Home » Headlines » UPDATE; KingSide uitverkocht

UPDATE; KingSide uitverkocht

UPDATE dinsdag 15 mei 13:00 uur: 

De KingSide is helemaal uitverkocht! Nu de rest van het stadion vullen!

Om klokslag twaalf uur kwam er in de nacht van vrijdag op zaterdag een einde aan de verlengperiode voor SeizoenClubcard-houders en de verkoopperiode van plaatsen die afgelopen seizoen niet bezet waren.

Van 18 april tot en met 11 mei werden maar liefst 5803 SeizoenClubCards voor het seizoen 2018-2019 besteld. Dat zijn er ongeveer 300 meer dan na deze periode in het vorige jaar. Bedankt, supporters!

Wachtlijst KingSide
Zo’n 200 supporters stonden op de wachtlijst voor de KingSide. We zijn blij dat we al deze supporters kunnen laten weten dat hun verzoek ingewilligd is en zij volgend seizoen naar de KingSide kunnen. Al deze supporters hebben vandaag een e-mail ontvangen. Voor de KingSide zijn overigens nog 140 plekken beschikbaar.

Verhuizen
SeizoenClubCard-houders die nog willen verhuizen (naar bijvoorbeeld de KingSide), kunnen dat tijdens de ‘verhuisperiode’ doen. Verhuizen kan van maandag 14 mei (09.00 uur) tot woensdag 16 mei (17.00 uur). Klik hier voor de handleiding.

Vrije verkoop
Vanaf donderdag 17 mei (09.00 uur) gaan alle overgebleven plaatsen in het Koning Willem II stadion in de verkoop!

Vragen
Heb je vragen over het bestellen van een SeizoenClubcard? Of heb je een andere vraag? Bel dan van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur met ons (013 5490 590) of stuur een e-mail naar ticketing@willem-ii.nl.

Wie je ook bent, wat je ook doet. Rood, wit, blauw zit in je bloed.

52 reacties

 1. Valt me nog wel wat tegen, had wel wat meer verwacht in de verlengingsperiode. Zouden er veel mensen afhaken of gewoon naar een andere plek gaan?

  5

  9
  • Zijn oudere die misschien rustiger vak op zoeken. Of hopelijk kinderen en vrouwen die ander vak opzoeken.

   2

   13
   • Peter van Meel

    Hoi Frietje,

     

    bedoel je dat je het liefst in een vak wilt met een gemiddeld iq van onder de 80?

    12

    14
   • Inderdaad. Het liefst met allemaal fakkelgooiende ultras casuals en hooligans.

     

    20

    9
   • Beste Peter,

    Blijkbaar is het voor jou niet mogelijk om iemands bedoeling uit minder dan 20 woorden te halen. Met de beste wil van de wereld kan ik niet tot de conclusie komen die jij trekt. Dan kun je maar beter niets meer zeggen lijkt mij. Groetjes

    9

    11
  • Er zijn totaal 300 kaarten meer verkocht dan vorig jaar en de mensen die van plek willen veranderen kunnen dat doen t/m woensdag.

   Dan zullen we boven de 6000 zitten.

   Vorig jaar op 5800 op 7 juni.

   Laten we feitelijk en optimistisch blijven.

   Come on Willem II !!!

   17

   0
   • En dan zijn de mensen die wachten op het vakantiegeld nog niet eens aan de beurt geweest… ik zie een voller stadion komend seizoen tegemoet. Daarnaast hebben de laatste wedstrijden van het seizoen er ook aan bijgedragen dat mensen eerder een seizoenskaart zullen gaan bestellen. Paar leuke spelers erbij en de doelstelling kan naar 11.000 seizoenskaarthouders voor 2018-2019.

    15

    0
 2. Ik stond op de wachtlijst van de kimgside maar heb geen mailtje ontvangen.

  1

  0
 3. willie wortel
  willie wortel

  Waar blijven die aankopen?

  4

  22
  • Nou al ongeduldig ?

   Pfft

   7

   1
   • @willie wortel.

    Sol wordt nog verkocht en daarna gaan de lichten uit bij de Goirleseweg. Ze willen met t team dat er is aangevuld met jeugd t seizoen in

    2

    9
   • willie wortel
    willie wortel

    Kan zo zijn straks loop je weer achter de feiten aan, zoals de laatste jaren het geval is

    2

    1
 4. Twente degradeert, NEC promoveert niet en Excelsior is twee plaatsen boven ons geëindigd. Volgens mij het scenario met de maximale toename van tv geld, een ton of 5!

  17

  0
  • En roda ook weg!

   12

   1
   • JTW

    Roda stond met het huidige seizoen meegenomen in de berekening al onder ons. Dus we staan nog steeds op de 12e positie op die ranglijst, wat voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse het meest gunstige geval zou zijn. Dat betekent 2,3 miljoen euro in plaats van de 1,8 miljoen van afgelopen seizoen.

    11

    0
   • Maar we lopen zo wel verder uit op de achtervolgers, dat is in ieder geval ook nog mooi voor de toekomst.

    7

    0
 5. Eind jaren 80 / begin jaren 90 kon het spoken in Breda. Aan de beatrixstraat kon het echt gekkenhuis zijn. Daarna is het minder en minder geworden. Men teert vaak nog op dit verleden. En ja , de sfeer in Breda is beter dan in veel andere stadions. Probleem van die overdrijvers is dat ze zelf alles uniek vinden en geen kans onbenut laten om dit te delen.

  wij hebben de tegenoverstelde route bewandeld. In de loop der jaren is de sfeer beleving en clubkiefde alleen maar groter geworden. Kingside, OSM, Ada, Tilburg Tifosi, ks 79, Tilburg youth, kingzine, hoekie c; allemaal supporters groepen die een bijdrage hebben geleverd.

  als ik als oude lul op de kingside zie hoeveel jongeren een wedsttijd Willem II echt beleven ben ik enorm trots. Veel oudere supporters verhuizen van de kingside naar andere vakken. En dat zorgt dat de sfeer en beleving weer word meegenomen naar andere vakken. En verspreid over stadion.

  Willem II leeft en apetrots op onze club!!!

  57

  6
  • Daar hebben ze media mee john!ze geven aan teletekst door dat het uitverkocht is en vervolgens zie je overal blauwe lege plekken!De media overdrijven lekker met die diknekken mee …avondje nak alsof het nergens gezellig is.

   In breda overdrijven en pochen ze met alles ik noem een breda airport hoe verzinnen ze het😂

   Eeuwige trouw aan het rood wit blauw;Tilburg boven alles

    

   .

   26

   7
   • Breda “International” Airport, beste vriend. Voor als we over een paar jaar Champions League spelen. De tegenstanders komen dan doorgaans niet uit Nederland. 😛

    Zonder gekheid: die paar lege stoelen die je ziet, zijn seizoenkaarthouders die een keer niet komen. Die worden doorgaans wel meegenomen in het aantal toeschouwers maar technisch gezien is niet ieder stoeltje bezet. Net als Vak I onder dat aquarium dat voor uitvak moet doorgaan (ja, dat uitvak van ons is klote, ik weet het).

    Goed om te zien dat jullie seizoenkaart verkoop goed loopt. Volle stadions is wat we willen, in Breda en jullie ook. Tot na de zomer, boys.

    3

    3
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   Laatste jaar Beatrixstraat 1995 0-1 88e minuut  van der Vegt.. 2 volle uitvakken 💪💪

   14

   4
 6. koen verhoeff
  koen verhoeff

  Een goed begin is het halve werk! Ik verwacht dat we uiteindelijk ongeveer op hetzelfde aantal uitkomen als vorig seizoen. Na het bleke seizoen 2017-2018 zullen de nieuwe klanten niet met honderden in de rij staan. Een paar leuke versterkingen en goede oefenpotjes kunnen misschien nog wat mensen over de streep trekken. Op naar de 10.000!

  10

  4
  • JTW

   Uiteindelijk zijn het de wedstrijden tegen PSV, Utrecht en Vitesse die me meer in het geheugen zitten, dan de wedstrijden tegen Az en Groningen. Bovendien hebben we thuis eigenlijk het gehele seizoen niet onaardig gepresteerd op de eerste paar wedstrijden na. Uit was het echter zelden om aan te gluren.

   4

   0
 7. Ik ben tevreden over de verkoop. Met NAC vergelijken is niet reëel. Etten-Leur, Bergen op Zoom en Roosendaal hebben geen betaald voetbal.Zij hebben dus het geluk een groot achterland te hebben. Willem II zit tussen alleen maar steden met betaald voetbal. Eindhoven, Waalwijk, Den-Bosch en Breda. Als NAC in zo’n situatie zou zitten hadden ze nog geen 8.000 man in dat beton “rot” stadion.

  32

  7
  • Etten-Leur en Oosterhout zijn sowieso al 2 gemeentes met bijna 100.000 inwoners samen en met een voorliefde voor Nac, daar komt idd het achterland richting Bergen op Zoom nog bij…dat maakt die 4000-5000 man meer. Maar het zijn ook 18000 azijnpissers bij elkaar, gaat het goed dan zijn ze zo wat kampioen verliezen ze keertje kan heel de flikkerse boel er niks van, geef mij maar 11000-12000 hondstrouwe tricolores supporters

   31

   3
 8. John Willem II

  dat steeds vergelijken pfff. Willem II doet het gewoon prima qua supportes aantallen, sfeer en beleving. Met de verbouwing van stadion voor de boeg (stadion al 25 jaar oud) zullen de nieuwe faciliteiten nieuwe supporters trekken.

  Op naar 15000

  29

  0
 9. John Willem II

  Steeds dat vergelijken pfff.
  Willem II doet het gewoon prima qua gemiddeld aantal supporters, sfeer en beleving! Hopelijk gaat de verbouwing van stadion snel van start, want qua faciliteiten kan het nog wel fors verbeterd worden. Stadion is inmiddels al weer bijna 25 jaar oud. Nieuwe betere faciliteiten zal zorgen dat er wekelijks 15000 man zit.

  11

  0
 10. Lekker elkaar allemaal uitgekafferen….. wat was de stand van het aantal kaarten vorig jaar?

  4

  8
 11. Of Koos een Willem-ii-er is of niet laat ik in t midden.

  Wat wel opvalt is dat ca 340 personen op ABC hun seizoenkaart niet (op tijd) verlengd hebben.

  Leuk voor de wachtlijst, maar als deze trend zich voort zet op de andere vakken gaan we de 10.000 echt niet halen.

  6

  19
  • John Willem II

   Harry, wil niet direct zeggen dat deze supporters op de KingSide niet verlengd hebben. Een groot deel hiervan zal naar ander vak verhuizen. Natuurlijke doorstroming.

   18

   0
  • Hahaha een Willem-ii-er?? Nou Harry, dan weten we tenminste ook van welke veredelde carnavalsvereniging jij fan bent. Moet je omroep Brabant niet bellen dat je, geheel tegendraads, op Tilbo aan het walgen bent? Kunnen ze misschien publiceren onder de noemer uniek

   4

   4
  • En wat te denken van xe stadionverboden die zijn uitgedeeld.

   3

   0
 12. Aan de ene kant is een volle Kingside leuk, maar je merkt wel dat de overige tribunes daardoor stiller en leger worden. Waar ze er 25 km naar het westen drie hebben, missen we een tweede fanatiek vak. Het zou de sfeer ten goede komen…

  14

  33
 13. Willem II leeft…..nu nog vertalen in een Eredivisiewaardige selectie!!

  18

  1
 14. Mooi aantal.

  11

  1
 15. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Mooi dat de KingSide weer uitverkocht zal zijn. Maar uitbreiden van de KingSide is voorlopig niet nodig lijkt mij. Liever zo dat de KingSide vol is. Dan uitbreiden en dat je met legen plekken komt te zitten..

  24

  2
  • JTW

   Je hoeft niet zozeer uit te breiden. Maak van de KingSide een staantribune met hanghekken en er kunnen er 500 meer op. Dan heb je een volle (huidige) KingSide aan seizoenskaarthouders en kun je nog wat kaarten in de losse verkoop gooien in plaats van dat fans een kaartje voor N kopen en de wisseltruc toepassen.

   8

   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *