Home » Headlines » Tsimikas als aangever

Tsimikas als aangever

Kostas Tsimikas was van grote waarde voor Jong Griekenland in de kwalificatie wedstrijd tegen de beloften van Moldavië. Na rust gaf onze linksback twee assists, waardoor Griekenland de wedstrijd met 0-2 wist te winnen.

Tsimikas maakt in Tilburg sowieso een goede indruk en de Tilburgse aanhang schreeuwt al om een langdurig contract voor deze talentvolle verdediger.

13 reacties

 1. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Toch  jammer dat het Nederlands elftal  niet met de Eredivisie mee doet want  dat had zelfs voor Dit Willem ll zeker 6 punten opgeleverd dit seizoen punten die we goed kunnen gebruiken om daaronder in weg te komen.

  3

  3
 2. Contract nu aanbieden scheelt je ook een hoop geld. Straks gaat hij het zelf ook geloven en dan kan hij transfervrij uit een stuk meer opties kiezen. Die speelt Dijks nog uit de basis bij Ajax

  6

  1
  • rood wit en blauw

   Gaat hij en zijn zaakwaarnemer niet doen Poppels!Deze broodvoetballers denken maaraan 1 ding!!Money…cashen…op een zo hoog mogelijk nivo.En gelijk hebben ze!

   3

   0
 3. Persoonlijk vind ik Tsimikas de meest positieve verrassing in deze matige tijden. Een behoorlijk constante speler met gif in zn donder, altijd dreiging naar voren en de werklust van een stoere kerel met leeuwenmoed; en dat zie ik graag. Ook bij jong Griekenland doet hij het dus blijkbaar prima dus mijns inziens hebben we weinig reden tot klagen over onze -nieuwe- Griekse Adonis. Joris, probeer deze man aan onze geweldige club te binden; stoere bent en over een paar jaar welbekend (en wat Dragmas waard)

  12

  1
 4. Nood donor nodig om dringend te krijgen voor een knappe beloning van 500.000 USD, geïnteresseerden donor, neem dan onmiddellijk contact op met Dr. Tim Akash voor meer informatie via alzahraonline@outlook.com of whatsapp @ (+ 234 807 683 5119).

  2

  20
 5. “Aanhang scheeuwt al om een langdurig contact” tja we kunnen schreeuwen wat we willen maar moeten we het eerst eens worden over de afkoopsom met zn werkgever voor we hem überhaupt een contract kunnen aanbieden.

  5

  7
 6. Voorlopig lijkt het erop dat Grieken hier zich fijn voelen.

  Contract aanbieden en kostas terug halen.

  35

  0
  • Ophouden over de andere Kostas en vertrouwen geven aan de huidige keeper. Kostas heeft hier ook het keepersvak geleerd. Maar ja, één pispaal moet je hebben.

   13

   15
   • Je hoort mij weinig negatiefs zeggen over wellenreuter, Kostas is gewoon een betere keeper…

    29

    3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *