Home » Headlines » SC Heerenveen zorgt voor vol uitvak

SC Heerenveen zorgt voor vol uitvak

Het is jaren geleden dat Willem II thuis mocht spelen in de KNVB Beker. Op woensdag 25 oktober  is het eindelijk weer zover. Twee jaar geleden maakten we er met ruim 1200 fanatiekelingen een enorm feest van in de Kuip. Nu kunnen we er thuis ook een gekkenhuis van maken.

Op woensdag 25 oktober spelen de Tricolores in het eigen Koning Willem II stadion de bekerwedstrijd tegen SC Heerenveen. De aftrap is om 19.45 uur.

Door een actie van Heerenveen is het uitvak inmiddels uitverkocht. 

Kaartverkoop
Kaarten zijn online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot aan de aanvang van wedstrijd. De kaartverkoop bij de receptie loopt van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, deze tijden gelden ook op de wedstrijddag.

Vrije verkoop
Er geldt een vrije verkoop regeling voor geregistreerde Willem II supporters. Dit wil zeggen dat er geen maximum zit aan de te bestellen kaarten. Wil je als SeizoenClubCard-houder op jouw vaste stoel plaatsnemen? Ben er dan snel bij, want álle zitplaatsen gaan in de verkoop.

Registreren
Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion.

De stadionkassa’s zijn op de wedstrijddag geopend vanaf 18.15 uur.

Prijzen

Korte zijde (ABC,K,L,M,N, O, P) €7,50
Lange zijde (E,F,G,H,J,EN,EZ) €10,00
Kinderen t/m 12 jaar reguliere tribune €5,00

Willem II hoeft in deze ronde de recettes NIET te delen. Laten we zorgen voor een vol stadion!

21 reacties

 1. Wat een schrijnend laag aantal. Willem II moet snel haar identiteit terug zien te krijgen, maar met de huidige beleidsbepalers, de speelstijl en een joker van een trainer gaat dat voorlopig niet gebeuren. Maak me zorgen!

  12

  3
  • koen verhoeff
   koen verhoeff

   Waarom zou je nu al een kaart kopen voor een wedstrijd die pas over twee weken gespeeld wordt? Omdat je bang bent dat het morgen uitverkocht is? Nee toch. Eerst zondag maar eens winnen van Twente.

   2

   6
   • dat is inmiddels gebeurd, de pprijs is ook super, dus waar blijven ze?

    0

    0
 2. Triest aantal ondanks leuk affiche en prima prijs…

  2

  2
 3. Er zijn wel een aantal mensen die zeggen dat er in uitwedstrijden mensen thuisblijven ivm de kosten. Gaan die nu ook al in de thuiswedstrijden doen?

  Ik vind het een belachelijk laag aantal supporters die er zullen zijn! De thuisblijvers zijn dat dan echt alleen mensen die komen in goede tijde ?

  2

  2
  • Ik zou dit eens even navragen in Groningen. Ben maar blij dat de seizoenskaarten vast staan anders had je die op het eind van het seizoen ook de helft minder.

   2

   0
 4. Stond er nu eerst 5234 en nu 2234?

  9

  1
 5. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Dat de KingSide (zo goed als) uitverkocht  raakt geloof ik wel. Ben benieuwd naar het totale kaarten verkoop tot nu toe iemand enig idee? Verwacht dat we 25 oktober 19.45 Uitendelijk rond 6/7 duizend uitkomen

  2

  0
 6. Alle ballen op de beker!! Met onze steun en de motivatie voor de spelers kunnen we Heerenveen thuis gewoon verslaan. Volgende ronde gunstig loten en je staat zo in de kwartfinale… Kom op kruiken, laten we nog iets moois van het seizoen maken. Heerlijk toch om op woensdag ook van je vrouw af te zijn:-)

  22

  0
 7. Cards

  Zal nog wel goed vol komen op de KS, andere plekken maak ik me veel meer zorgen over. Jammer dat het tegen een nietszeggende tegenstander als h’veen is, maar het is niet anders. Nog 5x winnen en dan tegen Arsenal!

  9

  3
 8. Al, of pas?!

  6

  1
 9. Mooie prijzen. Gelijk een mooi moment ook om nieuwe mensen en mensen die al een tijdje niet meer geweest zijn naar het stadion te krijgen. Kleine tip (hieronder ook al even genoemd): speel gewoon des Willem II op de aanval in plaats van dat ellendige doelpunten-voorkomen-spelletje. Anders wordt het voor die mensen ongetwijfeld ook weer de laatste keer voorlopig.

  11

  1
 10. Gaat willem II dit een keer ECHT promoten? Gewoon een vol stadion!! Kaarten zijn niet duur en betaalbaar mensen die vaak nie kunnen omdat ze minder te besteden hebben kunnen nu wel gaan! En gewoon uitkaarten keer gratis weg geven dan is het voor de friezen ook aantrekkelijker om naar ons mooi tilburg af te reizen!  Maar… ik ben bang dat er hooguit 11.000 man zal zitten met geluk en maar 100 in het uitvak.. maar er is hoop! Ik zal er zeker zijn en zal zoveel mogelijk reclame maken!  #roodwitblauweleger

  16

  2
 11. Kortste weg naar Europa, volle bak achter het team en Heereveen dit keer wel verslaan!

  21

  2
 12. Heerlijke ouderwetse woensdagavond bekerwedstrijd !

  laten we zorgen voor sfeervolle thuiswedstrijd en een stuntje !

  13

  5
 13. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Minpuntje is dat men dr seizoenkaarthouders  niet tot zaterdag of zo de kans  geeft om kaartje te kopen dr eigen plaats/vak.. en dan maandag alle kaarten in de verkoop doet!!! Verder mooie prijzen

  12

  4
 14. Mooie testwedstrijd om eens te beginnen met 2 vleugelspitsen, en dan kijken wat het verschil is met vorige week😉

  11

  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *