MATCHDAY: KingSide United Party – KOM OP TIJD! (19.45 uur Kingside vol)

7
3218

Update:
De Kingside United Party start zaterdag om 19.15 uur OP de KingSide. Bonheur zorgt voor een goede start door vanaf 19.15 tot 19.45 uur een halve liter bier voor 3.50 euro aan te bieden.

Wij roepen alle KingSiders op om zaterdag uiterlijk om 19.45 uur te staan!

Bonheur sponsort de DJ Booth en het geluid voor het feest. We danken Bonheur voor hun bijdrage!

Er is veel gezegd en geroepen over de sfeer op de KingSide dit jaar. Het is echter tijd om ons van onze beste kant te laten zien. Op het veld is het matig en op bestuurlijk niveau is er onrust, maar onze club gaat nooit kapot. United we stand! Samen achter onze club! We weten allemaal dat het beter kan, laten we daar samen aan werken.

De Tricolores hebben ons harder nodig dan ooit tevoren. Voor de winterstop moeten we nog thuis tegen de lampjes van PSV, tegen Cambuur EN tegen Roda. Kortom, dat moeten minimaal 6 punten worden om een beetje bij te blijven bij de rest.

Om de eenheid op de KingSide te bevorderen presenteren Bonheur en Stichting KingZine op 21 november (PSV thuis) vanaf 19:15 de KINGSIDE UNITED PARTY. Die avond zullen er DJ’s draaien op de KingSide, zodat we allemaal al een beetje in de sfeer kunnen komen. Tijd voor een mooi feestje dus, zorg dat je het niet mist!

KSparty

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments