MATCHDAY: 40 jaar KingSide party(17.00 uur aanwezig)

27
4282

Het is alweer 40 jaar geleden dat de KingSide onder de klok op het Gemeentelijk Sportpark werd opgericht. Nu, tientallen jaren, is de fanatieke tribune van Willem II uitgegroeid tot een bruisende zijde in het Koning Willem II Stadion waar jong en oud fanatiek de Tricolores aanmoedigen.

40 jaar KingSide; dat vraagt dan ook om een feestje. Daarom organiseren we op zaterdag 26 oktober een 40 jaar KingSide party onder de KingSide. Het feest start om 17:00 uur en is voor iedereen met een wedstrijdticket toegankelijk.

We roepen iedereen op om gezellig te komen feesten en alvast goed in de stemming te komen voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Laten we er een schitterende KingSide reünie van maken met iedereen die ervoor heeft gezorgd dat de KingSide nu is wat het is.

The Boy Next Door en DJ Francois draaien de platen. We zien jullie de 26e!

27
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
9 Discussie draadjes
18 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
19 Gereageerd
WilM@k@SZero13Beek NoordDafkuh Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig bestaan.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Nog een uurke of 6.5 en dan met mijn kinders naar de grote kingsideparty…oud en jong samen zijn we willem II

M@k@S
Lid
M@k@S

Zie ze nog staan in de afrikaanderstraat, steekwagen mee un tree of tien bier en een doos batterijen om te gooien.
Helaas moest ik toen nog mee onze pa mee naar het stadion, die trouwens zijn ogen uit zijn kop schaamde voor zijn drie kleine neefjes van 2 meter en langer. En dan dieje betonnen bak. Als ik daaraan terugdenk ……. geur van ouwe pis die ruik ik nou nog als ik aan die tijd denk…

Zero13
Gast
Zero13

Mooi man. Ooit begonnen op vak L, daarna naar ‘sfeervak N’, vervolgens naar Kingside en nu alweer paar jaar vakkie F…come on Willem II

Ferry van de Z.
Lid
Ferry van de Z.

Sakkerju, heb er nu al zin in. Dat wordt er één voor in de boeken.

Ome Joop
Lid
Ome Joop

D’n bever, mooie mens ! Hoop dat ik m weer zie, zou leuk zijn.

Ome Joop
Lid
Ome Joop

Leeft Guus nog ?

SargentD
Lid
SargentD

Als we het over dezelfde hebben zeker wel. Alleen geen hanenkam meer. cool

Dirruk
Gast
Dirruk

@Pirot Russia, Zekers te weten leeft die nog. Iedere thuiswedstrijd nog bij Willem ll op de tribune te vinden en ik hoop dat hij, maar ook vele andere King Siders van het eerste uur aanwezig zullen zijn de 26e oktober. Als je het hebt over de King Side mogen gasten als Guus H., Joop Dal, Milkman, Marco van W. gebroeders d’n Bever, Rooie Fred, Gretsky maar ook een John uit Rijen, Nootje, Ome Joop, David R te T. Eric B.,Pompies, Edwin H. maar ook Sambal en Skinny, en de hardrockers uit de Afrikaanderstraat niet ontbreken, al weet ik niet of… Lees verder »

Louis Depuyt
Gast
Louis Depuyt

Godnondeju…. ik kom ook nog namen tegen uit de begintijd. Vooral John en Nootje uit de Rijen. Heel Rijen was voor Bavel-Noord behalve deze mannen. En daarom alleen al hulde voor deze broeders met het Rood-Wit-Blauwe hart..

Gôôl Support
Gast
Gôôl Support

Zelfs Rijense King Side hadden een eigen song.
Mis de naam van Steve ? nog in het rijtje.

John Nr1
Lid

Daar keken wij vroeger als jonge mennekes uit de Hasselt tegen op. Als 15 jarige stiekem met de trein mee naar Venlo. Mijn moeder dacht dat ik in de smikkelaar zat. In de trein met Vogel, de broeders Bever, gretzky en hele mikmak. Nog geen minuut in Venlo en heel de friettent op station was al leeggegeten en ruzie met de verkeerde mensen. Na afloop daardoor anderhalf uur in het vak moeten zitten en pas midden in de nacht thuis. Wat uit te leggen bij mijn moeder. Smikkelaar was al even dicht 😎 Als je de kingside de laatste jaren… Lees verder »

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Skinny loopt ook nog rond, of hij nog op de tribune zit weet Milkman wel….

Moker
Lid
Moker

Over die gasten en fratsen kunde een bestseller schrijven Dirruk! Alleen de Vogel alleen al verdient een hoofdstuk😳…maar ook al die andere namen die jij en John hier noemen zijn echt cult hoor! Die uitwedstrijden die ik mee heb gemaakt met enkele van hen, waren altijd garant voor memorabele momenten en een goed verhaal voor op een fistje later! ‘Ooooooh when da Kings…..!’

John Nr1
Lid

We zouden een avond kunnen vullen met de verhalen van toen…

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Guus en Rooie Fred, ja dat zegt me wel iets. Daarnaast herinner ik me nog een stel gasten met een grote BMW 7 die altijd bij alle uitwedstrijden opdoken. Later zelf met een eigen bus. Ik keek toen altijd mijn ogen uit.

Dirruk
Gast
Dirruk

@IHEN,

Dorus en Bram.

Mochten wij “als broekies” mee naar Volendam in de BMW 7, en keek m’n ogen uit. Drie keer tanken op de heenweg, 3 keer tanken op de terugweg en voor 200 gulden paling kopen op de Dijk omdat ze dat ‘moeders de vrouw’ hadden beloofd.

Gouwe gasten en altijd in voor een geintje totdat een van de twee zijn grote wagen tegen een boom parkeerde en het niet overleefde.

Wallie71
Lid
Wallie71

jaren 80 en 90 waren geweldige jaren met ’n kleine bubs met de trein naar de uitwedstrijden vooral uit naar de clubs in limburg waren altijd speciaal. Van wie je noemt Dirruk leven er nog veel van maar ze komen niet allemaakl meer naar Willem II helaas. In vak A zitten de meeste van vroeger onder de klok.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Mss een idee een boek uit te brengen met verhalen al dan niet met foto’s van toen tot en met nu met verhalen van verschillende groeperingen….

Dafkuh
Lid
Dafkuh

Idd velen van hen zitten op vak A

Ome Joop
Lid
Ome Joop

Het inhaken kan op vak A wel wat beter ! Mss kan de oude garde daar het vuurtje een beetje opstoken

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Ik denk dan aan een reisje dat ik meemaakte naar het oude stadion van Roda. Het laatste stuk met een boemeltreintje. Toen werd je al behandeld als hooligan, want we mochten niet in de reiscoupé, maar moesten plaatsnemen in de postwagon.

Gôôl Support
Gast
Gôôl Support

Gelukkig niet allemaal, sta na 40 jaar nog steeds onder de klok!!

Beek Noord
Gast
Beek Noord

Dirruk…..en die gast met zijn gebreide Willem II trui…..we noemden hem Knakenkont. Leeft hij nog ?

Top
Lid
Top

Haha! Die heeft ie inderdaad al heel lang niet meer.

Ome Joop
Lid
Ome Joop

Kan me nog herinneren dat we eieren vanuit vak B naar het uitvak gooide, zo ging dat in ‘79….

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Dit gaat een mooie avond worden!