Home » Busreizen » Teller SeizoenClubCard verkoop: 2.502 verkocht

Teller SeizoenClubCard verkoop: 2.502 verkocht

Het is vanaf nu mogelijk om je SeizoenClubCard te verlengen en vanaf 15 juni om een nieuwe SeizoenClubCard aan te vragen. Tilbo.com houdt speciaal voor jullie een teller bij met het aantal verkochte seizoenskaarten. 

Teller:

Update: 26 mei 14:21 uur

Aantal SeizoenClubCards verkocht: 2.502 (exclusief business en kaarten via Interpolis)

SeizoenClubCard verlengen:

Natuurlijk zien we je ook komend seizoen weer graag bij alle thuiswedstrijden in het Koning Willem II stadion. Ben jij er ook weer bij? Verleng dan vandaag nog jouw SeizoenClubCard! Check de verkoopprijs per vak in dit overzicht.

Wil je graag jouw vaste plaats behouden? Verleng jouw SeizoenClubCard dan vóór 7 juni, want daarna vervalt jouw recht op die plaats.

Nog geen SeizoenClubCard? De vrije verkoop start op 15 juni.

Speciale regelingen:

Voor bepaalde doelgroepen zijn er speciale regelingen. Zo kunnen kinderen gratis naar binnen met de 013-actie en kun je met aangepaste voorwaarden je seizoenskaart verlengen als je deelneemt aan de meedoenregeling. Ook medewerkers van Interpolis ontvangen een korting. 

 

41 reacties

 1. Hahaha wat een clowns zijn jullie zeg.. Lachertje van de Eredivisie met jullie dooie sfeer, ons stadion zit in de JL 2x zo vol als die van jullie in de ere. Prutsers.

  1

  10
  • Mooi, weer iemand met het geheugen van een goudvis. Kijk het topic over hoe we jullie clubje vorig jaar rond deze tijd op het veld en op de tribune vernietigden maar eventjes terug. En vast succes met je permaban.  

   5

   2
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Stillempies

   En zo is deh jongen

   Handjes in de lucht handjes in je zij handjes op je blote bolletje blij blij

   6

   0
  • Haha wij hoeven ze niet belachelijk te maken, dat doen ze zelf wel. Alsof veel seizoenkaarten verkopen en alcoholmisbruik iets is om trots op te zijn pfff… het zegt vooral veel over het zeer bedenkelijke intelligentieniveau in breda. 

   1

   1
   • Ik ben het helemaal met je eens dat die Stillempies hierboven een belachelijke reactie heeft gegeven.Maar jouw laatste zin getuigt ook niet echt van niveau. En dat is jammer.

    0

    1
   • Wat jij ervan vindt interesseert me niet zo heel veel Guido, maar dat snapte je al wel toch? Ik begrijp gewoon niet zo goed waarom deze website een hotspot van naccers geworden is. Op zo’n site van een inferieure club met weinig supporters en een dooie sfeer zou ik echt niet willen zijn als ik zelf zo mega awesome was als de gemiddelde nac supporter.

    3

    1
   • Mij hoor je dit soort negatieve uitlatingen over jouw club niet noemen.

    1

    0
  • Je bent heel de tijd het zelfde kneusje onder hetzelfde I.P adres wat heel erg wil opscheppen over je clubje onder meerdere namen.  Het is ook normaal als je 12 bent maar ga nou maar weer naar je eigen site. 

   3

   2
   • Wat een vette, vette onzin, Kruik. Ik post alleen onder mijn eigen naam en onder geen enkele andere. De webmaster kan dit precies controleren!!!

    1

    1
   • Ik ken genoeg Willem II-supporters die niet achterdochtig zijn tegen alles wat uit Breda komt. Daar trek ik me maar aan op. In alle vriendschap. 

    2

    1
 2. Ik zie net op de pagina dat er een knopje Auto-verleng bij gekomen is. Hopelijk dat dit daadwerkelijk mogelijk is/gaat worden.

