Home » Headlines » Verkoopinformatie FC Groningen-Willem II

Verkoopinformatie FC Groningen-Willem II

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op zaterdag 18 maart een busreis naar de wedstrijd FC Groningen – Willem II. Het betreft vrij vervoer (geen OV). De bussen vertrekken om 13.45 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Groningen, waar om 18.30 uur de aftrap is.

Prijzen Stichting KingZine:
Vrienden betalen €12,00 en niet vrienden betalen € 22,00 voor deze reis.

Prijzen Supportersclub:
Leden betalen €12,00 en niet leden betalen €22,00 voor deze reis. De supportersclub heeft een actie waardoor je deze wedstrijd i.c.m. met de wedstrijd tegen FC Twente samen voor €20,- kan bezoeken.

Verkoop buskaarten Stichting KingZine:
Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via www.tilbo.com/webshop

Verkoop buskaarten Supportersclub:
Tijdens de thuis- en uitwedstrijden van Willem II in het kantoor van de Supportersclub. Ook is het mogelijk om buskaarten online te bestellen via www.willem2.org/shop

Vrijvervoer:
Prijs €0,-
Omwisselen vanaf 17.00 uur op P4

Kaarten zijn te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Ook kun je de kaarten online bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen. De verkoop van de autokaarten loopt online tot 17 maart 09.00 uur en aan de receptie tot 17 maart 12.30 uur.

Er zijn 525 kaarten beschikbaar.