Home » Headlines » Willem II geeft voorsprong uit handen
Guus Hupperts brengt Willem II op voorsprong (foto: Geert van Erven)

Willem II geeft voorsprong uit handen

Willem II heeft vanavond met 2-1 verloren in Breda.

Willem II begon goed aan de wedstrijd en stond al na drie minuten met 0-1 voor dankzij Hupperts. De rest van de eerste helft was Willem II heer en meester, vooral voetballend gezien. Het spelbeeld in de tweede helft was niet anders, tot Brands in de 61ste minuut de 1-1 maakte. De tegenstander ging er vol voor en Willem II liet zich daardoor enigszins verrassen. Ook zette Willem II er bar weinig kansen tegenover.

84 reacties

 1. drobs

  Misschien een tip voor Lamprou: Zet eens bij een vrije trap een speler bij de paal, want ik heb dat al meerdere wedstrijden gezien dat we daardoor een tegen doelpunt krijgen!

  0

  0
 2. Als Vd Velden speelt, speelt Falkenburg ook een stuk minder. Vd velden is een veteraan die nog niet bij Achilles in de basis zou staan. Hij staat op papier in de spits maar daar komt hij nooit komt, vandaar ook dat hij nooit scoort. Daar boven op komt dat hij Falkenburg alleen maar in de weg loopt waardoor heel de aanval ontregeld wordt. Die man werkt gewoon heel dit team tegen!!! Ik ben ervan overtuigd net zoals de meeste hier dat als hij nooit speelde we gewoon boven de nacompetitie waren geeindigd en het nooit zover zou zijn gekomen dat je thuis moet winnen van NAK om je te handhaven. Hopen dat hij zondag wissel staat…. Dit zal echter wel niet omdat Jurgen  in hem een 2e messi ziet zo lijkt het. PS ik zou hem als NAKKer een doodschop hebben gegeven als hij gaat hooghouden terwijl hij nog geen bal kan aannemen…. VD VELDEN ROT OP!!

  0

  0
  • Tri_colores_1896
   Tri_colores_1896

   Volledig mee eens. Die man loopt alleen maar in de weg. Het valt me ook op dat de rest niet in zijn buurt wil spelen en hem nog niet eens aan willen spelen. Hij krijgt alleen ballen van medespelers als ze toevallig de bal kwijt willen. Hopen op momenten van Andersen en/of Falkenburg of kan mij het schelen wie, maar handhaving moet!

   0

   0
 3. Gas erop. Die goal van Bassie moet continue onder vuur liggen ipv dat eindeloos geschuif. Laat gvd zien dat er niks te halen valt! Waarschijnlijk zal dat niet gebeuren. KOM OP 1x keer vlammen#

  0

  0
 4. dvd01

  Laten we hopen dat we as zondag niet meteen scoren, want daarna gaat de ploeg achteruit spelen en worden we omver gespeeld.

  0

  0
  • Omver gespeeld?
   De twee doelpunten van Nak kwamen uit de lucht vallen, en kwamen voort uit opportunistisch spel. Niet uit ‘omver spelen’

   Positiespel was prima, maar was vooral bedoeld om de wedstrijd te controleren. Niet om gevaarlijk te worden.

   De voorhoede met Falkenburg, Vd Velden en Hupperts was dramatisch. Zo veel ruimte, zo veel mogelijkheden, maar geen enkele dreiging in de diepte.

   Voor zondag zul je met echte rechtsbuiten (andrade of ondaan) moeten spelen, Andersen op links, Falkenburg op 9 en Haemhouts op 10. Met name van der Velden werd donderdag als nummer 10 continu vrijgespeeld door ijzersterke Ojo en Kali,  maar deed vervolgens niets met die ruimte. Op die positie moet een echte voetballer staan die kansen creeert voor de aanval.

   Daarnaast ben ik geen fan van Acenteh maar als je tegen 4-4-2 formatie speelt, dan heeft hij geen directe tegenstander, en kan hij beter opbouwen dan Joppen.

   SPELEN OM TE SCOREN.

   Lamprou
   Heerkens Peters Wuytens Acenteh
   Kali Ojo
   Haemhouts
   Andrade Falkenburg  Andersen

    

   0

   0
   • ronald tricolore

    redelijk mee eens alleen Andrade niet want die brengt helemaal niks op het moment. Dat zie je ook aan zijn twijfelende acties, kop omlaag en hopen dat hij voorbij de tegenstander kan struikelen.

    Ondaan op die plek zou betekenen veel snelheid op de vleugels en dan denk ik dat je nak onder druk kunt zetten en minimaal 3x scoort, dan is het wekelijkse blundertje 😉 van Lamprou ook niet dodelijk.

    Daarnaast zou ik Falkenburg op 10 zetten en Nemec (ook al kan hij er niks van) in de spits zetten om fysiek oorlog te maken met die 2 dommerds in het centrum (Weg en Pedro).. Haemhouts op de bank voor hem

    0

    0
 5. Wat viel NAC me tegen zeg! Wat een slap ploegje. Zelfs Van Der Velden, die God weet waarom, nog steeds door Streppel wordt opgesteld, waardoor je vanaf het begin af aan met 10 man speelt, leek te kunnen voetballen. Maar ja, een spits hoort in de spits en daar heb ik hem nooit gezien.

  Het had met de rust beslist moeten zijn, want na de rust komen de wissels van Streppel en dan weet je dat het fout gaat.

  Maar tegen dat stelletje ongeregeld talentloos voetballertjes moet het zondag te doen zijn. Als Streppel tenminste als afscheid een keer het sterkste team opstelt, want de zwakste plek zit al 5 jaar op de bank. Goddank zijn we, hoe het ook afloopt, maandag van dat onbenul af.

  0

  0
 6. Ipv zeiken, zondag de ploeg naar de overwinning schreeuwen werkt denk ik beter. Op basis van het spel van beide ploegen is de kans erg reeel dat we winnen. We hebben een betere ploeg alleen benut je dat niet als je gaat rondtikken.

  0

  0
  • We hebben een beter ploeg ja. Als we van dit NAK verliezen zou het een grote schande zijn.

   Maar ja, we hebben wel een trainer die ons met zijn opstellingen en taktiek iedere keer zwakker maakt dan we zijn en de tegenstander in het zadel helpt

    

   0

   0
 7. david loggie

  Nac was eerste helft zeer zwak. Zeer zuur dat je deze wedstrijd door twee momenten weggeeft. Het is een fout van Lamprou maar wie bedenkt er nu om met 11 man in de zestien te gaan staan terwijl er 3 naccers bij de vrije bal stonden. Zondag zullen wij domineren, daar ben ik zeker van. Maar…scoren…Ik zou falkenburg en andersen altijd laten staan. Dat zijn de enige twee die een doelpunt kunnen maken (ook als ze niet goed spelen). Ik zou heel graag van vd velden en streppel willen horen hoe ze vinden dat vd velden heeft gespeeld. Hij staat continue op de verkeerde plaats en heeft werkelijk geen 1 duel gewonnen. We hebbben gewoon met 10 man gespeeld. Als je hem aanspeelt kan hij de bal niet controleren, hij valt, of speelt de bal in de voeten van de tegenstander. Hopelijk ontstaat er een sfeer net als tegen go ahead. En dan hoop ik maar dat onze spelers dit oppikken en spelen als leeuwen.

  0

  0
  • zo is dat, ik snap helemaal niet wat streppel in van der velden ziet, nog niet 1 duel gewonnen en uitblinken om op de verkeerde plaats te staan, streppel zou zijn manschappen eens uit moeten leggen dat je om moet kunnen schakelen als de tegenstander veranderd van tactiek, echt waardeloos dit, maar met wat omzettingen kan het zomaar goed gaan

   0

   0
   • vd Velden voert zijn verdedigende taken goed uit en dat is voor Streppel heilig.

    En daarom werd Andersen waarschijnlijk ook gewisseld, die was zijn tegenstander kwijt bij de 1-1.

    Een trainer die van eigen kracht uitgaat laat zijn in potentie gevaarlijkste aanvaller staan als je weet dat NAK moet komen het laatste kwartier en als er dus meer ruimte voorin komt (ook al heeft die aanvaller nog weinig laten zien die wedstrijd). Maar Streppel denkt alleen aan tegenhouden.

    Maar waarom Joppen gewisseld werd voor Struijk is me een raadsel. Was Joppen geblesseerd? Joppen is geen topper maar zo slecht speelde hij niet.

    0

    0
 8. N.Y.C.

  Bij Willem II  moeten ze eens gaan doen waar ze voor betaald worden: voetballen! Niet lekker van alles roepen in de media maar volle bak gas geven en strijden tot het einde. We hebben het over de homo’s uit breda maar dat eeuwige gebrei van dat stelletje  nichten hier op het veld ben ik kots beu. Het afwerken in de opwarming is spectaculair met het ene mooie schot na het andere en daar moet je het mee doen. Je ziet er in de wedstrijd geen ruk van terug want het blijft samen met passie, strijd en leeuwenmoed in de kleedkamer liggen.

