Home » Busreizen » Vanaf €12,- mee naar Enschede!

Vanaf €12,- mee naar Enschede!

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op zaterdag 4 maart een busreis naar de wedstrijd FC Twente – Willem II. Het betreft een *verplichte buscombi. De bussen vertrekken om 14.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Enschede, waar om 18.30 uur de aftrap is.

Stichting KingZine heeft voor deze wedstrijd samenwerking gezocht met de supportersclub en Willem II. Hierdoor krijgen alle supporters die met de bus mee gaan, gratis friet en snacks bij de tussenstop. Hierdoor is de vertrektijd eerder dan je gewend bent maar dat is geen reden om deze mooie AwayDay te missen!

Prijzen Stichting KingZine:
Vrienden betalen €12,00 en niet vrienden betalen € 22,00 voor deze reis.

Prijzen Supportersclub:
Leden betalen €12,00 en niet leden betalen €22,00 voor deze reis. De supportersclub heeft een actie waardoor je deze wedstrijd i.c.m. met de wedstrijd tegen FC Groningen samen voor €20,- kan bezoeken.

Verkoop buskaarten Stichting KingZine:
Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via www.tilbo.com/webshop

Verkoop buskaarten Supportersclub:
Tijdens de thuis- en uitwedstrijden van Willem II in het kantoor van de Supportersclub. Ook is het mogelijk om buskaarten online te bestellen via www.willem2.org/shop

*Autocombi:
Helaas kunnen er bij meer dan 500 supporters geen auto’s op de parkeerplaats van De Grolsch Veste parkeren. Aangezien we meer dan 500 supporters verwachten hebben Stichting KingZine en de supportersclub besloten voorlopig geen autocombi kaarten te laten verkopen. Mochten de 500 kaarten niet gehaald worden dan komen er uiteraard nog extra autokaarten in de verkoop.

Er zijn 1000 kaarten beschikbaar.

5 reacties

 1. 12 euries en gratis friet vrèète, als dat geen vollen bak wordt!!

  2

  0
 2. 013013013tilburv

  Waarom vertrekkeb de bussen al om 2 uur

  1

  2
  • “Stichting KingZine heeft voor deze wedstrijd samenwerking gezocht met de supportersclub en Willem II. Hierdoor krijgen alle supporters die met de bus mee gaan, gratis friet en snacks bij de tussenstop. Hierdoor is de vertrektijd eerder dan je gewend bent maar dat is geen reden om deze mooie AwayDay te missen!”

   2

   0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ 01313013tilburv

   Als je de de moeite had genomen om het stuk te lezen had je die vraag niet hoeven te stellen

   1

   0
 3. Aftrap in Rotterdam? haha 🙂

  2

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *