_lo_Simples

Van gool zal nog wel een keer aanbellen

Dirruk
Gast
Dirruk

@Mante_lo_Simples, Dat denk ik niet want hij heeft inmiddels iedereen die bij onze club contact heeft met Dirruk een spreekverbod opgelegd dus kan ie het nou niet maken om aan- of op te bellen natuurlijk. Mocht hij wel aan of opbellen zou ik hem het volgende zeggen. “Berry, je bent een prutser en wat er nu gebeurt bij onze club heb je aan jezelf te danken. Je bent namelijk niet capabel om een BVO te leiden en daar hebben we het afgelopen jaren al een aantal keren over gehad. Maar zou je mij een groot plezier willen doen en nu… Lees verder »

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Platvloerse en beledigde berichten “heer” Dirruk. Zoals je weet blijft van Gool op zijn post omdat hij bekwaam en goed is.
De beste stuurlui staan altijd aan de wal.
Klinkt jou wel bekend in de oren neem ik aan!

Frietmet
Lid
Frietmet

Waar in Dirruks zijn betoog is hij beledigend? Als dat het enige is wat je op kan schrijven kun je beter niks zeggen.

Dirruk
Gast
Dirruk

Ik ga er op dit moment ook vanuit ( en sterker nog ik hoop het van harte ) dat de heer van Gool op zijn post blijft zitten.niet omdat hij capabel is maar hij is in al zijn onwetendheid en gepruts op dit moment wel de enige die in het clubbelang denkt en handelt. Jij mag het als beledigend en platvloers zien, ik vertel gewoon wat ik weet en dat is dat Berry van Gool niet capabel is een BVO te leiden. Hij heeft er een aardig zooitje van gemaakt en de bom gaat zeer binnenkort barsten. Maar laat hem… Lees verder »

Mickets
Gast
Mickets

Met alle respect Dirruk, je hebt al regelmatig je gelijk gehaald hier op Tilbo. Maar op dit moment praat je veel, maar zeg je weinig. Wat is er dan precies aan de hand en waarom zou morgen de bom ontploffen? Het is makkelijk om hier moord en brand te roepen, maar 90% van de mensen op Tilbo heeft geen idee van wat er zich achter de schermen afspeelt. Jij noemt dat constant kop in het zand steken, dat is natuurlijk makkelijk gezegd met kennis van zaken. Als het echt zo’n grote boutzooi is als jij aangeeft dan moeten er toch… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Mickets, Als het zo ver is dan komt het vanzelf naar buiten denk je niet. En als je de reacties hier hebt gelezen dan weet je toch precies wat er speelt. Maar speciaal voor jou nog even een samenvatting. Onze algemeen directeur is niet capabel BVO te leiden. RVC vindt dit ( terecht ) niet langer acceptabel maar die handelen in het clubbelang maar zitten er in het eigenbelang en zijn ook niet capabel. De manier waarop ze Berry van Gool nu buiten willen zetten is niet acceptabel en dit pikken de belangrijke personen achter de schermen terecht niet. Stg.… Lees verder »

Mickets
Gast
Mickets

Bedankt voor je samenvatting.
Kan ik hieruit opmaken dat alle leidende figuren binnen Willem II volgens jou niet capabel zijn om een BVO te leiden?

Jij kunt hier over de voorzitter van het Stg. bestuur van alles zeggen, maar als deze beste man zo’n grote rotte plek is binnen Willem II dan had hij toch allang aangepakt moeten worden?
Of is de macht van bepaalde mensen zo groot dat ze voor eeuwig op hun gouden zetel kunnen blijven zitten?

Dirruk
Gast
Dirruk

Niet alle leidende figuren maar wel de meesten. Degene die op zouden moeten treden volgens het handboek van de wijze heren ( de Clubraad ) doen dit niet omdat de clubraad voornamelijk bestaat uit figuren die helemaal niet op de hoogte zijn wat er allemaal speelt binnen onze club. Het is echt een Enorme puinzooi momenteel en de vertegenwoordigers in de clubraad gaan er vanuit dat ze morgen weer mogen gaan luisteren naar een goed nieuws show van welke van de 2 directeuren dan ook en misschien zijn ze er zelfs wel allebei om hun kant van het verhaal te… Lees verder »

Mickets
Gast
Mickets

Begrijp ik goed dat het geen drol uitmaakt aan welke kant de koppen gaan rollen?

Ik neem aan dat er op dit moment alleen maar verliezers zijn en dat bij een confrontatie in ieder geval stappen gezet worden naar een beter Willem II?

Of nogmaals, hebben er dus een aantal heren zoveel macht dat die de strijd nooit gaan verliezen?

kukeltje
Lid
kukeltje

@Dirruk Dat is best een compliment die je Van Gool nu geeft. Mag ik uit jouw woorden dan concluderen dat jij vindt dat Van Gool niet uit eigenbelang op het pluche blijft zitten, maar omdat hij een bord voor zijn kop heeft en over zichzelf denkt dat hij wel de goede man op de goede plek is?

Je zou aan hem vragen op te staan tegen dat ongedierte. Zou dat zijn laatste zet in zijn huidige functie moeten zijn en zo nee, in welke functie zie je hem dan wel graag deze actie uitvoeren?

Dirruk
Gast
Dirruk

Dat heb je goed gelezen Kukeltje.

Hij is niet capabel directeur te zijn omdat hij daar gewoon de kwaliteiten voor mist maar hij werkt wel in het clubbelang en dat doet de RVC zeker niet

Zekur
Gast
Zekur

Dirruk, ik ken je niet maar kennelijk heb je veel inside information. Je straalt deze informatie op een zeer negatieve manier over vele positieve supporters op dit forum. Jij noemt dat “je kop in het zand steken”, ik noem dat vooral “niet weten en ook niet willen weten wie er met wie ruzie heeft in de bestuurskamer”. Er zijn vee mensen die gewoon willen genieten van de sfeer in het stadion en een leuke voetbalwedstrijd. Als ik jou artikelen lees, lijkt de hel binnenkort neer te dalen over Tilburg. Iedereen mag uiteraard kwijt wat ie wil, maar ik wordt nogal… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ zekur

Maar wel als straks evt die shit naar buiten komt zeggen hadden ze maar eerder ingegrepen hadden we het maar geweten?. En genieten willen we allemaal maar dan moet er wil rust in de tent zijn en die er (schijnbaar) niet

Dirruk
Gast
Dirruk

Dan heb ik voor jou en al die andere personen 1 tip. Gewoon de reacties van Dirruk niet lezen en lekker genieten van het voetbal komende zaterdag. En dan ook niet volgende week gaan roepen dat je dacht dat het allemaal zo goed gaat aan de Goirleseweg als er een aantal mensen worden buitengeschopt en/of de eer aan zichzelf houden en opstappen. De club is wederom de dupe en de supporters zijn de club dus die worden weer het hardst in d’r ballen getrapt. Maar ik gun het jullie van harte en als je dan je kop weer in het… Lees verder »

Kees
Gast
Kees

Dirruk, hou je dr wel rekening mee dat 1 van die spaanders weleens een ” verlenging van je stadionverbod” zou kunnen inhouden ?

Dirruk
Gast
Dirruk

Dat interesseert me helemaal niks Kees. Ik zal nooit buigen voor omkoping, bedreiging en intimidatie en mijn mond houden omdat het bepaalde personen uitkomt. Dat ik tijdelijk niet binnen mag ( omdat men mij met leugens probeert onderuit te halen ) zal mij nooit, maar dan ook nooit weerhouden om de beleidsbepalers kritisch te volgen en indien nodig dit aan te kaarten bij de personen die dit moeten weten. En gelukkig leven we in Nederland in een rechtsstaat en is de rechter degene die uiteindelijk bepaald of iemand schuldig of onschuldig is. En zodra de rechter uitspraak heeft gedaan weet… Lees verder »

Keiebaant
Gast
Keiebaant

En wie is machtig genoeg om “ dit zooitje “ zoals jij het zegt buiten te gooien ? Dat kan toch alleen de RVC doen ?

Dirruk
Gast
Dirruk

De RVC is juist een groot deel van het “zooitje” wat eruit moet. Dit moet de 5e kollonne doen en dit dmgaat gebeuren. En als ze daarbij hulp nodig hebben weten deze mensen precies wie ze daarvoor nodig hebben. Dat wisten ze in de periode Verbunt, dat wisten ze in de periode externe financiers en dat wisten ze onlangs in de periode vd Looi.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ik zal wel weer veel minnetjes krijgen omdat ik Dirruk support, maar als Dirruk hier zo fanatiek bezig is om dit alles uit te leggen dan geloof ik heel goed dat het goed mis is aan de Goirleseweg. Hopelijk blijft de schade beperkt en kunnen we na heel dit gesodemieter eindelijk eens door met mensen die wel het beste voor hebben met de club en niet voor hun eigen titel leuk doen.

Robby
Gast
Robby

In de Stichting beheer BVO Willem II (waar het Stichting bestuur en de clubraad onderdeel van zijn) zitten de aandelen met zeggenschapsrechten. Zij zijn bevoegd om de RvC naar huis te sturen. Ik meen (weet het niet zeker) dat de Clubraad beslist over wie in het St bestuur zitting neemt. Ik ken de mensen die hier zitting nemen niet dus ik heb geen idee of zij bekwaamd zijn om deze rol te vervullen. Wat ik deze organen wel heel erg kwalijk neem is dat een interne conflict met de media wordt uit gevochten en dat er vervolgens wordt gezegd we… Lees verder »