  Je moet het zelf afmaken en je daar ter degen bewust van zijn. Niet rekenen op twente want die spelen gewoon eredivisie  ben ik bang, dan zijn wij de sjaak als we gokken op een afdaling  van hun. We hebben het het hele seizoen in eigen hand gehad en is het echt teveel gevraagd om 1 wedstrijd met 90 minuten goed voetbal, strijd en doelpunten van onze kant te zien?

  0

  0
 9. En wat denk je van het scenario als  we niet winnen as Zondag……

  Hoelang duurt het dan voordat definitief wordt of we wel/niet degraderen.

  Twente gaat in beroep en dat kan weken duren……

  Hoe kan Willem II dan in godsnaam al “bouwen” aan de selectie / trainer / technisch directeur van volgend jaar, terwijl andere clubs dat al wel kunnen ?

  En dan heb ik het nog niet over het personeel dan weggesaneerd moet worden.

  Als dat geen competitievervalsing is……

  Ik zeg: Willem II nu meteen op voorhand hierop reageren bij de KNVB

   

  0

  0
  • Keiebaant

   Eens, Willem ll verdiend wel duidelijkheid op korte termijn. de KNVB is nu aan zet.

   0

   0
 10. Hoezo mogen wij hier niet zeiken?? Ik stond er weer met de mannen, kunnen er een hoop niet zeggen die in het veld stonden! Mogen er niet zeiken op streppel? 1,5 uur in de file gestaan en asociaal gedrag vertoond (wat niet in mij zit) om maar op tijd de wedstrijd te kunnen zien bij den beitel. Van de Velden laten staan terwijl je op dat moment snelheid voorin nodig hebt?? Anderson eruit die gevaarlijk wordt als er ruimte komt?? Ik lees tilbo graag en reageer zelden, mar vandaag was het tactisch onbenul wederom duidelijk zichtbaar van de grote kale leider. We moeten ons kapot schamen! 60 minuten de betere ploeg? Wat heb je er fucking aan? Die grote kale leider haalt de kerst nog niet in Friesland!

  0

  0
 11. MKempes78

  Wat een slopend seizoen met non-voetbal. En er komt maar geen einde aan. De wedstrijd controleren, doodmaken, op slot gooien, niks weggeven. Dát zijn de termen die vooral gebezigd worden. Zelfs Jordens Peters is de spreekpop van Streppel en diens ‘visie’ op voetbal geworden. Risico nemen? Nooit van gehoord. Va banque spelen? Een doodzonde! Een schot op doel wagen? Verboten!!! Het roer moet na dit seizoen 180 graden om, met als uitgangspunt: aanvallen en er eentje meer maken dan de tegenstander. Ondertussen zitten we opgescheept met een doelloze draver in de spits (Van der Velden) en – helaas, want ik vind het een sympathieke gast – een gemankeerde keeper. Noodverbanden voor zondag: Falkenburg terug in de spits, Haemhouts op middenveld en Meul in het doel.

  0

  0
  • Mee eens als denk ik dat het beter is Andersen op 10 te zetten en Andrade en Hupperst op de vleugels. Van Der Velden mag dan helpen bij het kroketten bakken.

   0

   0
 12. we laten die rooie hier zondag janken. alles erachter en wel nu….

  0

  0
 13. KnockKnockHello

  Goed kut, maar ik heb hoop dat Willem II dit klusje weet te klaren komende zondag!

  Nog wel een vraag.. Bij een 1-0 winst is Willem II zeker van handhaving, maar wat als Willem II bijvoorbeeld met 4-2 wint? Tellen de uitdoelpunten van nac dan dubbel? Waardoor het 5-6 wordt voor nac of werkt dit zo niet? bvd

  0

  0
  • Uitdoelpunten tellen niet dubbel, mocht je gelijk in doelpunten uitkomen telt het uitdoelpunt als ‘meer’ dan een thuisdoelpunt, vandaar dat 1-0 komende zondag genoeg is om dit tweeluik te winnen. Als NAC niet tegenscoort that is.

   0

   0
   • KnockKnockHello

    Dus Willem II moet met 1-0 winnen en bij 1 of meerdere doelpunten van nac met 2 doelpunten verschil winnen?

    0

    0
   • Mocht nac op bijv 1-1 komen moeten wij minimaal 2-1 scoren om een verlenging eruit te slepen, 3-1 om te winnen. Als zij met 3-2 ‘verliezen’zondag hebben zij 2 uit 2 thuis doelpunten en wij 1 uit 3 thuis, dan winnen zij dus. Zaak is om geen tegendoelpunten te incasseren en zelf minimaal 2 of zelfs 3x te scoren. Sowieso wordt het weer billenknijpen maar ik heb er na vandaag op de 1 of andere manier meer vertrouwen in dan voor vandaag.

    0

    0
   • We moeten a.s. zondag  maar eens laten zien dat WIJ en niemand anders de sterkste zijn. Hopelijk  gaat ons publiek voor meer dan 100% achter Willem II staan, zodat we na afloop kunnen zeggen er is maar 1 club in Brabant.

    0

    0
 14. Al die mensen die hier nu reageren uit frustratie… shame on you. Ga gvd achter je kutclub staan. vuile jankerds. nu achter de club en wel allemaal. we kleden die kutbassie hier uit. we hebben gewoon gedomineerd en verloren door lucky’s van die joekels. we breken ze zondag af. wij zijn wel meer gewend dan die droeftoeters. zondag volle bak.

  0

  0
  • We hebben niet verloren door lucky’s  van NAK maar doordat we weer in onze eigen val zijn getrapt. Willem II heeft voor de zoveelste keer dit seizoen van zichzelf verloren! Met dank aan de trainer!!!

   Als je daar niet hoorndol en gefrustreerd van mag worden …

   En ja, ik heb kritiek op het team en vooral op de trainer, maar Willem II is geen kutclub ! We zijn nog altijd de mooiste club van het land!

   0

   0
 15. Guthrie

  tilbo.com: de site waar kruikenzeikers azijnpissers worden en waar stoere kerels watjes worden. En maar zeiken op Streppel, en maar zeiken op die ene speler en maar zeiken op die andere speler. Ik zag hier vandaag zelfs een “fan” vragen waar Braber bleef. Het hele godganselijke seizoen wordt die gast onbeschoft voor rotte vis uitgemaakt en als hij er nu ingekomen was was het in één keer anders gelopen? Het is  nooit goed en elke keer die ene speler die niet meedeed die het verschil had kunnen maken…..

  Maar beste jongens en meisjes, ik heb nu 39 jaar een seizoenskaart en dus best recht van spreken,  zondag aanstaande is het de beurt aan ONS!

  We verliezen vandaag door één dekkingsfout en een lucky goal van Nac. We geven een uur lang niks weg en zijn heer en meester. Nac is echt bagger en WIJ moeten er zondag zijn om ONZE jongens dat laatste zetje te geven. Met een 1-1 in Breda moet je winnen, na deze nederlaag moet je ook winnen.

  Kortom WIJ kunnen zondag, samen met onze jongens, het verschil maken op deze historische zondag!!!

  Niet alleen Streppel en de spelers zijn aan zet, WIJ ook!

  Sta op voor Willem II !!

  #kutnac

  Amen

  PS. Oja, we zijn nog niet eens uitverkocht….?

  0

  0
  • Een kleine kanttekening, met 1-1 in breda was thuis 0-0 genoeg geweest 😉 verder natuurlijk helemaal eens, heb er alle vertrouwen in dat we ze zondag wegspelen zonder hun publiek.

   0

   0
  • Een fan die vroeg waar Braber bleef?

   Google eens op het begrip ‘cynische opmerking’

   0

   0
  • Mee eens ja. Kom al ruim 50 jaar bij de club, ook toen  ik in het buitenland werkte, zit diep in mijn hart en daarom doet het zoveel pijn dat Streppel in 5 jaar tijd alles kapot heeft gemaakt.

   Wat Braber betreft, dat lijkt me inderdaad cynisch bedoeld, want als de beurs ze voorspelbaar was als Streppel, waren we allemaal stinkend rijk. Hier ging het ook meteen toen Struijk uitviel geroepen dat Steppel wel in paniek zou zijn omdat  hij Braber niet meer kon laten invallen.

   0

   0
 16. Sami Hyypiä
  Sami Hyypiä

  Streppel en zijn staf zijn goed in het analyseren van de tegenstander en de daarbij horende strijdplan. Ook vandaag begonnen wij niet slecht aan de wedstrijd. De gekozen tactiek was prima en ik heb met vlagen genoten. Wat je het team wel kwalijk kunt nemen (of het was het idee van Streppel) dat je niet doorgaat en proberen de 0-2 te maken. Nac was rijp voor de slacht. Nee je blijft weer eeuwig rond tikken. Aanvallend was het weer niet goed. Slechte keuzes met wisselen. Je weet dat Nac de tweede helft moet komen, dan had ik er voor gekozen om meer snelheid te brengen. Verdediging van Nac is erg matig, hier hadden we veel meer van moeten profiteren. Dat het 1-1 wordt daar kan ik nog mee leven, maar de 2-1 had nooit mogen vallen. En ja Lamprou maakt de laatste tijd kostbare fouten, maar het is nog steeds een goede keeper voor Willem II. Scoor je meer doelpunten, dan zullen zijn fouten ook minder opvallen.

  Zondag zal Nac voornamelijk gaan verdedigen en daar hebben wij juist nu de meeste problemen mee. We zullen als 12de man moeten gaan fungeren. Nac moet het besef krijgen dat er niks te halen valt in Tilburg. Het zal erg spannend worden, maar wij gaan met 3-1 winnen!!!!

  0

  0
  • Prima tactiek? Als je een speler die nog nooit een voldoende heeft gehaald, gemiddeld 3 bij VI, opnieuw opstelt  en daarmee geen aanspeelpunt in de spits weet te creëren?

   En ja, Zondag moeten we tegen een muur opboksen. Zag je de tactiek van NAC? Gewoon met twee-drie man op Andersen en Hupperts en VDV vrij laten. Want iedereen, behalve Streppel, weet dat VDV garant staat voor balverlies.

   Kortom, zondag met 4 aanvallers, twee vleugels (keus zat), Falkenburg 0p 9 en Andersen op 10, dan maken we er 5.

   0

   0
 17. reighs_roman

  Zag het al aankomen 2-1 verlies na de wissels van joppen en andersen ging het fout? Het was 1-1 en dan gaat streppel joppen en andersen wisselen 10 minuten later grote fout van streppel hij had gewoon joppen en andersen moeten laten staan dan was het 1-1 gebleven of hij had nemec en braber moeten brengen voor vd velden en hupperts was het misschien 1-2 voor willem II geweest maar de 2-1 winst van nac zag ik aankomen na die wissels return in tilburg beter spelen en vlammen zondag ben er zelf niet bij ben dan op vakantie naar australia.

  0

  0
  • Struijk voor Joppen is te verdedigen, Struijk heeft meer drang naar voren. Andersen eruit was de blunder die mede bepalend was voor het verloop van de wedstrijd.

   0

   0
   • Struijk heeft meer drang naar voren, maar rendement is altijd nul komma nul.

    En al helemaal als je een rechtspoot op links zet.

    0

    0
 18. Laten we er komende zondag een compleet Tilburgs Volksfeest van maken.

  0

  0
 19. A.s. zondag de dood of de gladiolen.

  0

  0
  • Jij staat ook jezelf helemaal belachelijk te maken op voetbalprimeur met precies dezelfde zielige tekstjes, soms zelfs kopiëren. Beetje hun keeper afzeiken en shit, gedraag je gewoon een beetje en doe ni zo fucked up zielig.

   Denkt dat je op landelijke forums wel even de stem van Willem II bent, hou stil en ga niet soter doen nu we sinds gisteren onschendbaar zijn in de play-offs, wat in theorie ook gewoon zwaar belachelijk is.

   Normaal doen of smoel houwe

    

   0

   0
 20. Nu moeten we vol aan de bak zondag. Bij gelijkspel of minimale winst is het verlengen of degraderen (die straf voor twente wordt nog wel aangepast aangezien iedereen er op tegen is). Zondag 3 maken en hopen dat we dan geen fouten achterin maken. Maar zie nac toch wel een keer scoren bij ons. En tot een uur speleb was er niets aan de hand. Verhaal van het seizoen. Angst is onze grootste vijand.

  0

  0
  • Keiebaant

   Ik denk toch echt dat Streppel onze grootste vijand is. Deze trainer blijft vasthouden aan zijn eigen visie. Willem ll heeft totaal geen stootkracht voorin, daarnaast heeft hij niet het vermogen om tijdens de wedstrijd de noodzakelijke omzettingen te doen.

   0

   0
 21. MitchellDijks

  Van der Velden is de meest trieste speler die we ooit in Tilburg gehad hebben.

  0

  0
 22. Kostas Lamprou
  Kostas Lamprou

  Hupperts was in de eerste helft heel goed…maar daar koop je niks voor

  0

  0
 23. Ernesto

  Je had hier met rust gewoon minimaal 0-3 voor moeten staan.

  Nak was dramatisch en op wandeltempo kon je door de as het veld tot hun 16 komen. Ik weet niet of het gebrek een durf was of een soort van arrogantie: “lekker het balletje rondspelen”, maar in de eerste helft was nak rijp voor de slacht.

  Je moet dan niet de wedstrijd willen controleren, maar gewoon vol erover. Je weet dat je Willem II bent en het dus standaard lastig gaat krijgen als de marge klein is.

  Desalniettemin heb ik nog redelijk goede hoop voor zondag.

  0

  0
  • Keiebaant

   Wie moet er scoren dan ? van de Velden gaat dat in ieder geval niet doen. Maar hij zal wel weer spelen vrees ik.

   0

   0
  • Hoe hadden we dan moeten scoren ?

   positiespel was aardig maar we hebben geen kans gehad! Met deze voorhoede gaan we nooit scoren.

   0

   0
   • Johan Derksen
    Johan Derksen

    Dat klopt helemaal John. Maar zoals ik al eerder aangaf WIE kan het dan wel doen. Niet kunnen scoren is al het hele jaar ons grootste probleem. Nu eerst maar hopen dat we een keertje thuis de nul vasthouden want dat wordt nu een steeds groter probleem.

    0

    0
   • Ernesto

    Scorend vermogen en kansen creëren is uiteraard een groot probleem. Echter lag er zoveel ruimte dat je in wandeltempo tot de goal kon komen.

    Het probleem was in mijn ogen dat vaak wanneer iemand gemakkelijk open kon draaien met 20 meter ruimte in de diepte toch steeds een balletje terug werd gekozen. Daardoor creëerden we geen kansen, maar dat lag aan onszelf, aan de keuzes die gemaakt werden. In de eerste helft was er helemaal geen creativiteit of veel kwaliteit nodig om kansen te creëren, het enige wat je hoefde te doen is naar voren lopen, maar het leek alsof we het wel prima vonden met 0-1 en lekker wilden controleren.

    Tja en dan weet iedereen die al jaren willem II  supporter is dat je in de  2e helft de deksel op de neus gaat krijgen.

    0

    0
 24. Cards

  Zondag vollen bak erover heen en het is binnen

  0

  0
  • Klopt maar dan wel zonder van der velden, die heeft werkelijk niks toegevoegd aan het team.

   0

   0
 25. Kostas Lamprou
  Kostas Lamprou

  Jongens, laten we niet heel moeilijk doen

  Zondag moeten we winnen, dat dachten we 3 uur geleden, en dat denken we nu nog. en inderdaad, iedereen had liever een 1-0 overwinning gezien maar dat is nu niet zo. 1-1 slecht verdedigt, die steekbal zag je allang aankomen, en de 2-1…. het was ook wel een heel moeilijke bal hoor, maar een keeper van 1.85 had hem gepakt

  en op derat.nl hebben ze er ni veeul vertrouwen in dus…..

  0

  0
 26. We hebben een veel betere ploeg. NAC vecht voor strohalm en dat is te prijzen. Maar als wij het stadion in de fik steken zondag, gaan ze echt wel winnen.

  0

  0
  • Wij hebben een veel betere ploeg maar zij de betere trainer!

   0

   0
   • 100 nee 200 % mee eens Streppel snap er niks van, verkeerde wissels weer. Positief is nog 1 wedstrijd en dan zijn we van hem af. Heerenveen sterkte met hem en hopen dat hij vd Velden meeneemt als hij hem toch steeds opstelt.

    0

    0
 27. Van de Velde moet op een bepaalde manier iets los maken bij Streppel, dat kan niet anders. Bruno viel trouwens ook slecht in.

  We hebben een uur lang de regie gehad, en eigenlijk was er bij de 1-1 nog niet veel aan de hand, maar door een mazzeltje komen ze op 2-1.

  Blijf erbij, we scoren er zondag 4 en zij 1. Dat uitdoelpunt zal goud waard zijn !

  Nu onze beurt, zondag wordt de hel voor de ratten….

  0

  0
  • Als het zondag 4-1 wordt heeft het uitdoelpunt van vandaag dus geen enkele waarde

   0

   0
   • Wel als we met 1-0 voorkomen, dan moeten zij komen en maken we nr 2 en 3, dan allebei nog eentje voor de statistieken?

    We hebben bij de 0-1 vandaag de trekker  vergeten over te halen, maar die herkansing is zondag….

    Onze jongens gaan het zondag afmaken.

     

    0

    0
  • Bas Tardo

   scoren is het hele jaar datgene wat niet lukt…..en

   jij denkt dat ze dan in zon belangrijke wedstrijd 4x scoren?..

   0

   0
   • Volgens mij hebben we tegen Almere ook 5 doelpunten gemaakt, en Roda uit toch ook 3 ?

    Waarom zou dat thuis niet kunnen tegen de ratten ? Vind je hun verdediging zo goed dan ?

    0

    0
   • Tegen Almere maakten we thuis toch ook 5 doelpunten.

    0

    0
 28. En waarom komt een niet fitte rechtsback erin op links? Wat is daar de taktische gedachte achter? Was Braber ziek of zo?

  Te triest voor woorden zo’n trainer!

  0

  0
  • Helemaal mee eens. Wij begrepen er ook helemaal niks van. Er was helemaal niks aan de hand en dan kom je met die dubbele wissel. Dacht Streppel ‘wat Dijkhuizen kan, kan ik ook’ Het sloeg als een l*l op een drumstel. En dan wil ik het niet eens over die blonde lantaarnpaal hebben die al een half jaar geen licht meer geeft.

   0

   0
 29. Tilboforlife

  Alsjeblieft nooit meer Lamprou en Van der Velden!!!!! De enige voldoendes vandaag waren Peters, Kali en Hupperts. Andersen niet gezien maar het meest schandalige was het optreden van Van der Velden. Hoe lang krijgt hij nog het vertrouwen van die kale fluttrainer die nog nooit met een wissel een wedstrijd positief heeft beïnvloed?

  0

  0
  • stefan013

   Oprotten met die keeper? Laat me niet lachen, gek!

   omdat hij 2 wedstrijden een fout maakt? Dan ben je echt blind. Beste keeper in tijden!!!!!!

   0

   0
  • Ernesto

   Haha Hupperts.

   0

   0
  • Tilboforlife

   Sorry Stefan, maar al vanaf Twente thuis heeft hij elke wedstrijd al een (beslissende) blunder gemaakt. Vandaag ook weer grandioos de mist in bij de 2e goal. Vorige week bij die vrije trap van Almere. De week daarvoor het afstandschot van Roda. Daarvoor het rollertje tegen Feyenoord. Moet ik nog even doorgaan, of zie je nu ook in dat hij al wekenlang blundert!!!

   0

   0
  • KnockKnockHello

   Ik vind het een sympathieke kerel die Lamprou, maar hij is veel te klein. Die bal die er in vloog bij nac had een keeper van 1.90 zonder al te veel moeite gepakt.

   0

   0
 30. Pfff. Wat een drama! Doodziek van. Andersen nooit wisselen! Leuk het veldspel in 1e helft maar je creeert geen reet. Hupperts scoort en heeft dreiging maar doet echt niets goed….ojo hoe lang nog?

  Weinig vertrouwen in zondag. Zal zeer lastig worden. Je moet sowieso scoren…en we hebben een clown in de goal die na een goed seizoen nu echt door de mand valt

  0

  0
 31. dvd01

  Zoals zo vaak. Deze ploeg moet gewoon niet te vroeg op voorsprong komen. Dat hebben we dit hele seizoen al gezien.

  0

  0
 32. N.Y.C.

  Ik begin steeds meer te vrezen dat Streppel met Willem II  gaat eindigen waar hij is begonnen…

  0

  0
 33. stefan013

  Diep, en dieptriest.

  0

  0
 34. Johan Derksen
  Johan Derksen

  Dat wordt dus echt alles of niks zondag. Maar de vraag blijft dan; wie moet er bij ons scoren. Vol er op en Nac onder druk zetten zodat Jelle nog een keer kan gaan janken. Nu na een nederlaag en weer een jaartje Juup!

  0

  0
  • Ik denk Nemec want die mocht niet eerder weg voor de EK haha. Alles beter dan vd Velden of Andrade !!

   0

   0
   • nemec gaat m nie worre. Das echt brandhout. Vergeet die gast nou maar die die leipe Aalbers hier binnen heeft gebracht.

    0

    0
 35. Bas Tardo

  Ze maken het zichzelf elke keer moeilijk…en dat zal zondag ook wel weer.

  Weer zondag zon kutgoal tegen en je bent de klos.

  Ik zie dit niet meer goed komen. Kutzooi.

  0

  0
 36. Van Puffelen
  Van Puffelen

  Onprofessioneel.

  0

  0
 37. gelaarsde sjaak

  Wat een rare competitie. Waar spelen we nu voor? Voor ons zelf? Voor dat de graafschap erin blijft? (Zullen onze Ajax huurlingen, echt de moeite voor willen nemen) of voor Leeuwarden?

