Home » Laatste Nieuws » Willem II verkoopt meer scc; 9367

Willem II verkoopt meer scc; 9367

Het is vanaf nu mogelijk om je SeizoenClubCard te verlengen en vanaf 15 juni om een nieuwe SeizoenClubCard aan te vragen. Tilbo.com houdt speciaal voor jullie een teller bij met het aantal verkochte seizoenskaarten. Teller:

Update: 12 augustus 12.00 uur

Aantal SeizoenClubCard verkocht op dit moment: 9367 verkocht.

Dit aantal is iets ca 100 hoger dan vorig seizoen voor aanvang van de eerste wedstrijd tegen Vitesse. Willem II verwacht dat aantal in de loop van augustus verder zal oplopen naar 10.000

SeizoenClubCard kopen

Wil jij een SeizoenClubCard aanschaffen? Ga dan nu nog naar www.willem-ii.nl/trots. De KingSide en vak p zijn inmiddels uitverkocht.

Speciale regelingen:

Voor bepaalde doelgroepen zijn er speciale regelingen. Zo kunnen kinderen gratis naar binnen met de 013-actie en kun je met aangepaste voorwaarden je seizoenskaart verlengen als je deelneemt aan de meedoenregeling. Ook medewerkers van Interpolis ontvangen een korting. 

 

63 reacties

 1. Zou mooi zijn als we in augustus inderdaad de 10.000 scc’s kunnen aantikken. Dan komen er in de winterstop wellicht nog wat halve bij. Daaruit blijkt in ieder geval dat er ruimte is om te groeien. Als ze dan in thuiswedstrijden attractlaf spelen kunnen we wellicht opklimmen richting 11.000 scc’s na de facelift van het stadion.

  6

  2
 2. Is dit artikel meer 10.000 keer bekeken??

  1

  0
 3. koen verhoeff
  koen verhoeff

  9367 is de laatste update. Iets meer dan vorig jaar bij aanvang seizoen (meldt Willem II op Twitter)

  1

  0
 4. rood wit en blauw

  Tussenstand??Mag hopen boven de 8500!!

  2

  0
  • rood wit en blauw

   Weer 5 dagen verder en nog geen tussenstand!Is het zo karig??

   1

   0
   • Heb net vernomen rond de 8650 account verkocht op dit moment.

    1

    0
   • koen verhoeff
    koen verhoeff

    Supportersclub tweet nieuwe stand 8686.

    Dat zijn er net wat meer dan vorig jaar op 25 juli. Zie dit tilbobericht van vorig jaar.

    UPDATE; Verkoop SCC op 8529

     

    0

    0
   • @Koen. Vorig jaar startte de seizoenkaartverkoop twee weken later als dit jaar, dus je vergelijking ligt enigzins scheef.

    0

    0
   • koen verhoeff
    koen verhoeff

    Klopt, maar daar staat tegenover dat de competitie toen een week eerder begon. Linksom of rechtsom, we zullen volgens mij ongeveer op aantal van vorig jaar uitkomen. Na een seizoen zonder veel hoogtepunten dat uitging als een nachtkaars is dat niet slecht.

    0

    0
 5. Forza Willem II
  Forza Willem II

  De verkoop van seizoenkaarten lijkt idd te stagneren. Waarom doet Willem ll geen actie de bv 9000ste en 10,000ste een gratis seizoenkaart krijgt om zo de verkoop een nieuwe boost te geven?

  9

  4
 6. Als er de komende anderhalve week nog 200 kaarten verkocht worden, dan lopen we gewoon netjes gelijk met vorig seizoen rond deze tijd. Toen waren dat er 500 meer dan het seizoen daarvoor, dus daar lopen we sowieso nu al 300 op voor. http://www.tilbo.com/bestel-nu-je-scc-2016-2017/

  2

  4
  • koen verhoeff
   koen verhoeff

   Typisch Tilburgs: wachten, wachten en dan de laatste week bij de administratie in de rij gaan staan en mopperen dat het niet opschiet.

   14

   5
 7. Weet niet wat ze begroot hebben, maar dit valt nu al tegen. Volgens mij komen we niet boven de 9000 uit…

  3

  3
 8. Kom op mensen. Op naar de 10.000.

  1

  1
 9. Lord of Fail

  Zijn die 8317 seizoenskaarten nou met of zonder buisness??Ik zie dat alleen staan achter wat er na de verhuisperiode is verkocht.Indien het inclusief buisness is, dan vind ik persoonlijk de verkoop toch lichtjes tegenvallen..

  4

  0
 10. pierre

  Willem II is lekker bezig,  hoor in mijn omgeving dat mensen verkeerde seizoenkaart hebben thuis gestuurd gekregen. Ik dus ook…   Adres klopt, naam niet en vak niet…. Ik voorspel complete chaos…  🙁

  7

  3
 11. rood wit en blauw

  Aantal staat gewoon stil.Wakker worden daar aan de Goirleseweg!!

  12

  2
  • rood wit en blauw

   Ben helemaal leip van onze club maar dit vind ik heel matig .Waar zijn de acties vanuit Willem II?

   8

   2
   • rood wit en blauw

    Hee..nu de business bijgevoegd…ziet er iets beter uit….Nu die laatste 1800 nog!

    0

    2
 12. Nog 6500 te gaan zusjes! Toch maar wat gratis vakanties beschikbaar stellen?

  28

  22
  • @Hommel . Je Nick name en ook mog eens in de juiste kleuren zwartgeel is perfect gekozen !! Hier weer meer met een grote mond en vol gezogen van het bier…loop je weer opgeschept rond te zoemen !! Maar zoals gewoon steken hommels nooit ..en verdwijnen ze aan het einde van het (voetbal) seizoen weer naar andere oorden (Jupiler league) !

   29

   12
  • Beste Tilbo mods, kunnen we misschien een aparte pagina aanmaken voor die tsunami aan gefrustreerde Naccers die hier ineens na twee jaar weer komen opduiken? Dan zeggen we daar dar NAC geweldig is, wij nooit aan hen kunnen tippen qua support en bierdrinken. Dan kunnen ze  zichzelf daar allemaal bevlekken en hebben wij er geen last meer van bij berichten over onze club. Of misschien kunnen jullie eens appen met de collega’s van bsiderats of de rat. Wederzijdse oproep om elkaars site niet te vervuilen met dit soort gedoe.

   21

   9
  • Kijk kijk…. weer een nieuwsgierig manneke dat even komt spieken daar waar organisatorisch en financieel sprake is van rust en waar stabiel beleid wordt gevoerd.Hoe bevalt dat nou zo onder nuchtere mensen te zijn?

   4

   12
  • ik was voor nac, maar willem ii is inderdaad toch wel een mooiere club

   8

   14
   • rood wit en blauw

    Welkom …meteen een inburgeringscursus…het is NAK

    10

    8
   • Goed opletten, dit is een andere hommel dan Hommel 😉 Lekker laten trollen. Dat doen er omgekeerd ook regelmatig van ons op NAC sites. Vind ik trouwens net zo vreemd. Maar goed, ieder zijn ding…

    5

    1
 13. Keiebaant

  Eigenlijk is het helemaal niet zo vreemd dat er “maar” 7000 seizoenkaarten zijn verkocht.

  Dit aantal seizoenkaarten zal nog wel oplopen maar van de Looij had het afgelopen seizoen aantrekkelijker voetbal moeten spelen ipv van het behoudende antivoetbal. Als je 5 wedstrijden voor het einde van de competitie je al veilig hebt gespeeld en je durft dan nog niet het publiek te vermaken met attractief voetbal en je hebt daarnaast niet het lef om jeugdspelers te brengen dan loopt het inderdaad niet storm met de verkoop. Willem ll is gewoon vergeten reclame te maken voor zichzelf.

  16

  4
  • Het is ook definitie begrip. Willem II kiest ervoor om de verkochte business kaarten pas later aan het aantal toe te voegen . Met die verkochte aantallen zouden we richting 8700 gaan.

   4

   5
   • @ John Nr1 Business stoelen vallen bij geen enkele club onder seizoenkaarten. Is fiscaal niet toegestaan. Dat Willem II ze er aan het eind bij optelt is zuiver window dressing…

    8

    1
   • Ga je de fiscaliteit er nu ook bij betrekken Koosje? Licht even toe wat je precies bedoelt!

    1

    3
 14. We zijn weer 5 dagen verder….over de 7000?

  0

  0
 15. Ook wij zijn er weer bij dit jaar, maar heb het speelschema gezien, geen een wedstrijd voor de winterstop op zaterdag om 19.45 uur, wel weer op allerlei onmogelijke tijdstippen, misschien ook een reden ( bijvoorbeeld als je zelf nog op zondag voetbalt) om geen seizoenkaart aan te schaffen. Hier mag ook aan gedacht worden. Alles lijkt nu afgestemd op de wensen van FOX.

  3

  0
 16. Wat het nog erger maakt….RKC trok een aantal jaar 6500 toeschouwers gemiddeld..Nu in de Juup 2500…..Waar zijn die 4000.gebleven? Oke daar zaten wat meer uit-supportersbij en zijn er uiteraard veel mensen om diverse redenen definitief afgehaakt.Maar die 2000die overgebleven zijn waar zijn die nu hun heil aan het zoeken.FC den Bosch? geen optie.nak…?? Daar gaat uiteraard niemand naar toe met enig verstand!PSV zou nog kunnen …Maar ook niet naar WillemII….Dusss iemand die daar een antwoord op heeft??Weer een gemiste kans 

  4

  11
  • Die blijven lekker thuis voor de buis. Daar is net zoveel sfeer als bij RKC, Den Bosch en Willem ii. PSV speelt voor de titel en bij Nac is er altijd sfeer.Thuis hoef je niet in een rij te staan voor een drankje. En ook niet voor de WC en bovendien zit je er lekker warm.  Je hoeft niet door de kou en je hebt geen parkeerproblemen. Nog meer uitleg…..?

   9

   20
   • Adje, heb jij toevallig jouw seizoenskaart verpacht aan een ajacied  ?

    10

    2
   • Lijkt een aanvaardbare uitleg Ad.Alleen rammelt hij aan alle kanten.In Tilburg is er wel degelijk sfeer…alleen van een ander nivo….Zeg maar..Beheerst,frivool inderdaad soms ingetogen…En bv in breda….platvloersdikke bierbuikengehalte, openhemden nivo…maar goed als je je daar prettigbij voelt…prima!En het aantal toeschouwers stijgt gemiddeld nog steeds….Dus dat we blijven voortaan allemaal thuis klopt ook niet echt…Al op leeftijd Ad?

    4

    6
   • Ik ben inderdaad op leeftijd. En zo zijn er duizenden supporters van Willem ii. Ik mag toch wel de waarheid vertellen! Wel reëel blijven en niet meteen iemand wegzetten als ouw menneke. Ich zeg toch ook niets over het niveau hier op tilbo.com En ik heb mijn seizoenskaart niet verpacht aan een ajaxied.   

    6

    7
   • Ad,we leven in een vrij land,je mag zeggen wat je wil,maar beste Ad,het is gewoon de waarheid niet!!Ben een vent en geef dan ook toe dat je het op datpunt misschien wat chargeert.En deze oude lul van 58 gaat gewoon in de kou naar het voetballen….En het is komkommertijd,al jaren de aanzet tot een wat neerwaarts nivo  Oplossing…zorg voor nieuwsop het spelersfront..kunnen we daar weer over ouwehoeren…zijn we toch het beste in… 

    4

    3
   • Ad… je komt over als een norse, oude man!Maar wel eentje die met de tijd mee gaat zo te zien. Respect daarvoor! Als ik je zou tegenkomen kreeg je een boks van me, jwt.Met vriendelijke groet,

    1

    7
  • darren

   Ik heb ook sinds jaar en dag een scc bij Willem II . elke wedstrijd is ff 206 km rijden voor mij en m’n echtgenote,enkel de jaren dat  we in de Juup  zaten (vrijdagavondvoetbal) heb ik geen scc genomen omdat ik op zaterdag werk, Je kan je wel voorstellen dat ik ons Clubje liever tegen b.v.b. Ajax , Feyenoord enz zie spelen dan tegen (met alle respect, jong Utrecht, Telstar of Achilles) En een echte clubsupporter loopt toch ook niet van de ene club naar de andere denk ik,dus kan ik de supporters van RKC begrijpen.

   3

   0
 17. He Joris en Berry kom eens met wat spelers!!Prachtig hoor die lange termijnvisie,maar mensen willen ookweten waarom en waarvoor ze verlengen of aanhaken bij de club!Mijn stad met 214.000 inwoners…6200 seizoenkaarten tot nu toe!!Moet niet kunnen!!

  3

  3
 18. Hoe is dit in verhouding tot vorig jaar? Vind t namelijk wat weinig

  5

  1
  • koen verhoeff
   koen verhoeff

   Heb wat gezocht. Vond een tweet van supportersclub (10 juni 2016): 2785. Gaat dus helemaal niet zo slecht. Toen door play-offs volgens mij wel wat later begonnen met verkoop.

   7

   1
 19. Ik zie net op de pagina dat er een knopje Auto-verleng bij gekomen is. Hopelijk dat dit daadwerkelijk mogelijk is/gaat worden.

  6

  2
 20. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Off de topic

  Zit je gisteren Ajax Manchester finale Europa league te kijken zie je frenkie invallen. Auw Auw blijft pijnlijk om te zien dat het hier mis is gegaan. En hij nooit de Kans heeft gehad. Misschien wel de grootste talent ooit doe we zullen voortbrengen.

  12

  2
  • Keiebaant

   Hoi Forza,

   jij bedoelt toch “de” Frenkie de Jong welke is weggestuurd door ene Jurgen Streppel ??? De trainer waarvan jij altijd hebt geroepen dat hij zo goed was toch….

   4

   5
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    Beste Keiebaant

     

    Die Frenkie de Jong en die streppel bedoel ik idd. En Streppel heeft het hier goed gedaan en ook dingen minder goed waaronder dit. Maar bij mij is niet alles zwart of alles wit. In tegenstelling tot sommige hier met hun anti streppel campagne die ze afgelopen jaren voerde

    16

    4
 21. HOS

  We kunnen hier wekelijks een teller laten zien, maar uiteindelijk komen we rond de 9500 kaarten uit. Ik mis vanuit kantoor de echte acties. Afgelopen jaar kon je nog iets van prijzen winnen, maar daar zie ik dit jaar ook niets over, behalve iets van een bed.

  Als club moet je creatief zijn en dat ontbreekt er op kantoor nog weleens. Ieder kind wat voor dinsdag verlengt mag op woensdag met de selectie meetrainen, regel met een bedrijf dat ze het vak naast vak n bijvoorbeeld volzetten alla het schrobeler vak (wat jaarlijks als eerste is uitverkocht), verplaats de hekjes bij het schrobbelervak en de KingSide zodat je 200 plaatsen van ere noord afhaalt en deze op de KingSide toevoegt. Verkoop deze 200 kaarten alleen met losse verkoop en je krijgt 17 x 20 euro = 340 euro binnen wat een kaart op de eretribune kost.

  Jammer dat de club al jaren zo passief is, want wij moeten toch met zo’n grote stad makkelijk 10.000 kaarten aan het begin van het jaar aan de man brengen!

  26

  5
 22. Mooi aantal….. 1896. Kan geen toeval zijn!

  4

  0
  • Dat is het dus ook niet 😉 Waren er waarschijnlijk aantal meer of minder… Maar komt hip over he. Slimme koppies op kantoor

   0

   0
 23. Leg een paar leuke spelers vast en dit aantal gaat lekker lopen !

  8

  1
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   Als jij dan volgende week een flinke zak met geld komt afleveren aan de Goirleseweg zal het een stuk makkelijker maken, je doet net alsof het net zo vanzelfsprekend is dat er water uit de kraan komt!!!

   0

   2
   • Dat het vanzelfsprekend is niet, maar het geeft mensen wel een zetje om toch aankomend seizoen naar een Eredivisie waardig elftal te komen kijken. Was 10000 overigens niet pas het getal in de winterstop? Geloof dat het daarvoor iets van 9000 was.

    1

    0
 24. pierre

  + 2

  5

  1
 25. Vanmiddag weer met drieën onze seizoenkaart  verlengd.

  6

  2
 26. Uiteraard weer verlengd, weer eens seizoen op ere-noord.

  4

  10
 27. 013Bert

  Bij Tilburg Trappers heb je de mogelijkheid om je seizoenskaart in termijnen te betalen. Zelf niet zozeer nodig, maar kan begrijpen dat dat voor sommige supporters ook goede uitkomst kan bieden…

  17

  2
 28. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Hij is weer verlengd, maar waarom geen optie automatisch verlengen? Het is een fijne optie voor veel veel supporters en je hebt als club dan al vooreen een bepaalde datum al een x bedrag op je rekening staan.. Misschien een idee voor het seizoen 2018-2019. Willem ll

  16

  2
 29. Guillaume1896

  Alweer aangevraagd. Op naar de 10.000 of meer!

  9

  4
 30. En ik… Ik ben erbij 

  6

  2