Vandaag Collecte Tilburg Tifosi

14
2378

Op zaterdag 31 maart collecteert Tilburg Tifosi bij alle toegangspoorten van het stadion. De jaarlijkse collecte is voor u de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de sfeeracties in het stadion. De opbrengst van de collecte bepaalt voor een groot deel het aantal en de grootte van de sfeeracties. Uw bijdrage is dus van groot belang bij het voortzetten en uitbreiden van de sfeeracties in het stadion!

Herinnert u zich nog dat grote lange doek ter ere van het 120 jarig bestaan van onze club? Of het Kruikenzeikers doek een aantal maanden terug? Wilt u vaker dit soort kunstwerken bewonderen in ons stadion lever dan komende zaterdag uw bijdrage.

Vaak horen wij van supporters dat ze geen contant geld bij zich hebben, daarom hebben wij 3 betaalverzoek links aangemaakt, zodat u vanaf uw mobiel makkelijk een donatie kunt overmaken aan Tilburg Tifosi.

De volgende bedragen kunnen via de betaalverzoek linkjes hieronder worden overgemaakt €2,50 €5,00 & €10,00
De bankrekening van Tilburg Tifosi is gekoppeld aan een particuliere rekening, hierdoor zult u een andere naam te zien krijgen.

Betaalverzoek van €2.50
https://betalen.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Betaalverzoek van €5.00
https://betalen.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Betaalverzoek van €10.00
https://betalen.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Wij danken u voor uw donatie.
Tilburg Tifosi

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Stijn
Gast
Stijn

Gift gul

Aan de collecte knul!

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Misschien een goeie tip om je vriendin ter beschikking te stellen voor de mannen, is je probleem meteen mee opgelost. smile

Maaszult
Gast
Maaszult

Als iedereen dat doet komen ze niet meer toe aan het maken van spandoeken. Ik hou het wel gewoon bij een donatie zaterdag!

Roemir
Gast
Roemir

Deze creatieve supporters verdienen alleen maar respect. Zorgen op een positieve manier dat onze club op een prachtige manier wordt uitgedragen naar de buitenwereld. Je kunt je haast niet meer voorstellen hoe je wedstrijden zonder hun bijdrage zou beleven. Dat stukje stadion-beleving met vlaggen en doeken vergroot ook de “hier valt niks te halen” uitstraling van Willem II. Daarom hebben ze mijn steun.

Opmerkingen gemaakt over vuurwerk en hoeren zeggen niks over Tilburg Tifosi, maar ALLES over wie deze opmerkingen hier durft te posten.

Henk
Gast
Henk

en voor dat opgehaald geld zeker vuurwerk kopen ?

Nee ik doe daar niet meer aan mee

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Ben je Edo of Berry?

wil
Lid
wil

Je moet trots zijn op Tilburg Tifosi.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Henk

Gefeliciteerd met de meest kansloze opmerking van 2018 het jaar is drie maanden onderweg maar jij hebt hem te pakken. Want dit gaat niemand meer overtreffen

frietmet
Gast
frietmet

misselijke reactie, die mensen steken 100e uren per jaar in een van de mooiste acties van Nederland ( met een heel klein budget in vergelijking met andere ). Dit zijn hondstrouwe supporters en je opmerking over vuurwerk is een pure aanname.

 

Maare, doneer voor jou een euro extra

Saskia
Gast
Saskia

Inderdaad Frietmet. I.p.v. vijf euro stop ik nu tien euro in de bus. Wat een kansloze opmerking van die Henk zeg!

Ik geniet altijd van de spandoeken dus ik doe graag een donatie!

wil
Lid
wil

@Henk hoe dom kun je zijn. Respectloze opmerking.

Kees
Gast
Kees

ALS Willem II gestraft wordt kan het haast niet anders dan tegen Feyenoord…..

NulEenDrie
Lid
NulEenDrie

Een eventuele straf van de KNVB zal geen gevolgen hebben voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Je kunt dus gewoon naar het stadion komen aanstaande zaterdag.

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

Off-topic; Is er al meer bekend over de straf van de KNVB?

Ik weet nu namelijk niet of ik aankomend weekend wel of niet naar Tilburg hoef te rijden.