AD.nl: Karim Coulibaly mag vertrekken

59
6082

Volgens AD.nl wil Willem II meewerken bij een eventueel vertrek van buitenspeler Karim Coulibaly.

Het huwelijk tussen Willem II en de Franse speler is op zijn zachtst gezegd slecht te noemen. Coulibaly is nauwelijks fit geweest en heeft daarom ook extreem weinig minuten in het rood-wit-blauw gemaakt.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Mijnheer Coulibaly heeft het niet getroffen in zijn carrière. Hij arriveerde in Tilburg met een taalachterstand (of zoals ik het altijd positiever zeg: hij sprak een andere taal) en dan is het als jongeheer lastig acclimatiseren. Mijnheer Coulibaly zal zich ongetwijfeld eenzaam gevoeld hebben. Naast zijn sociale isolement kreeg hij ook nog kwetsuur na kwetsuur te verwerken. Hetgeen een voetballer niet in de koude kleren gaat zitten. Of een speler dan een West-Europeaanse achtergrond heeft of dat zijn roots op het Afrikaanse continent liggen maakt niet uit. We zijn allemaal mensen en kunnen allemaal voor hele menselijke problemen komen te… Lees verder »

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Evert. Jij bent een arrogante lul.

Snorro
Lid
Snorro

Ben, jij bent een anonieme internetheld.

Robby
Lid
Robby

Nou zeg Ben dat is ook niet aardig. Dit is de eerste post van Evert waarin hij een keer niet zegt dat Willem II hem had moeten inhuren om dit te voorkomen en dan ga je hem gelijk een arrogante lul noemen. #doeslief.

Gené van der Rijp
Gast
Gené van der Rijp

Mee eens. Mooie menselijke reactie.

LK1896
Lid
LK1896

Niet geworden wat iedereen er van verwacht had helaas. Nu zo snel mogelijk Schuurs, van den Boomen en Novakovic halen en we zijn een heel eind.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

LRR

bedoelje Branco van den Boomen?

Heeft hier in de jeugd gespeelt is toen weggegaan. En en is toen terug gekomen een paar jaar geleden. Maar heeft het toen ook niet echt kunnen waar maken. Zou had nou wel een goed huwelijk worden,?
Heb me twijfels. Al hoop ik het wel uiteraard

LK1896
Lid
LK1896

Heeft hier inderdaad al een verleden maar haalt een goed niveau bij FC Eindhoven en denk dat hij goed past op een middenveld met Llonch en Crowley. Nog 1 jaar een contract bij Eindhoven dus wellicht een gokje waard :).

Dirruk
Gast
Dirruk

@LRR, Branco v.d. Boomen? Dat meen je toch niet serieus hè? Je hebt het in ieder comment wat je geeft over dat Willem ll rustig moet werken aan een volwaardige selectie, dat de onderhandelingen met spelers misschien niet altijd gaan zoals ze moeten gaan maar dat het wel goed komt en ondertussen vertrekken spelers als Lonwijk, Obispo en Mauro junior ( vanuit de club uit Eindhoven waar we moeten kijken ) naar directe concurrenten en jij komt aan met Branco v.d. Boomen omdat die een aardig seizoen heeft gedraaid bij FC Eindhoven? Ik dacht de laatste tijd eindelijk een supporter… Lees verder »

LK1896
Lid
LK1896

Dirruk, mag ik je er even op wijzen dat van den Boomen afgelopen seizoen volgens VI ‘Speler van het Jaar’ is geworden in de Keuken Kampioen Divisie? Tevens heeft hij ook 14 assists afgeleverd. Dan doe je, gedurende een seizoen, toch iets goed lijkt mij. Zeker gezien FC Eindhoven niet bepaald top was afgelopen seizoen. Met zijn lengte (1,88m) tevens een stuk lengte wat zeker ontbreekt. Vond hem in zijn tijd bij Heerenveen niet sterk maar ik ben van mening dat hij wel degelijk stappen heeft gemaakt en vond hem afgelopen seizoen erg sterk spelen. Ik zou de gok dus… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@LRR, Dat mag jij maar misschien mag ik jou er dan op wijzen dat we ooit een spits hebben binnengehaald die topscoorder was in de Champions League en toen hij in het rood, wit en blauw speelde geen pepernoot raakte. Branco v.d. Boomen haalt het niveau van de Eredivisie niet en daar gaat “speler van het jaar in de KKD” geen verandering in brengen. Bij Heerenveen viel hij door de mand en zijn huur periode in Tilburg was niet veel beter. Als je dan versterkingen zoekt moeten Mathijsen en van Geel hun oude werkgever in Alkmaar eens met een bezoekje… Lees verder »

Frankwie
Gast
Frankwie

Vejnovic, Wuytens, maar ook Johnson lijken me prima aankopen. Ik duim…

Ben
Lid
Ben

Weet je wie ook goed bij Llonch en Crowley past: Ojo!

UNITED
Gast
UNITED

zo een topspeler is onhaalbaar voor ons.

Robby
Lid
Robby

Een speler die nu weigert te trainen bij zijn huidige club omdat hij naar Edinburgh wil. Tja zulke spelers moeten we hebben hier.

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Funsu KING ojo.
Je moet KING niet vergeten ligt gevoelig bij hem.

JK1989
Lid
JK1989

Bij welke ‘Europese topclub’ loopt ie tegenwoordig rond? haha lol

Snorro
Lid
Snorro

King ‘balletje breed, balletje terug’ Ojo bedoel je?

Ik moest lachen. Dankjewel!

Trico Sores
Lid
Trico Sores

Ono!

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

zakken gevuld en wegwezen met die gast, heeft Willem II al veel te veel geld gekost.
Succes Karim bij je nieuwe club !

BCFCVicky
Lid
BCFCVicky

En Donis Avdijaj naar Trabzonspor

vak-a
Lid
vak-a

Het is alweer maandag, iemand geruchten gehoord. De regenjas met gleufhoed gezien???
Hoe zit het met de huur van Dolberg en de interesse voor schuurs? Andere kandidaten??

TTB
Lid
TTB

Volgens heeft Ajax nee verkocht en is Dolberg sowieso geen optie.

Volgens wil Ajax Schuurs nog niet verhuren i.v.m. druk europees programma.

Dus ik gok dat Joris al doorgeschakeld heeft naar andere spelers.

vak-a
Lid
vak-a

Weg ermee, hebben we helemaal niks aan. Laat onze jonge ajax aanwinst en onze jonge duitser of vrousai maar op de flank spelen.

BCFCVicky
Lid
BCFCVicky

feijenoord akkoord met Mexicaanse club over Tapia

John Nr1
Lid

Had hoge verwachtingen van hem; heeft fysiek alles in huis om in Nederlandse competitie het verschil te maken. Sterk, groot, redelijk technisch en redelijk snel.

Het lukt hem echter niet om te aarden in een ander land dan Frankrijk. En dat is jammer!

Nillis
Lid
Nillis

off topic: zit nu Kiev tegen Olympiakos te kijken (strafschop Fran, tussenstand 1-1). Maar onze Griekse vriend Tsimikas speelt daar niet… weer een optie voor de linksback positie?

Robby
Lid
Robby

Was afgelopen seizoen basis speler daar dus vrees dat we die boot gemist hebben.

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Hij is daar vorig jaar zeker geen onbetwiste basisspeler geweest. Heeft in de competitie , maar 15 wedstrijden gespeeld en voornamelijk in het begin en op het einde van de competitie de minuten gemaakt. De andere helft van de wedstrijden zat hij het overgrote deel niet eens bij de selectie. Neemt niet weg dat die jongen waarschijnlijk gewoon te duur is voor ons.

Rene
Gast
Rene

Die spits van de Oekrainers is anders misschien ook wel iets voor ons?

mantelosimples
Lid
mantelosimples

Wie?

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Totaal niet racistisch bedoeld maar wel typisch gedrag voor een jonge Africaanse speler zonder perspectief. Die gasten kunnen als ze echt alle vertrouwen krijgen vaak super voetballen maar zit het in hun carrière tegen dan is de mentale weerbaarheid vaak ver te zoeken. Waar is (z)Evert als je hem nodig hebt?

Snorro
Lid
Snorro

Wat een onzin. Ga jij jonge Afrikaanse spelers hier even over één kam scheren, vanwege het gedrag van Karim Coulibaly?

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Nee hoor maar het is wel een mentaal probleem voor groot deel. Dat vooral veel bij jonge Africaanse spelers voorkomt. Weet jij in welk continent Marokko ligt? Wordt weleens vergeten.. bij Africaanse spelers denkt men vooral aan donkere spelers maar ook Marokkanen om voorbeeld te noemen zijn Africanen. Vaak nogal gedoe mee m.b.t. mentaliteit. Dat zit hem in leefstijl, prof houding, luisteren naar staf en ook de medische staf m.b.t. herstel van blessures. Jij mag vinden wat je wil m.b.t. mijn reactie en ik snap je zelfs voor een deel dat het zo kan over komen maar ik ken aardig… Lees verder »

Snorro
Lid
Snorro

Ik weet toevallig dat Marokko in Noord-Afrika ligt, ja. Je verhaal wordt er m.i. niet beter op. Je hebt altijd pipo’s in het voetbal. Een mentaal probleem bij de bevolking van een ander continent leggen is totale onzin. Ken voldoende Nederlanders met een mentaal probleem. Kijk bijvoorbeeld naar nac. Iedereen in dat stadion heeft duidelijk mentale en zelfs visuele beperkingen, maar zitten daar veel Afrikanen volgens jou?

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

De discussie bereikt een ongeevenaard diep nivo….proficiat heren !!

