9 maanden celstraf geëist tegen Belgische aanvaller Willem II

36
3969

Tegen de Belgische voetballer Elton K. van Willem II is door het parket Halle-Vilvoorde een gevangenisstraf van negen maanden geëist. Dat meldt het Belgische persbureau Belga. De 21-jarige speler zou zijn bankrekening ter beschikking hebben gesteld aan een bende oplichters, die een bejaarde man uit Affligem begin 2018 een bedrag van 5000 euro afhandig wilde maken. Door toedoen van zijn bank ging de illegale transactie net niet door.

Omdat K. een blanco strafblad heeft, is het parket bereid akkoord te gaan met een voorwaardelijke straf. Zelf vroeg de voetballer, bij monde van zijn advocaat, om vrijspraak.

„Hij verdient goed zijn brood als voetballer. Hij weet van deze hele zaak ook helemaal niets af”, betoogde zijn advocaat. Het vonnis valt op 27 november.

K. is aan zijn eerste seizoen bezig bij Willem II. De aanvaller fungeerde in september drie keer als invaller. Daarna kwam hij in de eredivisie niet meer in actie. Hij speelde de voorgaande twee seizoenen voor FC Eindhoven.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Klopp
Gast

Gaat dit over elton kabangu? Sorry als ik dom ben.

Klopp
Gast

Lm

Wilco
Gast
Wilco

Als hij zegt dat hij met de schikking akkoord gaat, en dus schuld bekend, is zijn voetbal carrière (met het oog op omkoping ed) wel voorbij lijkt me. Al is het theoretisch mogelijk dat hij zelfs wanneer hij 9 maanden opgelegd krijgt bij Willem II blijft voetballen. In België zijn straffen onder 1 jaar op dit moment met enkelband of zelfs zonder, vanaf 2020 is de Belgische wetgever strenger, straffen van onder de 1.5 jaar dient men met enkelband uit te zitten,(dus dan kan men gaan werken, met toestemming) waarbij men alleen s,nachts de cel in moet. Voor de duidelijkheid… Lees verder »

Wilco
Gast
Wilco

Hij valt onder de oude regeling zie ik, dus ook al krijgt hij 9 maanden, dan nog enkel 2 maanden een enkelband zonder dat hij daarbij de cel in moet. Maar ik denk dat het niet zo ver gaat komen. Het is namelijk erg vreemd dat een voetballer welke genoeg verdient zich inlaat met dit soort zaken. Ik denk eerder dat hij zelf slachtoffer is van identiteit diefstal.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Op de eerste plaats is iemand onschuldig tot schuld is bewezen. Hij is nog maar verdachten. Als het waar is het dom en lomp. Met een eventueel voorwaardelijke straf kan hij hopelijke snel weer focus leggen op voetbal.

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Wij hebben geen suc6 met onze belgische spelers. Karbo nu elton, volgens mij eentje meer maar de naam ontschoten.

Robby
Lid
Robby

Je vergeet even voor het gemak De Vlieger, Oulare, Dembele, Messoudi, Haemhouts, Janssens, Mampaey, Heymans, Meul, Caluwe, Azzaoui, Gebr. Wuytens. Die alleen belangrijk zijn geweest voor ons en dan vergeet ik er geloof ik nog wel een aantal.

Jan
Gast
Jan

En hij is niet kanbanguuuu!

Eindelijk verhaal bij Willem II! Weg ermee.

M@k@S
Lid
M@k@S

Moet blijkbaar ook al voorwaardelijk hebben voor oplichting van een oude werkgever…….Op de trein terug naar bels voordat ie mee zunne leasebak in polen staat

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Nieuwe puzzel nu al op de markt…Kargbo-Kanbanga-Kan-Nak….

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

Illuminati confirmed

Ferry van de Z.
Lid
Ferry van de Z.

Wat verschrikkelijk dom en naïef om je rekening ter beschikking te stellen. Of je moet door die criminelen gedwongen worden. Hoop niet dat die “vriendjes” hem voor andere criminelen doeleinde inzetten, zoals wedstrijdjes te manipuleren.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

nou ja…winnen van nak manipuleren zien we voor deze keer door de vingers

barry
Lid
barry

Elton K. wie zou dat nu toch weer zijn?😂😂😂

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Elton J ken ik wel…was die niet ooit kandidaat-voorzitter bij nak.

Henkie013
Gast
Henkie013

@Mod, ik kan als ik ingelogd ben (chrome) geen knoppen gebruiken. ‘Plaats reactie’ knop is weg en als ik op ‘lees verder’ click onder een lange posting gebeurt er niets. Wat te doen?

Ravio
Lid
Ravio

Punten stelen met Elton! Wij gaan Europa in!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Nou witte we gelijk ook waarom al weken maanden niet meer in het 1e minuten maken terwijl die minuten die ie mee dee redelijk dee

Vak M
Gast
Vak M

Gast. Praat eens normaal. En Tilburgs mag wel.. maar je praat niet eens Tilburgs. Je praat als een mongool.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Vak M

Sorry man zal het niet meer doen. krijgt een kusje van me😘 zijn me nou weer vriendjes?🤷‍♂️

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Vak M heeft een groot mondje…Eerst stoere toetsenbordpraat tegen RWB en nu weer Forza.Wordt tijd om eens naar Broekhoven te komen sukkel.Gaan we gezellig doen.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Dreigen met broekhoven is zooo 1992😂

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Weer zo’n stoere puber. Onze generatie dreigde nooit wij deden het ook.Jullie hebben stoere namen en stoere praatjes achter het PC-tje van je ouders.Waar moet het toch naar toe.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

😂

Lewis
Gast
Lewis

Kom is naar broekhoven sukkel😂😂😂

Frietmet
Lid

T lijkt hier wel Hyves

Korvelsekruik
Lid
Korvelsekruik

Kom nar naar Korvel, dichter bij de stad voor als we het allemaal weer goed maken en vriendjes zijn!

UNITED
Lid
UNITED

Ja ze zullen per ongeluk naar zijn bankrekening overmaken. Per direct buiten schuppen zo een

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Zo is het. Je bent schuldig tot het tegendeel bewezen. Welkom in Iran! O wacht….

Frank1896
Lid

Niet vergeten dat een rechter hier dadelijk uitspraak over doet. Als een rechter hem schuldig acht dan is dat dus bewezen en zou buiten zetten van zo’n speler de enige juiste actie zijn.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Voldoende aannemelijk om tot een bewezenverklaring te kunnen komen is de juiste bewoording.

Elton K
Gast
Elton K

Wat is dit nu weer? Ik weet hier helemaal niets vanaf…

TilburgseJordaan
Lid
TilburgseJordaan

Kaban(k)gu