Home » Headlines » Willem II – Ajax UITVERKOCHT

Willem II – Ajax UITVERKOCHT

Op zondag 14 mei sluit Willem II het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Ajax. De Amsterdammers zijn nog in een heftige tweestrijd gewikkeld met Feyenoord om het kampioenschap van Nederland. Ook voor Willem II kan er in deze wedstrijd nog veel op het spel staan, Ruim een maand voor de wedstrijd is deze wedstrijd inmiddels volledig UITVERKOCHT.

Er worden reeds kaarten aangeboden op de diverse sites. Er kunnen sancties worden getroffen tegen supporters die hun SCC of losse kaart doorverkopen.

24 reacties

 1. OldskooL

  Mooi op tijd in het stadion pilske,  zonneke en 3 punten  erbij. Word een ideale zondagmiddag ik vuul deh gewoon ajax mag van men beter voetballen stikt men niks maar wij de goalen.

  1

  0
 2. KruikEreNoord

  Als stewards gewoon hun werk doen hoeven ze ook niet de gracht in te worden geslagen (y)

  2

  2
  • Goirle Hallee

   De ervaring leert ook dat voornamelijk Feyenoorders zich niet weten te gedragen en een misplaatste arrogantie hebben alsof ze het supporteren hebben uitgevonden. Deze onoverwinnelijke strijders hoeven niet de gracht ingeslagen te worden als ze even juichen en weer gaan zitten. Laat dat nou net een probleem zijn voor de Havenzangers.

   3

   0
 3. patriekolorus

  Ajax wordt helemaal geen kampioen. Ook niet als ze hier winnen want feyenoord wint al hun resterende wedstrijden. Verder helemaal mee eens dat Ajaxsupporters hier helemaal niks te zoeken hebben.

  11

  0
 4. Welkom in het Wii stadion Ajacieden, het Wii stadion staat bekend om hun mooie grachten.

  40

  4
 5. Butch

  WII veilig en ajaks kan kampioen worden…hmmm hoeveel “supporters” zullen hun SCC verkopen voor een aardig bedragje..wordt weer een puinhoop

  11

  0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   Mensen die hun seizoenkaart verkopen. Mogen ze van mijn een sv geven voor de rest van der leven. Of die dat doen in de gracht flikkeren..

   27

   4
   • Butch

    Helemaal mee eens, ik hoop ook dat er controle op uitgevoerd wordt

    21

    0
   • Voor de rest van hun leven een SV geven. Degene die dit doen zijn Willem II onwaardige supporters.

    13

    1
 6. Als we winnen en Ajax daardoor geen kampioen wordt, gaat het geheid uit de hand lopen door gefrustreerde Ajax Fans. Als Ajax wint en uitbundig het kampioenschap gaat vieren in ons vak dan gaat het ook uit de hand lopen doordat supporters van Willem II dit zien als provocatie(zie Feyenoord). Daarom geen Ajax fans op de thuisvakken! ik hoop dat Willem II hier van geleerd heeft en zich houden aan de maatregelen die ze voor de volgende keer zouden treffen m.b.t. het weigeren van supporters van de uitclub op de thuisvakken. Dus gewoon ID controle voor één keer hanteren bij deze wedstrijd. Zo weiger je de Ajax supporters die uit de buurt van Amsterdam komen in ieder geval. De Ajax fans die uit Brabant komen zullen er dan wel tussen zitten, maar zo dun je het in ieder geval al goed uit. Daarnaast alle Willem II supporters die hun seizoenskaart voor een Meier op marktplaats zetten een stadionverbod geven.

  29

  1
  • Cards

   Hear, hear!

   2

   0
  • JamesQuinn

   ID-controle inderdaad. En voor de supporters die om welke reden dan ook toch hun seizoenkaart af willen geven aan familie/vrienden zou ik als administratie regelen dat er losse kaarten op naam worden uitgegeven.

   Vergeet niet: los van de schuldvraag, maar nog één zo’n incident als tegen Feyenoord en de KNVB heeft ons waar ze ons het liefste hebben: buiten het stadion tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

   7

   1
   • Gewoon buiten pas aanpakken. Heeft knvb  niks over te zeggen. Doe er je voordeel mee.

    2

    0
 7. Hopelijk past Willem II een strenge controle toe. Vooral om ongeregeldheden te voorkomen. Daar zit immers niemand op te wachten.

   

  10

  0
 8. UNITED

  Zal wel weer een grote teringzooi worden dan net als een paar jaar geleden.

  6

  1
  • De grootste teringzooi aller tijden in Tilburg was in mei 1984.Feyenoord kon bij ons

   kampioen worden..Ze wonnen met 5-0.Ik zat op de hoofdtribune en wat ik die middag

   heb meegemaakt..pfffff .Vechten,slopen, massaal drugs gebruik, overal pissende feyenoordfans behalve in de pisbakken etc…

   2

   0
 9. RJ

  Mooi, eindelijk spelen we voor een uitverkocht huis. Is goed voor de omzet en Ajax houden we hier van het kampioenschap af. Dit gaat een mooie zondag middag worden.

  20

  0
 10. Wel jammer dat zo veel Willem ii supporters die ook willen komen, straks niet meer kaartjes kunnen bestellen

  3

  11
 11. dn Baaierd

  Ach ja laat die Ajax supporters  maar komen deste meer kunnen we er uitlachen als ze hier de titel verspelen haha. Wat wij gaan die laatste wedstrijd van het seizoen gewoon winnen!!

  10

  2
 12. Mooi voor de club dat het uitverkocht is, maar er zullen veel Ajax supporters tussen zitten (met het oog op de titel). Niet dat ik veel problemen erin zie (zoals tegen Feyenoord), maar zie het toch liever vol zitten met Willem II supporters. Ach zolang we winnen ben ik alsnog tevreden, zou extra mooi zijn als we met winst op een mooie plek kunnen afsluiten.

  8

  0
  • Als wij kampioen kunnen worden (in de Juup dan waarschijnlijk) en het uitvak is te klein zitten we ook massaal op de thuisvakken. Zolang iedereen zich als gast gedraagt is daar niets mis mee en pakt Willem II wat extra knaken mee.

   19

   1
   • Tilburg

    Het is wel een probleem als Willem II supporters die deze wedstrijd willen bezoeken niet kunnen gaan omdat het vol met Neuzen zit.

    6

    5
   • KruikEreNoord

    Helemaal mee eens Frank 🙂 Ik ga vaak zat bij uitwedstrijden van Willem II op het thuisvak zitten. Als je je een beetje weet te gedragen kan dat prima.

    7

    2