Snorro
Lid
Snorro

Probeer toch eens een geintje te onderkennen, man. Jij moet eens een sessie bij Evert nemen. Ik betaal!

Er zijn er blijkbaar nog 3 die het geintje niet onderkennen. Hoezee!

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Afschuiven op een ander ook nog….goed bezig Snorro.Jij komt er wel.

Snorro
Lid
Snorro

Haha, wat schuif ik waar af? Jij hebt duidelijk niet het vermogen om serieuze post te onderscheiden van een met een lollige ondertoon. Dat ik dat zeg is geen kwestie van afschuiven, maar van benoemen. Dat jij daar moeite mee hebt is niet mijn probleem. Doei!

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Humor man!! Lache hoe jij moeilijk doet over mijn gechargeerde reactie op dit nieuwsbericht en vervolgens onder mom van humor zelf je waarde oordeel ventileert. Klasse man! wink vermakelijk dat dan weer wel

Snorro
Lid
Snorro

Daar zat geen humor in amigo.. of het zit verdomd goed verstopt. gevalletje appels en peren dus. Maar als jij er moeite mee hebt trek ik mn reactie direct in. Alles om jullie tevreden te houden.

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Als je al niet weet dat het Afrika is en niet Africa dan neem ik het al niet meer serieus…..

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Africa is de Engelse benaming en volkomen normaal die te hanteren. Sterker nog, de meeste navigatie en gprs systemen ingesteld op de Nederlandse taal herkennen zowel Afrika als Africa maar je doet je naam eer aan hoe, uittrapje meteen uit… zeg dan niets!

Snorro
Lid
Snorro

Ik ga vanaf nu alles baseren op de gps. Als je die het aanhaalt is het goed en kan het gebruikt worden. Wordt ook regelmatig geupdate👍👍

UNITED
Gast
UNITED

Zet je navigatie maar lekker op africa. hoeven we de komende tijd die onzin van je niet meer te lezen

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Er zijn ik weet niet hoeveel Coulibalys die voetballen wij hebben het voor elkaar gekregen op de slechtste te halen. 🙈

UNITED
Gast
UNITED

Iemand heeft mij wijs gemaakt dat hij een van de best verdienende de spelers is. Misschien beter om dat geld aan iemand te besteden die wel af en toe mee kan doen.

pupetje
Lid
pupetje

Per gespeelde minuut…

wil
Lid
wil

Hij was altijd ziek of onderwegen.

Sogetup
Lid
Sogetup

Oké doei

Nu graag nieuws over spelers die komen/bijtekenen graag, Willem II!

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Dat was toch die Coulibaly waar HEEL Frankrijk en clubs uit andere landen achter zaten. En dat we trots moesten zijn dat zo’n speler voor onze club koos!? Geldt ditzelfde verhaal ook niet voor onze vrienden Akkaynak en Urbanski?! Volgende keer een meer reëel beeld geven van nieuwe spelers lijkt me beter. En van Coulibaly heb ik in het begin al aangegeven dat het niks was. Heeft ons alleen maar geld gekost. Die was al geblesseerd bij het aantrekken van het wedstrijdshirt. Maar wie wil zo’n loser nu hebben waar we flink voor in de buidel hebben moeten tasten. Ik… Lees verder »

franszon
Lid
franszon

Reageer een keer als er wat positiefs nieuws is, pas dan kan ik je serieus nemen.

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Ik denk dat ze de verkeerde Coulibaly gehaald hebben razz grapje natuuuuurlijk

Snorro
Lid
Snorro

Jij moet een 10 sessies bij Evert nemen. Ik betaal!!

franszon
Lid
franszon

Mocht van mij 2 seizoenen terug al vertrekken

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Off topic

Hier een interview met onze zwarte parel

Zo gaat het nu met Jatto Ceesay, de Tilburgse koning van Gambia

Hij speelde meer dan 200 wedstrijden in Nederland en was daarna even spoorloos. Maar over zijn oude club is Ceesay duidelijk. “Martin van Geel gaat nu alle shit opruimen bij Willem II.”

https://www.vice.com/nl/article/bj94yw/jatto-ceesay-koning-van-gambia?utm_source=sportstwned

TilBrow@
Beheerder

Haha wat een flutartikel degene die Jatto (Zwarte Parel wink ) kennen uit die tijd weten dat hij nu een hoop prietpraat verkoopt.

Snorro
Lid
Snorro

Heeft ie die torenhoge schuld bij jumbo pornovideotheek al afbetaald inmiddels?

Robby
Lid
Robby

Alsof er uberhaut een club is die hem wil hebben….denk dat we gewoon direct zn contract moeten afkopen. wel erg hebben we gewoon een transfersom voor betaald is nagenoeg alleen maar geblesseerd geweest (kan ie niets aan doen maar toch) en nu moeten we nog een x bedrag betalen om van hem af te komen.