  3

  0
 3. Waar ik overigens ook blij mee ben is het feit dat seizoenskaarten die in DIT jaar worden afgenomen ook daadwerkelijk in DIT jaar op de begroting staan, en niet op die van -pak m beet- 1912 jaar geleden. Dat beleid heeft ons toentertijd bijna de das omgedaan. Laat die seizoenskaarten inderdaad maar lekker binnendruppelen, rond de 10.000 halen we meestal toch wel. Een actietje rond een maand voor het begin van de competitie zal de twijfelaars wellicht nog over de streep kunnen trekken, mijn kaart is in elk geval verlengd direct nadat de email op het digitale deurmatje plofte. Op naar een doelstelling in het linkerrijtje!!

  3

  2
  • Hoe weet jij dat dat dit jaar dan wel zo is en andere jaren niet?

   1

   0
   • In onze sportieve hoogtijdagen werden inkomsten van het seizoen erna nog op de balans van het vorige jaar gezet, ofwel inkomsten werden naar voren gehaald om slechte financiele resultaten te verbloemen. Hetzelfde wat dus een club uit Prinsenbeek-Oost ook heeft gedaan door mensen in een keer 10 seizoenskaarten te laten kopen. Daardoor was de club even uit de acute liquide problemen, maar dat betekent wel dat nu wellicht 20% van de seizoenskaarthouders dit boekjaar eigenlijk voor niks op de tribune zitten, hun SSC is immers al in 2012 op de begroting gekomen. Aangezien wij zulke beleidvoering sinds Bottelier niet meer toepassen, kan ik wel met zekerheid zeggen dat dat dit jaar niet aan de hand is.

    0

    0
 4. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Off de topic

  Zit je gisteren Ajax Manchester finale Europa league te kijken zie je frenkie invallen. Auw Auw blijft pijnlijk om te zien dat het hier mis is gegaan. En hij nooit de Kans heeft gehad. Misschien wel de grootste talent ooit doe we zullen voortbrengen.

  8

  2
  • Keiebaant

   Hoi Forza,

   jij bedoelt toch “de” Frenkie de Jong welke is weggestuurd door ene Jurgen Streppel ??? De trainer waarvan jij altijd hebt geroepen dat hij zo goed was toch….

   2

   4
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    Beste Keiebaant

     

    Die Frenkie de Jong en die streppel bedoel ik idd. En Streppel heeft het hier goed gedaan en ook dingen minder goed waaronder dit. Maar bij mij is niet alles zwart of alles wit. In tegenstelling tot sommige hier met hun anti streppel campagne die ze afgelopen jaren voerde

    9

    3
 5. HOS

  We kunnen hier wekelijks een teller laten zien, maar uiteindelijk komen we rond de 9500 kaarten uit. Ik mis vanuit kantoor de echte acties. Afgelopen jaar kon je nog iets van prijzen winnen, maar daar zie ik dit jaar ook niets over, behalve iets van een bed.

  Als club moet je creatief zijn en dat ontbreekt er op kantoor nog weleens. Ieder kind wat voor dinsdag verlengt mag op woensdag met de selectie meetrainen, regel met een bedrijf dat ze het vak naast vak n bijvoorbeeld volzetten alla het schrobeler vak (wat jaarlijks als eerste is uitverkocht), verplaats de hekjes bij het schrobbelervak en de KingSide zodat je 200 plaatsen van ere noord afhaalt en deze op de KingSide toevoegt. Verkoop deze 200 kaarten alleen met losse verkoop en je krijgt 17 x 20 euro = 340 euro binnen wat een kaart op de eretribune kost.

  Jammer dat de club al jaren zo passief is, want wij moeten toch met zo’n grote stad makkelijk 10.000 kaarten aan het begin van het jaar aan de man brengen!

  20

  3
 6. Mooi aantal….. 1896. Kan geen toeval zijn!

  4

  0
  • Dat is het dus ook niet 😉 Waren er waarschijnlijk aantal meer of minder… Maar komt hip over he. Slimme koppies op kantoor

   0

   0
 7. Leg een paar leuke spelers vast en dit aantal gaat lekker lopen !

  7

  1
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   Als jij dan volgende week een flinke zak met geld komt afleveren aan de Goirleseweg zal het een stuk makkelijker maken, je doet net alsof het net zo vanzelfsprekend is dat er water uit de kraan komt!!!

   0

   1
 8. Vanmiddag weer met drieën onze seizoenkaart  verlengd.

  6

  0
 9. Erg veel sneue n*c-ers de laatste tijd hier. Komen natuurlijk elke dag vertellen dat ze zelf al 20.000 bierkaarten hebben verkocht, zodat ze zich weer kunnen bezuipen en hun eigen stadion onderkotsen. Je moet toch wat op vrijdagavond, als het voetbal niet om aan te gluren is. 

  19

  4
  • Guillaume1896

   Gewoon doodzwijgen al die NAK pubertjes die hier heel stoer iets komen posten. Ze worden vanzelf stil als (a) NEC ze terugschopt naar de JL komend weekend of (b) als ze komend seizoen gewoon 2x de zak krijgen van onze jongens. Dus gewoon collectief negeren. Na zondag is het weer afgelopen met die grote bek van ze.

   Aan alle NAKKERS die hier iets te melden hebben:
   Sorry jongens, geen tijd voor jullie. Wij bouwen aan een mooie stabiele eredivisie club, niet aan een imago …..

   4

   4
 10. Yellow army jupiler league kontridder of zoiets, get a life

  5

  4
 11. Wat n lachertje!!! hahahaha 700 🙂 stelletje clowns

  4

  32
  • Wil je nu een lolly?

   14

   1
  • Kijk maar uit dat jullie grafstadion niet te vol komt, voor jullie er erg in hebben zakt alles in mekaar met al die scheuren…

   En nu weer naar bed jij, klein ratje😂

   7

   7
   • Het stadion van NAC heeft al heel veel volle tribunes meegemaakt.Dat ding is door de supporters in inmiddels ongelooflijk stevig op de funderingen gestampt. Het is er nu extreem veilig. 😉

    2

    4
  • Goirle Hallee

   Gratis naar de nacompetitie als je verlengt en een aantal 10-jaars scc-houders; dan is 5.000 dus ook gewoon een lachertje

   8

   3
   • 6.700!

    2

    4
   • @win

    Dus 6.700 man wil gratis naar de nacompetitie? Gefeliciteerd hoor. En succes natuurlijk.

    (Hup NEC!)

    5

    3
   • Niet gratis natuurlijk @win! De kosten voor een kaartje zijn maar een schijntje vergeleken met wat ze daar aan bier stuk gooien!

    1

    2
   • @win

    Je hebt gelijk. Gelukkig is “kut” roepen nog steeds gratis :-).

    2

    2
 12. Uiteraard weer verlengd, weer eens seizoen op ere-noord.

  4

  6
 13. 013Bert

  Bij Tilburg Trappers heb je de mogelijkheid om je seizoenskaart in termijnen te betalen. Zelf niet zozeer nodig, maar kan begrijpen dat dat voor sommige supporters ook goede uitkomst kan bieden…

  13

  1
 14. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Hij is weer verlengd, maar waarom geen optie automatisch verlengen? Het is een fijne optie voor veel veel supporters en je hebt als club dan al vooreen een bepaalde datum al een x bedrag op je rekening staan.. Misschien een idee voor het seizoen 2018-2019. Willem ll

  15

  1
 15. Guillaume1896

  Alweer aangevraagd. Op naar de 10.000 of meer!

  8

  3
 16. En ik… Ik ben erbij 

  5

  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *