28 februari: halve finale Willem II – AZ Alkmaar. Be there !

19
2564

Voor het eerst in 14 jaar speelt Willem II een halve finale bekerwedstrijd in Tilburg. Achter de schermen zijn we druk bezig om een optimale sfeer te creëren, zodat onze spelers alles zullen geven om de finale te halen.

En daar hebben we jou bij nodig! Neem op 28 februari een middag vrij. Dan zorgen we voor de optimale voorbereiding.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bram
Gast
Bram

Is er dan een corteo vanaf het Willem ll standbeeld om 19:00

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ja zo het vak in. Met fakkels en cobras alles erop en eraan knallend naar de finale God non de ju🤣😉

René
Gast
René

Ik hoop wel dat onze strijders op het veld gaan spelen of hun leven ervan afhangt. Dit wordt geen wedstrijd voor stomme verdedigende fouten, verdomme. En ook wij op de tribune moeten onze spelers steunen of ons leven ervan afhangt. Alles om deze te winnen verdomme!

Robby
Gast
Robby

Ligt ook een beetje aan hoe het met Palacios en Lewis is. Als ze er beide bij zijn en fit zijn maken we een kans zonder hen zijn we zeker kansloos.

wil
Gast
wil

Palacios opgenomen in het elftal van het toernooi.
Hij hoorde dus gewoon bij de beste 11.
Knappe prestatie

W013
Gast
W013

Iedereen moet naar zichzelf kijken en, bij een eventueel verlies, achteraf kunnen zeggen:
Aan mij heeft het zeker niet gelegen.

Doe er alles aan om je/onze droom werkelijkheid te laten worden!

LAAT HET STADION KOLKEN! OP NAAR DE KUIP, COME ONNN!

Freekie
Gast
Freekie

INHAKEN!!!!

John Nr1
Lid

14 jaar geleden; halve finale Willem II – Ajax. Ajax met Sneijder van der sar Maxwell van der vaart charisteas. De kingside was net terug in ere hersteld. Hekken waren eruit en kolkte als nooit te voren. Voorafgaand aan de wedsttijd was het bloed zweet en goolen feest, nep Hazes op het veld en mooi vuurwerk. Willem II was 95 minuten kansloos maar toch wonnen we doordat het team voor iedere meter knokte en het publiek het team op sleeptouw nam. (En Moens die alles tegenhield) We hebben veel niet in de hand maar dat het stadion gaat kolken de… Lees verder »

Vak M
Gast
Vak M

Die wedstrijd zal ik nooit vergeten. Oscar Moens was een held! En de paal werd nog een paar keer geraakt. Bloed, zweet en goolen was ons motto toen!!

Vak M
Gast
Vak M
In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Dank je voor de link, fantastisch om terug te zien

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Het zal inmiddels de leeftijd zijn John, maar vd Vaart en vd Sar speelden al niet meer voor Ajax. Vonk stond in de goal en vd Vaart speelde al voor HSV. Blijft natuurlijk wel een memorabele avond en hoop dat we over 14 jaar ook zo terugkijken op onze overwinning tegen AZ.

SargentD
Gast
SargentD

Daarentegen vergeet John nog even Heitinga, de Jong en Babel te vermelden. Dus alles behalve een misselijk elftal. Maar inderdaad, een van de meest memorabele avonden die ik ooit heb meegemaakt bij Willem II! Klein verschil was wel dat we toen met die wedstrijd ook gelijk zeker waren van Europees voetbal, dus dat was nog even extra feest.
Herinner me nog goed dat ik direct na de wedstrijd een sms van mijn baas kreeg: “Ik neem aan dat je er morgen niet bent?”. smile

Rene
Gast
Rene

sms van mijn baas

Hahaha. Zouden we bij de volgende keer halve finale-thuis (ergens in 2035 of zo) gaan lachen om whatsapjes?

Robby
Gast
Robby

Tom Caluwé blijft een held voor deze wedstrijd.

Overigens als je ziet hoe we toen verdedigde (filmpje van Vak M) dat doen we nu nog steeds zo dus moet goed komen dan.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Mooie herinneringen, al voor de wedstrijd had ik een gevoel dat ik nog nooit had en ook nooit meer heb gekregen. Het was net alsof iedereen wist dat het niet fout kon lopen, ook al leek Ajax onverslaanbaar. Ik vergeet echt nooit meer hoe tergend langzaam dat balletje van Caluwé letterlijk de goal inrolde. En hoe we de stormloop van Ajax overleefde weet ik nog niet, maar het voorgevoel kwam uit. Als we dat nu nog eens mee mogen maken …

Moker
Gast
Moker

Ik mocht die avond draaien Johnny en weet idd nog dat we de Tilburgse Hazes (www.hoehietdiejemeensokalwir?) vooraf op t veld hadden. Die was al vanaf 16.00u aan t soundchecken omdat hij nog nooit voor zoveel mensen (vals) gezongen had😂. Ook ik met dichtgeknepen billen 95 minuten in spanning gezeten en wist van vreugde niet meer wat te draaien na afloop: volgens mij t Tilburgse Volkslied?
Mooie kippenvel momenten man!!

Pisbak
Gast
Pisbak

Misschien wel de mooiste week van mijn voetballeven. Verschil is wel dat we in 2005 na die halve finale wisten dat we Europees voetbal hadden. Zondag erna nak in Breda verslaan met een superfeest met spelers na afloop.

Zero13
Gast
Zero13

Middagje vrij? Heel de dag vrij, denk. En dag erna ook! Let’s go! Wij zijn Willem II