Home » Headlines » Twente gesteund door vol uitvak

Twente gesteund door vol uitvak

Na de zoutloze interlands is het weer tijd voor eredivisievoetbal. Aanstaande zondag spelen de Tricolores in het eigen Koning Willem II stadion.

Normaal zijn we niet echt voorstander van zondagmiddag wedstrijden maar gezien de weersverwachtingen en het feit dat uitvak uitverkocht is kan het wel eens een sfeervolle zondagmiddag worden.

Voor de wedstrijd zijn inmiddels 12.000 kaarten verkocht. Kinderen tot 13 jaar kunnen aan de hand van hun vader of moeder voor 2.50 euro mee.

Kassa is zondag vanaf 13.00 uur geopend.

12 reacties

 1. Cards

  Winnen. desnoods die pannekoek aan de zijlijn negeren. Derop en derover. twente tot halverwege de N65 opjagen en het volle uitvak met de drie punten om de oren slaan. afdruipen zullen ze.

  16

  0
 2. Als gullie maar weer nie meej George Baker op de proppe komt

  0

  0
 3. WIJ GAAN WINNEN! En super dat er weer een vol uitvak is. 

  6

  2
 4. gruunstroat niet allemaal zeveren we verliezen dit gewoon onzin allemaal van oe 

  6

  3
 5. rood wit en blauw

  Wat hebben we dit jaar al gewonnen dan?De realiteit is niet altijd effe prettig!

  5

  0
 6. Respect voor de supporters, die kunnen er verder ook niks aan doen dat het een trieste frauduleuze club is. Supporters zijn er altijd en zorgen vaak voor goede sfeer. lekker lijntje van vak P!

   

   

  4

  2
 7. Van Looi mag van mij nog eenmaal dat verdomde 532 proberen, maar wel onder één voorwaarde en anders ben ik er echt klaar mee:

  Drie punten !!!

  11

  5
 8. Heerlijk zondag!! 22 graden, bier in oe haand en drie punten in de andere…. Wa wilde nog meer

  23

  0
  • rood wit en blauw

   Helemaal waar Gruunstroat …alleen die drie punten gaan toch echt naar Twente.Wij zijn op dit moment niet tegen die ploeg opgewassen.Jammer, maar tis nie aanders.

   4

   33
   • Prima instelling Rood Wit Blauw!!

    En alsof Twente het zoveel beter doet…kom op man. Juist een positieve instelling, hoe moeilijk ook dit jaar, zorgt ervoor dat wij dit soort wedstrijden wel winnen. Het publiek! Mooier ga je het niet krijgen; prachtige nazomer dag, zondag 14.30, een vol uitvak en het stadion voor 95% vol. Gas erop

    13

    2
  • Mee eens gruunstraot

   als je zondag zo al naar stadion gaat dan kun je net zo goed thuis blijven. Gas erop vanaf de eerste minuut. Lekker dat uitvak voor eerst weer eens beetje vol zit.

   zonnetje biertje en drie punyen

   4

   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *