1e oefenwedstrijd op 1 augustus?

6
2207
Fran Sol tijdens voorbereiding in Diessen (foto: (c) Toin Damen)

Willem II trapt mogelijk toch weer af in Diessen

Willem II opent de oefencampagne mogelijk weer traditioneel met een wedstrijd tegen de Diessense selectie op sportpark de Alsie in Diessen. Dat duel staat voorlopig voor zaterdag 1 augustus om 14.30 uur gepland, aan het einde van de eerste trainingsweek. 

Er zijn nogal wat slagen om de arm. Bekeken wordt of de wedstrijd volgens de dan geleden corona-normen te organiseren is. Momenteel wordt onderzocht of en hoeveel publiek er eventueel bij die wedstrijd aanwezig zou kunnen zijn. De organisatie vergadert daar deze week over met de gemeente Hilvarenbeek. Dan moet er meer duidelijk worden. 

Het is dus de intentie om publiek toe te laten bij de eerste echte voetbalactiviteit van Willem II sinds de competitiewedstrijd op 8 maart bij Feyenoord. Maar de organisatie gaat ervan uit dat dat niet meer dan enkele honderden toeschouwers kunnen zijn. Die zouden al in het bezit van een kaartje naar Diessen af moeten reizen. De verkoop zou online plaats vinden. Een ander scenario is dat de wedstrijd zonder publiek wordt afgewerkt. 

Voorlopig staan twee oefenwedstrijden van Willem II vast. Op 14 augustus is VVV Venlo in het stadion van Willem II tegenstander. Een week later is het oefenduel met PSV, ook in Tilburg.  Het gaat om twee wedstrijden in het kader van de zomerse serie die FOX Sports de hele maand augustus uitzendt

Bron: BD.nl

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments