Home » Headlines » MATCHDAY: Kassa vanaf 11.00 uur open (nog 700 kaarten)

MATCHDAY: Kassa vanaf 11.00 uur open (nog 700 kaarten)

Op eerste paasdag treden de Tricolores in het eigen Koning Willem II Stadion tegen Go Ahead Eagles uit Deventer. De ploeg van de nieuwe trainer Maaskant staat onderaan in de Eredivisie en heeft de punten keihard nodig. Ook Willem II heeft nog één overwinning om zich definitief veilig te spelen.
Na de fantastische sfeer in Eindhoven zal de steun van de supporters keihard nodig zijn om ook volgend jaar weer in de Eredivisie te spelen.

De kaartverkoop voor deze wedstrijd loopt hard. De teller staat inmiddels op ruim 13.000 kaarten.

Update: Er zijn nog 700 kaarten beschikbaar.

De vakken P, A, B, C, J, K, L, N en O zijn uitverkocht. Voor de vakken LS, M, F, G, en H zijn nog enkele kaarten beschikbaar.
Voor vak E, EN en EZ zijn nog ruim voldoende kaarten beschikbaar.

De stadionkassa’s zijn op de wedstrijddag geopend van 11.00 uur tot 12.30 uur.

12 reacties

 1. Cards

  ik snap niet dat gae voor zn allerlaatste kans op handhaving maar 350 man op de been kan brengen. had meer verwacht dan dit schrale aantal, jammer want dat scheelt weer veel sfeer.

  9

  4
  • 350 man is een prima aantal hoor. Zeker als je je realiseert dat GAE niet de allergrootste club is, zondag 12.30u niet de meest ideale tijd is en het ook nog een Pasen is en mensen dus andere verplichtingen hebben.

   8

   1
   • als je naar feyenoord was geweest of meer als 4 awaydays had bezocht. kreeg je je kaartje entree plus buscombi gratis. Dus die aantal is heel slecht van ze

    6

    1
  • PLus verplichte buscombi en geen alcohol.

   Overigens waren er ook maar 300 in deventer mee.

   2

   0
   • Ik vind het ook best weinig als dit dé wedstrijd voor ze is. Vergeet overigens niet dat heel veel supporters daar de kosten voor deze wedstrijd vergoed kregen geloof ik. Dan heb ik het dus over ticket én bus. Er kunnen er hier dus kei veel helemaal gratis heen.

    8

    1
 2. even off topic: Woudenberg en Vejinovic mogen weg bij Feyenoord….. Linksback en opvolger Ojo voor t oprapen!! Zouden beide versterkingen zijn tov dit seizoen!

  21

  0
  • Highway Patrolman
   Highway Patrolman

   Als je Kostas al niet kan houden omdat hij “te duur” is vergeet dan a.u.b. Vejinovic en Woudenberg. Steek eerst geld in de spelers die hun waarde voor de club al hebben bewezen alvorens op zoek te gaan naar “versterkingen”.

   3

   7
  • Dit zijn alles behalve versterkingen, jongens met hoge salariseisen die nog weinig gepresteerd hebben. Tel daarbij de speelstijl van feyenoord(knokken) op en geen goede match

    

   0

   6
 3. N.Y.C.

  Vol gas er op. Deze wedstrijd moet gewonnen worden en dat in een seizoen dat we niet overtuigend spelen en nog niet overtuigend gewonnen hebben. Verlies je dan zie ik het zwaar in.

  1

  1
 4. Goedemiddag.

   

  Even een vraag. Is ons aller Dico Koppers alweer fit?

  2

  1
  • drobs

   Koppers trainde in de ochtend training wel apart van de groep, maar er zijn nog 2 a 3 dagen. Dus hopelijk kan hij mee doen!

   0

   0