  Twente gaat nu in beroep, gaat spannend worden. Overigens is het maar een vraag of het kans maakt. Twente zegt anders failliet te gaan, maar dat is Twente zijn probleem in mijn ogen. Dan heeft het geen bestaansrecht als de gemeente weigert in te stemmen met een degradatie, of andere grotere partijen welke nodig zijn. Als degradatie al te veel is… En wat ook zo is, stel dat Willem II de duels over NAC verliest, en dus eruit geknikkerd wordt, maar de plaats van Twente inneemt. Als Twente gelijk zou krijgen kan Willem II dat ook miljoenen kosten, en andere clubs ook richting de afgrond brengen, omdat ze er totaal niet op hebben geanticipeerd. Dat zal niet in het voordeel werken van Twente. Ze zouden het beter met hun schuldeisers op kunnen lossen dan een zaak aan te spannen, waar ze iedereen pissig mee maken. Maar goed, recht is recht.

  Desondanks, zondag gewoon winnen. Dit gaat anders weken, zo niet tot het begin van de competitie stress op leveren, en dat niet alleen het gaat Willem II geld kosten, omdat voor Willem II niet duidelijk zal zijn waar ze aan toe zijn met een beroep van Twente. En dat moet voorkomen worden zondag. Gas erop.

  Om maar voorbeelden te noemen: Moet je dan spelers aantrekken voor eerste of eredivisie, wat voor begroting, welke kaartprijs vraag je aan je supporters, ect ect ect. Sponsoren welke alleen eredivisie willen sponseren ga zo maar door. Dit gaat gewoon een grote ramp worden. Meer als Willem II nu overziet, want ik heb het idee dat ze het niet helemaal door hebben. We moeten gewoon winnen zondag!

  Als men nu een beetje aanvallender had gespeeld was het zeker 2-2 geworden. Jammer.

  0

  0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Gelaarsde sjaak

   De knvb kan  het niet maken om het terug te draaien of twente er uit  of Door met 19 clubs…en zeker dat het waarschijnlijk nog weken gaat duren voordat er een beslissing  voor twente valt.. Ze hebben wat geroepen in zeist en persverklaring afgeven vervolgens houden ze zich vooral bezig met  zwijgen

   0

   0
   • gelaarsde sjaak

    Precies denk dat Twente weinig kans maakt. Want, deze degradatie regeling was allang bekend. En ook nog eens uitstel op 9 mei. Toen begon ik hier al op Tilbo te verkondingen dat er een kans was dat ze ondanks dat het niet letterlijk in de regelementen stond, wel degelijk terug gezet konden worden. En dat scenario zagen ze niet aankomen bij Twente? Dat ze de kans zeker niet hoog vonden is geloof ik meteen. Ik zou als Willem II gewoon doen of ik gek ben en vol op de eredivisie inzetten. (Staat toch in de regelementen welke nu gelden!) Kunnen wij ook niet terug. Lijkt mij niet dat ze een club laten kapot gaan vanwege fraude van een ander. Willem II heeft niet de financiële buffer, om 2 plannen te maken (ja wel te maken) maar kan ze onmogelijk beide uitvoeren als men niet ruim van te voren (2 maanden) weet welke competitie ze moeten spelen. (Zie gegeven voorbeelden, Willem II kan er net zo goed failliet aangaan.) Dan lijkt me logisch dat Willem II gewoon de regels opvolgt, en dat is dus dat Twente eruit ligt, en Willem II zijn plaats inneemt. Stel wij dachten dat wij gezien de huidige regels in de eredivisie komen, En 2 weken van te voren blijkt het toch JP te zijn. Alles afgestemd op eredivisie, Willem II de nek omgedraaid. Fijn. Dat is al 1 grote reden waarom ik denk dat het beroep van Twente niets uithaalt, en ik kan er wel meer opnoemen. Want dan zou een faillissement van Willem II (welke niets misdaan heeft) prevaleren boven een faillissement van Twente wat wel van alles gedaan heeft. Ja, dat is wel het laatste wat ik zie gebeuren. Maar toch blijft het allemaal veel te onzeker en dus moet er gewonnen worden van NAC.

    0

    0
 38. Tik

  Weer wordt een wedstrijd omgedraaid na een tactische omzetting van de tegenstander. 1e helfst misschien wel de beste van dit seizoen, al worden en geen/ te weinig kansen gecreëerd.

  Tweede helft even aankijken, prima. Na de wissels van NAK en een kleine technische omzetting gaat het weer mis. Voorbereiden kan Willem II wel, maar anticiperen helaas niet.

  De 2-1 is gewoon een lompe goal. Je zou er Jelle om uitlachen, maar het gebeurd de laatste tijd te vaak bij Lamprou.

  Maar… Hoogmoed komt voor de val. 4 dagen om op te laden, fit te worden en heel rap 2-0 maken thuis.

  0

  0