125 jaar: Dat vieren we met elkaar! (Zaterdag 7 mei vanaf 15.00 uur)

22
5066

De thuiswedstrijd tegen Vitesse heeft bewezen dat we samen Willem II in de Eredivisie kunnen houden. De ontvangst van de spelersbus aan de Goirleseweg, de afstemming tussen de technische staf, spelers en supporters, een vol plein met supporters voor d’n Beitel, een meelevend Koning Willem II stadion en een elftal dat vocht voor elke meter zorgden ervoor dat we weer eens ouderwets trots konden zijn op ons Willem II.

Deze samenhorigheid moet er toe leiden dat de Tricolores in het jaar van het 125-jarig jubileum in de Eredivisie blijven. Er staan nog drie finales op het programma. Te beginnen aanstaande zaterdag 7 mei in het eigen Koning Willem II Stadion tegen Heracles. Meer dan ooit zal de wisselwerking tussen spelers en supporters optimaal moeten zijn om de drie punten in eigen huis te houden.

Het supporterscollectief roept alle supporters op om zaterdagmiddag 7 mei om 15.00 uur in het rood, wit en blauw naar de binnenstad van Tilburg te komen. 

Trommel al je Willem II vrienden en vriendinnen op en strijk neer op één van de terrassen in de binnenstad. Deel samen alle mooie verhalen en herinneringen uit jouw rijke historie van Willem II. Denk terug aan alle hoogte en dieptepunten en ben samen trots op de mooie vriendschappen die bij onze club zijn ontstaan.

Stichting KingZine biedt in samenwerking met Rosalie (Heuvel 2) alle supporters die tussen 15.00 en 15.30 uur aanwezig zijn een bitter- en borrelgarnituur aan. De Beergarden van Rosalie is te vinden aan de Korte Heuvel (zijde Popcentrum 013). Bij Rosalie kun je je op het terras genieten van halve liters pils, halve liters weizen / wit bier, vele speciaal bieren en zullen op het open vuur heerlijke hamburgers worden bereid.

Vervolgens zorgen we dat we rond 19.00 uur aanwezig zijn in het Koning Willem II Stadion waar de DJ op het veld zorgt voor een echte voetbalsfeer. Ben op tijd want vanaf moment dat de spelers het veld op komen laten we zien dat de drie punten in Tilburg blijven. Gooi alle schroom van je en schreeuw de Tricolores vol passie en leeuwenmoed naar de overwinning .Tijdens de wedstrijd moeten alle remmen los en staan we als één blok achter de Tricolores. Kijk niet naar je buurman/vrouw, laat je telefoon in je zaak en toon 120 minuten lang jouw passie voor onze club.

Wilem II 125 jaar: Dat vieren we met elkaar!

Tot zaterdag

Supporterscollectief Willem II

22 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments