Informatieavond | Welke vraag moet zeker gesteld worden?

11
3192

Het is nog maar een ruime week geleden. Pitch invasion, winst op onze buren uit Breda, handhaving. Alom blijdschap. Over het hele seizoen kunnen we kort zijn, een seizoen waar we in de toekomst niet al te lang bij stil zullen staan. Het vizier kan/ moet op 2016/ 2017.

Uiteraard zijn we benieuwd naar de samenstelling van de selectie en technische staf. Met een schuin oog kijken we naar Zeist, degraderen er twee ploegen rechtstreeks uit de Eredivisie volgend seizoen? De doelstelling voor Van der Looi is rechtstreekse handhaving.

Maar… Het was ook een seizoen van gemor op de tribunes. De “buitenstaander” hoort over ruzie tussen Streppel en Van Gool, gemor over de (samenstelling van de) Raad van Commissarissen, het Stichtingsbestuur, de Clubraad en de Directie. Het vertrek van Aalbers, en de totale radiostilte over zijn vervanging? Het recente vertrek van Bogers en Arts. Hoe zit het nou eigenlijk precies in elkaar? Wie neemt nou eigenlijk de beslissingen? En wie controleert wie?

15 juni staat er (eindelijk) weer eens een informatieavond op de planning. De plek om al je vragen te stellen aan Willem II. Dit topic is bedoeld om de vragen die leven onder de supporters te inventariseren.

Wellicht kunnen vragen al op voorhand beantwoord worden door Willem II, zodat we de 15e “de diepte” in kunnen. Anderzijds kan het ook dienen om vragen die de 15e niet aan bod komen, op een later moment schriftelijk te laten beantwoorden.

Dus… Brand los! Welke vraag moet zeker gesteld gaan worden de 15e?

11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments