700 supporters steunen Willem II in uitvak in Eindhoven

12
2461

Willem II krijgt zaterdagavond de steun van 700 supporters in het uitvak van het Philips Stadion. Eerder spraken we gezamenlijk de ambitie uit om dit jaar in de top 5 te eindigen op het gebied van uitsupporters in de Eredivisie.

Met ruim 300 supporters in Groningen (op vrijdagavond in de vakantieperiode), 700 supporters in Eindhoven en waarschijnlijk een uitverkocht uitvak in Sittard beleven we qua uitsupport een prima start om deze ambitie te verwezenlijken.

Voorgaande edities

Hoewel we het in voorgaande edities op het veld niet voor elkaar kregen om te winnen in Eindhoven, werd de strijd op de tribune wel gewonnen. Of er nu 300, 500 of 1600 supporters van Willem II aanwezig waren; de sfeer in het uitvak was top. Geniet hier nog maar eens na:

Nieuwe song

Na het succes van de nieuwe Bella Ciao song in het uitvak in Groningen en op de KingSide tijdens Willem II – Heracles, hebben de creatieve mannen van de KingSide de ambitie om een nieuwe song de tribunes op te jagen. Leer hem alvast uit je hoofd en tot zaterdag in het uitvak!

Sjaaalalalalala 0
Sjalalalaaaaa 1
Sjaaalalalalalaa 3
WIJ ZIJN WILLEM II

12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments