Home » Headlines » Willem II speelt gelijk tegen Fc Oss

Willem II speelt gelijk tegen Fc Oss

Willem II heeft vanmiddag in Diessen gelijkgespeeld tegen FC Oss, de eindstand werd 1-1. Voor Willem II scoorde Kyle Scott al vroeg in de wedstrijd. Voormalig Willem II’er Istvan Bakx bracht net voor rust Fc Oss op gelijke hoogte. Bartholomew Ogbeche uit met waarschijnlijk een hamstringklacht.

15 reacties

 1. koen verhoeff
  koen verhoeff

  Ook Kali weer in de lappenmand, volgens BD. Zelfde klachten als vorig seizoen. Verontrustend!

  0

  0
 2. Kijk eens op Twitter. De trouwfoto van Fran Sol. Staat op zijn eigen pagina.

  0

  0
 3. Wedstrijd was niet best. Weinig bezieling en een zeer ontevreden trainer. We missen vleugelspelers! Nog veel werk aan de winkel.

  0

  0
 4. Volgens de site van het B.D heeft Willem II bij Chelsea een verzoek neergelegd om de stage van Kyle Scott te verlengen. Willem II wil hem volgende week graag mee op trainingskamp nemen naar Oisterwijk.

   

   

  0

  0
 5. Iets zegt mij dat we met Ogbeche een speler met slijtagesporen hebben binnen gehaald en met regelmaat geblesseerd zal zijn. Ik hoop dat ik het mis heb.

  0

  0
  • Je haalt de woorden uit mijn mond..

   Hoop het niet, maar denk dat we een spits hebben die veel te duur is t.o.v. de aantal wedstrijden die hij voor ons gaat spelen.

   0

   0
   • Misschien Nemec huren hahaha of nog slechter vd Velden ?

    0

    0
   • Wally, het gaat niet om de kwaliteiten van Ogbeche, maar om zijn fysieke gesteldheid. Volgens mij was hij bij Cambuur ook redelijk vaak geblesseerd, en lijkt die lijn hier door te zetten. Verder hoop ik dat we 2 backs, een extra spits (seuntjes?) en 2 vleugel spelers kunnen halen. Overigens, mochten we niet aan een fatsoenlijke ervaren back kunnen komen, mag wat mij betreft Struyk gewoon nog een jaartje vastgelegd worden…

    0

    0
   • koen verhoeff
    koen verhoeff

    We hebben vorige week een spits voor drie jaar vastgelegd!  Falkenburg kan er ook spelen. En jij wilt er nog een? We zijn Manchester city niet!

     

    0

    0
   • Rustig Koen, wist niet da ge kwaad werd?

    Maar je hebt gelijk, we hebben een spits (was glad vergeten dat we die hadden aangetrokken) in de vorm van Sol, al vind ik dat een hele grote gok.

    Nog 4 versterkingen te gaan ?

    0

    0
   • Voor iedereen die roept dat Ogbeche blessure gevoellig is en bij cambuur regelmatig geblesseerd is. Check je statestieken eerst voor je zoiets roept. http://www.transfermarkt.nl/bartholomew-ogbeche/verletzungen/spieler/5574

    0

    0
   • Goed dat je die info hebt opgehaald Robby.

    Zo ik het kan zien zijn dat langdurige blessures van gemiddeld een maand per jaar, structureel 1 maal per jaar vanaf 2013. Als jij dat normaal vind ? Verder zal hij ook wel blessures gehad hebben van kleinere aard, maar die zullen ze er niet allemaal op gaan zetten denk ik zo.

    Nu heeft ie weer hamstring klachten…

    0

    0
   • 4 versterkingen? Doet er maar een stuk of 6, 7 nog. T is veel te smal. 1 blessure en je moet terug grijpen naar de jeugd. 3 aanvallende flankspelers. Een middenvelder. En 3 verdedigers. ¬†2 backs en 1 centraal. Zijn er nog lang niet. Hoop dat er komende week weer wat komt. Duurt allemaal lang.

     

    0

    0
   • @jbj.ot kijk eens naar de rest van het elfal want die zijn minstens net zo vaak geblesseerd. Andrade het meest. Kali is net zo vaak geblesseerd. Allemaal spelers die we volgens jou nooit hier hadden mogen vast leggen. Bovendien schouderblessure kwam door de keeper van de tegenstander hersenschudding is ook niet echt iets want aangeeft dat ie versleten is blijven er 2 hamstringblessure over die kunnen duiden op slijtage. Een uit 2014 de ander nu. Nou maak me meer zorgen om Andrade en een kali dat Ogbeche.

    0

    0
  • dat vrees ik ook. ik snap wel dat streppel halverwege vorig seizoen een scorende spits MOEST hebben. maar Ogbeche was natuurlijk veel te oud om zoveel (voor WII begrippen) voor te betalen. gelukkig speelde Falkenburg af en toe heel aardig in de spits en hebben we Sol. al is het natuurlijk nog afwachten wat voor speler dat is…

   0

   0